!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Δύο τροχοί (Μηχανές)

<< < (205/214) > >>

Reverant:

--- Quote from: lordin on March 18, 2015, 03:41:02 PM ---Επίσης οι μηχανές φρενάρουν εύκολα και σε μικρότερες αποστάσεις, όχι γιατί έχουν καλύτερα φρένα, αλλά γιατί έχουν 10 φορές λιγότερο βάρος από ένα αυτοκίνητο.
--- End quote ---

Σε καμία των περιπτώσεων.

Domo:
@selito εφοσον λοιπον η αγορα ειναι συνειδητοποιημενη,και απλα χρειαζεσαι ενα μεσον για καθημερινη μετακινηση μικρων αποστασεων,κατα την γνωμη μου κοιταξε σε sh150 (με ενα βαλιτσακι πισω γτ υστερει λιγο σε χωρους) που φυσικα θα εχει και abs...Οικονομικο,ευχρηστο και ασφαλες... :good:

selito:
Θα το ερευνησω και αυτο φιλε Domo! Thanks :D

iliasfyntanidis:

--- Quote from: lordin on March 18, 2015, 03:41:02 PM ---Επίσης οι μηχανές φρενάρουν εύκολα και σε μικρότερες αποστάσεις, όχι γιατί έχουν καλύτερα φρένα, αλλά γιατί έχουν 10 φορές λιγότερο βάρος από ένα αυτοκίνητο.
--- End quote ---
Εν μέρη σωστό.Αν μιλάμε για άψογη άσφαλτο ισχύει.

nikospaga:
Φίλε μπορείς να πάρεις και το pcx 150,που ειναι λιγο γρηγορότερο και από οτι μου λένε και οι φίλοι μου που το έχουν πιο οικονομικό από το 125(λόγω πιο καινούργιο κινητήρα).Επίσής σε σχέση με τα sh, δεν συγκρίνεται σε χώρους.Έχει ΠΟΛΥ πιο μεγάλο χώρο κάτω από τη σέλα!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version