!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Δύο τροχοί (Μηχανές)

<< < (84/214) > >>

bill_viper:
Θα πάρεις το αντίγραφο της αστυνομίας, και μ'αυτό δεν έχει "μα, μου, σου, του"..

Basilmx5:

--- Quote from: bill_viper on May 28, 2011, 12:19:18 AM ---Θα πάρεις το αντίγραφο της αστυνομίας, και μ'αυτό δεν έχει "μα, μου, σου, του"..

--- End quote ---
+ to oti den exeis ypograpsei pouthena ... elpizw dhladh.    sorry ps3

sultan:
Αν ειναι ετσι οπως τα λες και οντως δεν εχεις υπογραψει πουθενα εκει που αναφερει τα ψευδη γεγονοτα, παρε ενα αντιγραφο αστυνομιας (συνηθως κανει 2-3 εργασιμες) και τραβα του μια μυνησουλα του υπαλληλου της φροντιδας. 100€ θα χασεις αλλα θα πιεσεις αρκετα. Τωρα αν θελησει την δικαστικη διαμαχη ενω η αναφορα της αστυνομιας ειναι αντιθετη με αυτα που λεει τοτε  ;).... τηλεφωνα απο κανεναν μαρτυρα εκει εχεις?

el loco:
μην σκας..απλα θα επρεπε να διαβασεις τι εγραψε ο μπασταρδος!!!! γινονται τραγικα λαθη και ειδικα απο την εθνικη που πλεον ειναι ενα τεραστιο μπουρδελο...πεστο στον ασφαλιστη σου,για να κανετε συμπληρωματικη δηλωση και να την στειλετε στον/στην υπαλληλο που χειριζεται τν ζημια.. μου εχει τυχει σε πελατη μου...μην  σκας,ειναι πολυ απλο..

αν χρειαστεις βοηθεια πες μου.

Kostas2B:
Ειχα εναν φιλο μαζι που θυμαται οτι εγινε και τον υπαλληλο να μου λεει να φυγω για να τελειωσει με τον Αλβανο την δηλωση. Ο Αλβανος εχει κανει ηδη συμπληρωματικη υπευθυνη δηλωση οτι φταιει 100% ο ιδιος. Η υπογραφη μου υπαρχει μονο στο χαρτι της αστυνομιας το οποιο εχω παρει ηδη και αναφερει τη συγκρουση μεταξυ των οχηματων χωρις να γραφει καπου τον υπαιτιο. Αναφερει μονο αρχικα οτι το οχημα α (Αλβανος) συγκρουστηκε με το οχημα Β (εγω) και τη συνεχεια αυτου.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version