!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Δύο τροχοί (Μηχανές)

<< < (46/214) > >>

xenos:

--- Quote from: epicWin on January 18, 2011, 11:51:10 PM ---
--- Quote from: NiTse on January 18, 2011, 11:37:51 PM ---Πάντως αν το σκέφτεσαι μόνο και μόνο για τα δικαστήρια μην βγάλεις. Άλλαξε ο νόμος από το 2011 και έγιναν πταίσματα, οπότε αν είναι όντως παλιές υποθέσεις έχουν παραγραφεί.

--- End quote ---

Έτσι και χτυπήσεις κάποιον και δεν έχεις δίπλωμα γ@μήθηκες. Καλύτερα βρές καράβι να φύγεις.

--- End quote ---

Έτσι είναι. Φταις/ξεφταις, η σφάλεια δεν σε καλύπτει.

Ξάδελφος:

--- Quote from: option-D on January 19, 2011, 08:54:07 AM ---Τι να έχουν παραγραφεί;  :llol:
Εγώ έχω στις 14, 15, 16 Φλεβάρη δικαστήρια από το 2006 κι ακόμα έρχονται... Τριολέτο..

--- End quote ---

--- Quote from: Ξάδελφος on January 19, 2011, 08:37:33 AM ---
Μου το χουν πει κι αλλοι οτι αυτα θα εχουν παραγραφει(ειναι απο το 2004).Μακαρι

--- End quote ---

Μου χει πει δικηγορος οτι  μετα που  αλλαξε ο ΚΟΚ ,πλεον δε μπορουσαν να δικαστουν ετεροχρονισμενα  με το ισχυον πια νομικο πλαισιο και παραγραφησαν .
Μακαρι να εχει δικιο.
Λογικα αφου εσενα σου ηρθαν του 2006, εμενα θα επρεπε να ειχαν ηδη ερθει.

option-D:
Αυτά που ήταν μέχρι το 2005 έχουν παραγραφεί, όντως..
Τα μεταγενέστερα ισχύουν..

nikosg6:
θα παρακαλουσα παρα πολυ τον Κosta2b να μας διευκρινησει γιατι ενα TDM ειναι καλυτερο απο ενα FAZER 600. και μιλαω σαν κατοχος fazer,γιατι ο γνωμονας ''μη οικονομικο'' ειναι τελειως σχετικο...

Kostas2B:
Αγαπητε μου βλακα...εεεεεεε nikosg6 ηθελα να πω...Θα σου απαντησω σε αυτο που ζητας παρολο που το υφακι σου φαινεται να ειναι επιθετικο...Απο κοντα θα τιμωρηθει και η αυθαδεια σου με μερικες φαπες... :llol: :llol: :llol:

Λοιπον,τα υπερ του TDM,εχουμε και λεμε:
-πιο οικονομικο οσον αφορα την καταναλωση,τουλαχιστον σε κοστος καθημερινης χρησης,ισως και λιγο φθηνοτερα service επειδη ειναι δικυλινδρο.
-πιο ανετο μακραν,καλυτερο στο ταξιδι,μεσα στην πολη ειναι το ιδιο ευκινητο οσο και ενα Fazer
-πιο παιχνιδιαρικο,ροπη απο πεθαμενο,παντιλικια με 3ες απο τις 2000σαλ,το fazer πρεπει να σκαρφαλωσει μετα τις 7Κ για να αρχισει και αμα...

Το θεμα ομορφιας δεν το σχολιαζω καν,αφου ειναι καθαρα υποκειμενικο...
Το Fazer απλα υπερεχει σε γκαζι,98 αλογα ειναι αυτα,αυτο μας ελειπε κιολας να ειναι πισω (το δικο σου ομως ειναι πισω... :llol: ),αλλα πρεπει να ειναι συνεχεια σε μεγαλο αριθμο στροφων,μετα τις 7Κ και βαλε...Οδηγικα δεν ξερω πως ειναι,αφου το δικο σου το εχω οδηγησει πολυ λιγο.Δε μου αρεσε καθολου η θεση οδηγησης ομως,αφου καθεσαι πιο κατω απο το TDM (πιο χαμηλη σελα),αλλα τα ποδοστηρια ειναι πιο πανω!!!
Επισης κατι τελευταιο,η αγορα εχει γεμισει με TDM,πραγμα που σημαινει οτι ειναι ενα πολυ επιτυχημενο μηχανακι,παρολο που ειναι 1000 ευρω πιο ακριβο σαν καινουριο και 2000-3000 ευρω σαν μεταχειρισμενο απο ενα Fazer...Θες και αλλα μηπως?

Εξαλλου εσυ μου ειχες πει περυσι οτι αν ειχες τα λεφτα,TDM θα επαιρνες...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version