!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Δύο τροχοί (Μηχανές)
tsantmad:
--- Quote from: Ξάδελφος on June 09, 2010, 02:48:24 PM ---ΝΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ!.
O εργοστασιακος θερμοδιακοπτης του βεντιλατερ ειναι πανω στο ψηγειο...αν κοιταξεις το μικρο αγωγο απαγωγης αερα στ αριστερο σου ποδι οπως εισαι πανω,διπλα στο ντουλαπακι θα τον δεις.
Ο διακοπτης ο εργοστασιακος αργει πολυ να δωσει εντολη στο βεντιλατερ,αφηνει δηλαδη το μηχανακι πρωτα να ζεστανει παρα πολυ τα υγρα του.
Εκει που θα κανεις σερβις αν τους το πεις, στον αντικαθιστουν με αλλον που ενεργοποιει το βεντιλατερ νωριτερα,δηλαδη οταν ο δεικτης θερμοκρασιας ειναι αρκετα πιο κατω, αποφευγοντας ετσι υπερθερμανση.
Οτι δεν καταλαβες γραψε μου πμ να σου εξηγησω.
Το 250 εβγαινε αρχικα με καρμπιρατερ και μετα με ψεκασμο.Το 300 περαν απο οτι λενε τα νουμερα ειναι αισθητα πολυ πιο δυνατο και πιο γρηγορο,εχω οδηγησει και τα δυο εναλαξ την ιδια μερα ξανα και ξανα και μου κανε ιδιαιτερη εντυπωση !!! .
--- End quote ---
ok :thx:
dimsabas:
Έγινε κι η συγχώνευση των δύο θεμάτων... ;)
Ξάδελφος:
--- Quote from: Ξάδελφος on June 09, 2010, 02:48:24 PM ---....
O εργοστασιακος θερμοδιακοπτης του βεντιλατερ ειναι πανω στο ψηγειο...αν κοιταξεις ....
--- End quote ---
Μη βαρας Αχιλλεα εφυγε το δαχτυκο μου ενα πληκτρο κατω. ψΥγειο. :punish:
geopsimos:
μια ερώτηση να σας κάνω .... beverly 200 μοντέλο 2005 καρμπιρατέρ με κάτω από 5000 χιλιόμετρα περίπου 1700 ευρω είναι καλά? αυτά είναι στάνταρ που σας λέω με τα χιλιόμετρα."αγραντζουνιστο".
xenos:
--- Quote from: geopsimos on June 09, 2010, 02:57:53 PM ---μια ερώτηση να σας κάνω .... beverly 200 μοντέλο 2005 καρμπιρατέρ με κάτω από 5000 χιλιόμετρα περίπου 1700 ευρω είναι καλά? αυτά είναι στάνταρ που σας λέω με τα χιλιόμετρα."αγραντζουνιστο".
--- End quote ---
Θα πρότεινα να ψάξεις για το 250ι αν μπορείς οικονομικά.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version