!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Δύο τροχοί (Μηχανές)

<< < (206/214) > >>

xenos:
Πάρε το μοντένας κ φέρτο εδώ μιας κ είναι καινούργιο κ πάρε ένα παλιό μτχ (κρυπτον πχ) κ άστο Λευκάδα.

Case closed!!!

nikosyf:
Φιλε selito...ειμαι κατοχος ενος pcx 150 μοντ.2013. Το χρησιμοποιω κυριως για τη δουλεια μου (πηγαινε-ελα μεσα στην πολη καθημερινα 16 χλμ). Του πινω το αιμα....με 5,9 λιτρα(φουλαρισμενο) κανω περιπου 170 χλμ. Οταν το στρωνα ειχα κανει 235(!) . Εχει πολυ ωραια φωτα κ ωραια συνδιασμενα φρενα( με την αριστερη μανετα φρεναρεις μπρος κ πισω) . Εχει αφθονο χωρο, το εχω με μια 35αρα μπαγκαζιερα. Προβληματα μηδεν. Αβολη η θεση της κορνας με τον διακοπτη φλας!!για το πισω ατομο ειναι ανετο......τερματιζουν ομως ευκολα τα πισω αμορτισερ!!! Ααα κ αλλαγη ιμαντα καθε 24000 χλμ.
Σε γενικες γραμμες ειναι καλο κ τιμιο μηχανακι κ το χω καταβολευτει....βεβαια μου εχουν λειψει τα γκαζια( πρωην κατοχος xt660, tdm850 , gsxr750 k9  :angel: )

epicWin:
https://www.facebook.com/video.php?v=684726808304430

Neko:
Για τις μετακινήσεις μέσα στη Αθήνα κοίταζα και εγω για σκούτερ στα 200 κυβικά.  Ειδα στην αρχή το Kymco agility 200 16+ αφου ειχα πιο παλιά το 125 χωρις προβλήματα.  Σε μια σύγκριση που του εκανα με το sym hd 200 λογω οτι το sym ειναι υδροψυκτο και πιο δυνατό 16 ΗΡ αντι 11 τροχούς 16 μπρος πισω ενω το kymco 14 πισω.
Εκει που ημουν ετοιμος να το κλείσω επεσε το ματι μου στο aprilia scarabeo 200 dual map. Υδροψυκτο 19 ΗΡ διπλη χαρτογράφηση eco-sport 16 τροχούς με michelin ομορφα οργανα με ψηφιακό όργανο που δείχνει ταση μπαταρίας θερμοκρασία περιβάλλοντος και άλλα. Το μηχανάκι αγοράστηκε αφου ειναι σε τιμη προσφοράς 2500 ευρω και δωρο η βαλιτσα και ενα κρανος. Αμα ενδιαφέρεσαι ριξτου μια ματια.
Για περισσότερα πιο μετα γιατι είμαι ακόμα στα 300 χλμ   ;D

mx5silver:
μεγειες! καλοτάξιδος! :good:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version