!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Δύο τροχοί (Μηχανές)
leonidas11b:
Κωστα αστο να παει στο διαολο το TDM, αφου δεν επαθες τιποτα να κανεις το σταυρο σου ρε φιλε.
Αναψε και κανενα κερακι.
--- Quote from: plokamhs on May 27, 2011, 01:54:40 PM ---Κωστα απ'ότι εχω ακουσει απο φιλο μηχανικο,τα μανιταρια να μην τα πολυχρησιμοποιεις γιατι σε περιπτωση πτωσης παιζει να σφηνωσουν για παντα ή ακομα και να γ@μησουν τα παντα(κατα την επαφη με το εδαφος).
--- End quote ---
Δεν νομιζω οτι τα βαζει μονο για να προστατευσει την μηχανη!!
Ξάδελφος:
--- Quote from: plokamhs on May 27, 2011, 01:54:40 PM ---Κωστα απ'ότι εχω ακουσει απο φιλο μηχανικο,τα μανιταρια να μην τα πολυχρησιμοποιεις γιατι σε περιπτωση πτωσης παιζει να σφηνωσουν για παντα ή ακομα και να γ@μησουν τα παντα(κατα την επαφη με το εδαφος).
--- End quote ---
Ισχυει...
Τελικα το θεμα 2τροχοι το κατεχεις μικρε.
Kostas2B:
Παιδια ευχαριστω για την υποστηριξη σας.Ετρεχα ολη μερα σημερα να βγαλω ακρη με τις ασφαλιστικες!
Ολα καλα ευτυχως...
option-D μαλλον θα αστειευεσαι για τα 400 ευρω...Η ζημια ξεπερναει το 3χιλιαρο,το ποσο θα το δουμε την Δευτερα μαλλον!
Τα μανιταρια οντως μπορει να δημιουργησουν προβλημα,αλλα μονο σε πτωση με πολλα χλμ...Χθες εσωσαν τη μηχανη απο πολυ μεγαλυτερη ζημια!
Το μονο που θελω να ελπιζω ειναι οταν παρω τη μηχανη,τουλαχιστον να πηγαινει ισια!
Liakos:
Περαστικα ρε Κωστη!
Kostas2B:
Χρειαζομαι τη βοηθεια σας παιδες...
Χθες μετα το ατυχημα,ηρθε πρωτα τροχαια και κατεγραψε το συμβαν,δηλωνοντας ως υπαιτιο τον αλλον οδηγο. Αφου ηρθε και η φροντιδα ατυχηματος και περιεγραψα λεπτομερως τι ακριβως εγινε,ο υπαλληλος πηρε τηλ την Εθνικη ασφαλιστικη για να κανει δηλωση ο Αλβανος επειδη δεν γνωριζε καλα ελληνικα. Μου λεει οτι ειμαι ετοιμος και μπορω να φυγω και οτι θα εμενε με τον αλλο να κανουν τη δηλωαη. Ο Αλβανος ειχε ηδη παραδεχθει οτι επεσε πανω μου,αλλα σημερα εμαθα οτι στη δηλωση εγραψαν υπαιτιο εμενα,μαλλον εν αγνοια του Αλβανου. Αυτος πηγε αημερα στον ασφαλιστη του και περιεγραψε το ατυχημα οπως περιεγραψα και εγω,αλλα ο ασφαλιστης του με ενημερωσε οτι ο υπαλληλος της φροντιδας τα εχει γραψει αλλιως. Υποψιαζομαι οτι μου εκανε πουστια ο υπαλληλος λεγοντας μου μα φυγω για να συμπληρωσει διαφορετικα τη δηλωση ωστε να μην αποζημιωσει κανεναν η ασφαλιστικη αφου ο Αλβανος δεν εχει υλικες ζημιες.
Εχετε καποια ιδεα για το τι μπορω να κανω γιατι πραγματικα εχω σκασει...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version