!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Δύο τροχοί (Μηχανές)

<< < (53/214) > >>

Kostas2B:

--- Quote from: xenos on January 20, 2011, 01:36:06 PM ---
--- Quote from: nikosg6 on January 20, 2011, 12:00:41 AM ---το fz6 ειναι οντως naked street το fazer ειναι σκετο street...

--- End quote ---

Ακριβώς.  ;)
Πάντως όταν ακούω τέτοιες μεγαλοστομίες συνήθως είναι το άτομο που δεν εμπιστεύομαι με τπτ. Δλδ, αν ενδιαφερόμουν για tdm θα έκανα full ignore γιατί είναι σα να ακούω συζητήσεις του στυλ "το glx είναι πιο γρήγορο από από το astrea".  :zalistika:

Μου αρέσει που και εσύ ρε νίκο τσιμπάς και παίρνεις φόρα. Be cool! Βλέπω μόνο θετικά έχουν πάντως τα 2 μηχανάκια. Αρνητικό δεν γράψατε τπτ!  :llol:

υγ. Εμένα μου αρέσει και το tdm αλλά on offίζει, άρα δεν έχει τρομερή σχέση. Πάντως με ψήνει άσχημα και το παρακάτω:  :giveheart:

:excited:

--- End quote ---

Μεγαλοστομιες ή οχι,ειναι η αποψη μου...Εξαλλου εσυ ρωτησες για τα δυο μηχανακια και ειπα να σου απαντησω...Ουτε εχω κατι με τα Fazer,ουτε με τα υπολοιπα!Απλα μου αρεσει πολυ το TDM και γι'αυτο γραφω μονο καλα λογια για αυτο!!!Αν θες βεβαια τα αγνοεις,οπως ειπες...
Το σημαντικοτερο ειναι να καταληξεις σε τι ακριβως θες γιατι TDM,Fazer & ER6N ειναι τελειως διαφορετικα μεταξυ τους...

Α και κατι τελευταιο...Ο nikosg6 δεν τσιμπαει...Απλα ειναι τοσο μ@λακας που δεν ειδε οτι αυτα τα ειχα γραψει πριν 2 μηνες και εγραψε για να μου την "πει" κυριως...Του αρεσει να δημιουργει ιντριγκες!!!

nikosg6:
δευτερη φορα που με βριζεις δημοσια σε 1000 ατομα.
αν μετα απο τοσα χρονια που γνωριζομαστε,θεωρεις οτι το εκανα για να δημιουργησω ιντριγκες η για να σου τη ''πω'',τοτε τι να πω...ντροπη σου.

καλο search και καλη αγορα σου ευχομαι xenos :good:

Liakos:
Παρακαλω να προσεχουμε με τους χαρακτηρισμους.

xenos:
Giannic, ποιο monster είχες? Έχουμε πληροφορίες για μοντ. 2000?  :-\

xenos:

--- Quote from: makrixeris on January 29, 2011, 12:01:59 AM ---Απλα πως ελεγε η διαφημιση ??... "Για οσους ξερουν απο Ουζο  :llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol:

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/824539/

--- End quote ---

cr500 αρχαίο και θέλει και τόσα χρήματα?  :moutza: :moutza: :moutza:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version