!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Δύο τροχοί (Μηχανές)

<< < (201/214) > >>

selito:
Έχουμε κανένα feedback από honda pcx 125?

Σκέφτομαι να προβώ σε αγορά ενός μτχ μοντέλο 2010-2011..κυρίως για μετακινήσεις μέσα σε πόλη και σε κοντινούς προορισμούς. (Ριο, Ναύπακτο κλπ)

Με έχει βάλει σε μεγάλες σκέψεις αυτή η άτιμη χαμηλή κατανάλωση!!  :exaclty:

Domo:
Φοβερο μηχανακι...Τιμιο,αξιολογο,και χαμηλη καταναλωση οπως λες...Αλλα...Λιγο...Για χρηση μονο εντος πολεως θα εισαι μια χαρα...Αν θες και ταξιδακια εστω κοντινα,κοιτα αλλου...Απο προσωπικη εμπειρια,προτεινω Sh300 που θα σε υπερκαλυψει σε ολα και η καταναλωση του παιζει 3-3,5 lt/100km...Αν μπορεις να ανεβεις στα 2,5-3Κ μην το σκεφτεσαι καν... :good:

xenos:
+1 σε sh. Θα ψιλοχαροπαλέυεις με το 125 σε ανηφόρες 2κάβαλος.  :-X

selito:
Αρχικά έλεγα να πάρω ένα παπάκι (ούτε 1.000ευρώ) για να κάνω την δουλειά μου χωρίς να μπλέκω με parking, κίνηση, σταμάτα-ξεκίνα, αλλά ένας φίλος μου έβαλε ιδέες και είπα να το τσεκάρω το θέμα.
Ξεκίνησα να σκέφτομαι την παραπάνω άνεση και όλα τα στοιχεία που υπερτερεί το scooter σε σχέση με το παπί...

Η μεγαλύτερη απόσταση που θα κάνω άντε να είναι...20ΚΜ (δηλαδή από Πάτρα μέχρι την Ναυπακτο) και αυτό για 2-3 φορές τον χρόνο.
Σπίτι-σχολή-->7Km
Σπίτι-κέντρο Πάτρας -->3Km

Αυτές θα είναι πάνω κάτω οι διαδρομές μου..ίσως είναι υπερβολή το Sh300 ?

Καλύτερα Sh150 ή Pcx ?

iliasfyntanidis:
Καλύτερα παπί για κοντινές αποστάσεις.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version