!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Δύο τροχοί (Μηχανές)

<< < (45/214) > >>

Ξάδελφος:

--- Quote from: xenos on January 18, 2011, 05:31:57 PM ---~350-400ε είχα δώσει εγώ πριν από 7 χρόνια, αλλά τώρα που έχει πέσει πείνα κάνε μια γύρα.  ;)

--- End quote ---
δυστυχως δεν εχει πεσει πεινα γιατι εχει ουρα για διπλωματα μικρης μηχανης...ακριβη βενζινη βλεπεις.
Χρονια οδηγουσα οτι ειχε δυο ροδες και κινητηρα , με το διπλωμα για το 50αρι :hilarious: δε λεει πια ομως ...
Πρεπει να βγαλω.Εκκρεμουν και κατι δικαστηρια απο πολυ παλια...

NiTse:
Πάντως αν το σκέφτεσαι μόνο και μόνο για τα δικαστήρια μην βγάλεις. Άλλαξε ο νόμος από το 2011 και έγιναν πταίσματα, οπότε αν είναι όντως παλιές υποθέσεις έχουν παραγραφεί.

epicWin:

--- Quote from: NiTse on January 18, 2011, 11:37:51 PM ---Πάντως αν το σκέφτεσαι μόνο και μόνο για τα δικαστήρια μην βγάλεις. Άλλαξε ο νόμος από το 2011 και έγιναν πταίσματα, οπότε αν είναι όντως παλιές υποθέσεις έχουν παραγραφεί.

--- End quote ---

Έτσι και χτυπήσεις κάποιον και δεν έχεις δίπλωμα γ@μήθηκες. Καλύτερα βρές καράβι να φύγεις.

Ξάδελφος:

--- Quote from: epicWin on January 18, 2011, 11:51:10 PM ---
--- Quote from: NiTse on January 18, 2011, 11:37:51 PM ---Πάντως αν το σκέφτεσαι μόνο και μόνο για τα δικαστήρια μην βγάλεις. Άλλαξε ο νόμος από το 2011 και έγιναν πταίσματα, οπότε αν είναι όντως παλιές υποθέσεις έχουν παραγραφεί.

--- End quote ---

Έτσι και χτυπήσεις κάποιον και δεν έχεις δίπλωμα γ@μήθηκες. Καλύτερα βρές καράβι να φύγεις.

--- End quote ---

Μου το χουν πει κι αλλοι οτι αυτα θα εχουν παραγραφει(ειναι απο το 2004).Μακαρι
Οσον αφορα το θεμα ατυχηματος-δυστυχηματος...εκει ειναι το θεμα. Εγω νομιζα τοτε ,οτι με το διπλωμα για το 50αρι καλυπτομουν μεχρι που μαζεψα δυο σικαστηρια σε μια μερα και εμαθα την πικρη πραγματικοτητα...
Θελω να βγαλω διπλωμα  για  να ξανακαβαλησω μηχανη οχι μονο για τα δικαστηρια,εννοειτε.

option-D:
Τι να έχουν παραγραφεί;  :llol:
Εγώ έχω στις 14, 15, 16 Φλεβάρη δικαστήρια από το 2006 κι ακόμα έρχονται... Τριολέτο..

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version