Show Recent Likes

!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Author Topic: Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων  (Read 219779 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

September 10, 2009, 03:17:04 PMReply #885

Offline jSkyline

• light speed
  • Total likes: 1716
  • Mess with the best, now get lost like the rest
Re: Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων
« Reply #885 on: September 10, 2009, 03:17:04 PM »
Σήμερα είδα την πρώτη μου Europa... τι ξενέρωμα ήταν αυτό; 1000 φορές μια Elise ή μια Cayman!
Ναι ειναι μεγαλη βλακεια σαν να συμμετειχε η Lada στο σχεδιασμο της ειναι...Αλλα ερχεται η Evora που πιστευω οτι θα ειναι απλα πανεμορφη...
ΜyMX5
Type :
NB (FL 2001-2003)
Engine Size : 1600cc
Color : Brilliant Black
Engine Modifications : Completely Stock and nothing to expect for :)
Exterior - Interior :High Tan Interior, Il Motorsport Clear Side Repeaters , StyleBar, MS Look , Mazda Unplugged 16" Wheels, Pioneer 2DIN Audio

September 10, 2009, 03:18:54 PMReply #886

emilmx

• Guest
« Reply #886 on: September 10, 2009, 03:18:54 PM »
και τώρα που το θυμήθηκα εθεαθει nissan GT-R μαύρο με χανιώτικες πινακίδες :o

September 10, 2009, 11:19:13 PMReply #887

Offline lathreos

« Reply #887 on: September 10, 2009, 11:19:13 PM »
Κατι παραπάνω ξερουν οι εταιρίες και κανουν τα αυτοκίνητα τους πιο προσιτά στην οδήγησή και οχι τοσο καθαροαιμα οπως το παρελθον. Αυτα τα αμαξια απευθύνονται σε πελατες με βαθυ οικονομικό υποβαθρο. Λογικα οι πελατες θα ειναι καπιας μεγαλης ηλικιας και θα ειναι μαθημενοι στην χλιδη την ευκολια και την καλοπέραση. Οποτε αυτος ο πελετης απο την στιγμη που θα αποταμιεύσει 200.000 ευρω για αγορα δεν θα συμβιβαστει με κατι που οταν το οδιγαει θα τον κουφενει απο τον θόρυβο και θα τον πιάνει η πλατη του απο την οδήγηση,ειπαμε και πριν οτι θα ειναι πελατης καπιας ηλικιας.
Οποτε οι εταιρίες βασίζονται σε αυτο το αγοραστικο κοινο και οχι σε κ@υλογκαζους πιτσιρικάδες
Mx5 1,6 stock
Piaggio X9 210 malossi :P
Yamaha R1 '05

September 10, 2009, 11:31:01 PMReply #888

Offline philosopher

« Reply #888 on: September 10, 2009, 11:31:01 PM »
Κατι παραπάνω ξερουν οι εταιρίες και κανουν τα αυτοκίνητα τους πιο προσιτά στην οδήγησή και οχι τοσο καθαροαιμα οπως το παρελθον. Αυτα τα αμαξια απευθύνονται σε πελατες με βαθυ οικονομικό υποβαθρο. Λογικα οι πελατες θα ειναι καπιας μεγαλης ηλικιας και θα ειναι μαθημενοι στην χλιδη την ευκολια και την καλοπέραση. Οποτε αυτος ο πελετης απο την στιγμη που θα αποταμιεύσει 200.000 ευρω για αγορα δεν θα συμβιβαστει με κατι που οταν το οδιγαει θα τον κουφενει απο τον θόρυβο και θα τον πιάνει η πλατη του απο την οδήγηση,ειπαμε και πριν οτι θα ειναι πελατης καπιας ηλικιας.
Οποτε οι εταιρίες βασίζονται σε αυτο το αγοραστικο κοινο και οχι σε κ@υλογκαζους πιτσιρικάδες

Σκέψου πόσα φίλτρα μπαίνουν μεταξύ του αυτοκινήτου και εσένα για να επιτευχθεί το παραπάνω.
Προσωπική μου άποψη είναι οι πελάτες μεγάλης ηλικίας να καταφύγουν σε Maybach αν δε ξέρουν τι να κάνουν τα λεφτά τους παρά να βλέπω εγώ σασμάν που μιμούνται το μεταλικό ήχο και μαλακούς συμπλέκτες σε αυτοκίνητα που θεωρούνται Supercars των 500+ ίππων.
Η γνώμη που εκφράζω είναι καθαρά προσωπική και δε θεωρώ εαυτόν στο τελευταίο αγοραστικό κοινό που λες πιο πάνω. Απλά μου αρέσει τραγικά πολύ η οδήγηση και λυπάμαι που παρόλο πλέον υπάρχει η τεχνογνωσία (πλην ελαχίστων φωτεινών εξαιρέσεων FXX γαρ) δεν υπάρχουν πλέον αυτοκίνητα όπως η Diablo, η GTO, η F1, η F40 κοκ δηλαδή με λίγα λόγια αυτοκίνητα με χαρακτήρα και πάθος.
Φιλολογικού περιεχομένου η κουβέντα μιας και δεν έχω τόοοοοοοοσα πολλά χρήματα για τα παραπάνω (ένα ή όλα  :P :P)

Miata NC 2.0
Simplicity is all that matters.

September 10, 2009, 11:45:09 PMReply #889

Offline dimsabas

« Reply #889 on: September 10, 2009, 11:45:09 PM »
Δε νομίζω ότι μια Zonda ή μια Murcielago δεν ξεσηκώνουν τις αισθήσεις. Αν όμως supercar σημαίνει να σου βγαίνει το πόδι για να πατήσεις τον συμπλέκτη, τότε ναι, είναι σε φθίνουσα πορεία. Αν σημαίνει να μη σε πετάει από το δρόμο όποτε προσπαθήσεις να στρίψεις, λέγε με Diablo, τότε ναι, τα supercars παραπέουν. Αν ένα ποίημα σαν την Carrera GT δε σου βγάζει τα συκώτια στα σαμαράκια, αυτό δε σημαίνει ότι έχουν φλωρέψει...

September 11, 2009, 12:03:06 AMReply #890

Offline lathreos

« Reply #890 on: September 11, 2009, 12:03:06 AM »

Σκέψου πόσα φίλτρα μπαίνουν μεταξύ του αυτοκινήτου και εσένα για να επιτευχθεί το παραπάνω.
Προσωπική μου άποψη είναι οι πελάτες μεγάλης ηλικίας να καταφύγουν σε Maybach αν δε ξέρουν τι να κάνουν τα λεφτά τους παρά να βλέπω εγώ σασμάν που μιμούνται το μεταλικό ήχο και μαλακούς συμπλέκτες σε αυτοκίνητα που θεωρούνται Supercars των 500+ ίππων.
Η γνώμη που εκφράζω είναι καθαρά προσωπική και δε θεωρώ εαυτόν στο τελευταίο αγοραστικό κοινό που λες πιο πάνω. Απλά μου αρέσει τραγικά πολύ η οδήγηση και λυπάμαι που παρόλο πλέον υπάρχει η τεχνογνωσία (πλην ελαχίστων φωτεινών εξαιρέσεων FXX γαρ) δεν υπάρχουν πλέον αυτοκίνητα όπως η Diablo, η GTO, η F1, η F40 κοκ δηλαδή με λίγα λόγια αυτοκίνητα με χαρακτήρα και πάθος.
Φιλολογικού περιεχομένου η κουβέντα μιας και δεν έχω τόοοοοοοοσα πολλά χρήματα για τα παραπάνω (ένα ή όλα  :P :P)

Νομιζω οτι δεν κατάλαβες τι ειπα παραπάνω.
Στις εταιρίες δεν ενδιαφερει καθολου η γνωμη μου και η γνωμη σου γιατι πολυ απλα εμεις δεν μπορουμε προς το παρων τουλάχιστον να κατακτήσουμε ενα τετιο αυτοκίνητο. Ο 40αρης επιχηριματιας εχει αλλα κριτήρια απο εμας και αυτα τα οχηματα απευθύνονται σε αυτους. Οι ετειριες θα κοιταξουν το κερδος τους και το κερδος τους ειναι απο μεγαλης ηλικιας αγοραστικο κοινο. Εγω προσοπικα δεν ξερω 25αρη η 30αρη που εχει 200.000  ευρω διαθεσιμα για αγορα τετιου οχηματος και μην ξεχνας ακομα και εμεις στα 40 μας θα σκεφτομαστε με αλλα κριτήρια απο τωρα.
Νπμιζεις οτι οι εταιριες δεν γνωριζουν οτι χαλανε τα διμιουργιματα τους με το να τα κανουνε τοσο πολτισμενα? Και βεβεα το γνωριζουν αλλα εκει ειναι το κερδος τους
Mx5 1,6 stock
Yamaha R1 '05

September 11, 2009, 12:12:14 AMReply #891

Offline Konstantinos

« Reply #891 on: September 11, 2009, 12:12:14 AM »
Παιδιά μην πάτε μακριά (και αν πάτε να ξανάρθετε)! θυμηθείτε πως κάναμε όταν η porsche,καθαρόαιμη sport εταιρία, έβγαλε στην αγορά το Cayenne! Τώρα δεν υπάρχει δρόμος της Αθήνας που να μην είχε ένα cayenne!
🔰 2007 Mazda Mx-5 1.8 NC1 Roadster
☘️2012 Alfa Romeo Giulietta 940 1.4TB

September 11, 2009, 12:27:18 AMReply #892

Offline lathreos

« Reply #892 on: September 11, 2009, 12:27:18 AM »
θυμηθείτε πως κάναμε όταν η porsche,καθαρόαιμη sport εταιρία, έβγαλε στην αγορά το Cayenne! Τώρα δεν υπάρχει δρόμος της Αθήνας που να μην είχε ένα cayenne!

Με αυτο που λες ερχεσε στην λογική μου
Mx5 1,6 stock
Yamaha R1 '05

September 11, 2009, 12:36:48 AMReply #893

Offline philosopher

« Reply #893 on: September 11, 2009, 12:36:48 AM »
Παιδιά μην πάτε μακριά (και αν πάτε να ξανάρθετε)! θυμηθείτε πως κάναμε όταν η porsche,καθαρόαιμη sport εταιρία, έβγαλε στην αγορά το Cayenne! Τώρα δεν υπάρχει δρόμος της Αθήνας που να μην είχε ένα cayenne!

Και σα να μη φτάνει αυτό έβγαλε και το Panamera  :P  :P

Νομιζω οτι δεν κατάλαβες τι ειπα παραπάνω.
Στις εταιρίες δεν ενδιαφερει καθολου η γνωμη μου και η γνωμη σου γιατι πολυ απλα εμεις δεν μπορουμε προς το παρων τουλάχιστον να κατακτήσουμε ενα τετιο αυτοκίνητο. Ο 40αρης επιχηριματιας εχει αλλα κριτήρια απο εμας και αυτα τα οχηματα απευθύνονται σε αυτους. Οι ετειριες θα κοιταξουν το κερδος τους και το κερδος τους ειναι απο μεγαλης ηλικιας αγοραστικο κοινο. Εγω προσοπικα δεν ξερω 25αρη η 30αρη που εχει 200.000  ευρω διαθεσιμα για αγορα τετιου οχηματος και μην ξεχνας ακομα και εμεις στα 40 μας θα σκεφτομαστε με αλλα κριτήρια απο τωρα.
Νπμιζεις οτι οι εταιριες δεν γνωριζουν οτι χαλανε τα διμιουργιματα τους με το να τα κανουνε τοσο πολτισμενα? Και βεβεα το γνωριζουν αλλα εκει ειναι το κερδος τους

Σε κατάλαβα απο την αρχή  ;) (και όχι απο τη φωνή  :P  :P) γιαυτό αν δεις έγραψα οτι είναι φιλολογικού περιεχομένου η συζήτηση.
Τελικώς πάντως έχεις απόλυτο δίκιο. το μονο που μετράει είναι το κέρδος.

Miata NC 2.0

September 11, 2009, 08:51:33 AMReply #894

Offline george 1323

« Reply #894 on: September 11, 2009, 08:51:33 AM »
Η πορσε δυστηχως το εχει χασει το παιχνιδι των supercars,εκτος κ αν ολη η αθηνα ειναι γεματη supercar.... :'(

September 11, 2009, 09:04:50 AMReply #895

Offline philosopher

« Reply #895 on: September 11, 2009, 09:04:50 AM »
Η πορσε δυστηχως το εχει χασει το παιχνιδι των supercars,εκτος κ αν ολη η αθηνα ειναι γεματη supercar.... :'(

911 GT3 RS!!!!   >:-
Και για πιο ίπιες καταστάσεις 911 turbo...  8)

Miata NC 2.0

September 11, 2009, 03:30:32 PMReply #896

Offline Theo

« Reply #896 on: September 11, 2009, 03:30:32 PM »
διαβαζα σε καποιο αρθρο οτι μετα την  εξαγορα της porsche απο την VW σκοπευουν να καταργησουν cayenne και panamera...αμην...
My-ex-Mx5: 
NC 1.8lt. High | Galaxy Grey
MazdaSpeed CAI
IL Motorsports 4-1 Header
Goodwin Racing Midpipe
Cusco Type-RS 1.5 Way LSD
FGR 4.44
Tein Street Basis Z Coilovers
RX8 Sway Bars
Custom Rollbar
RX7 FD wheels skatouli custom color

September 11, 2009, 04:03:24 PMReply #897

Offline Liakos

« Reply #897 on: September 11, 2009, 04:03:24 PM »
Εγω παλι δε σας καταλαβαινω...Χ#στηκε η φοραδα στ'αλωνι αν θα βγαλει η Porsche την Cayenne ή την οποιαδηποτε Cayenne.
Αφενως απεχω αρκετα απο το group ανθρωπων που ειναι σε θεση να αγορασουν κ να συντηρησουν μια Porsche αρα δε με ενδιαφερει το αν θα βγαλει κ αυτοκινητο πολης κ αφετερου απο τη στιγμη που η εταιρια εξακολουθει να παραγει αυτοκινητα διαμαντια(oλη η σειρα 911,Βοxster,Cayman) δεν πεφτει στα ματια μου.
Αν ειναι ετσι ο καθε επιδοξος κατοχος super car, να κοιταει σε κατι χωρια της Αγγλιας,Γερμανιας,Ολλανδιας,Βελγιου,Ιταλιας κλπ , οπου ξεπετιουνται κατι "ακυρες" βιομηχανιες exotic cars με ελαχιστη ετησια παραγωγη...

Τα εχουμε ισοπεδωσει ολα...Για την υστεροφημια τους ενδιαφερονταν μονο οι Αρχαιοι Ελληνες.Οι αυτοκινητοβιομηχανιες εχουν ως κυριο μελημα τους τα εσοδα κ αυτο ειναι το φυσιολογικο. Ας ειχα μια 911 κ ας εβγαινε απο την ιδια γραμμη παραγωγης με ενα αυτοκινητο πολης...

:) :) :)

MyMx5:
1.8 Copper Red NC High

-Tochigi Fuji LSD,4.778 FGR
-ΒC Racing BR type RS coilovers,Cosmo RX8 sways
-CCR rollbar,IL PPF brace
-GW 4-1 Headers,GW Street Single,Mazdaspeed CAI
-RX7 FD 16x8,Hankook RS2 225/50/16
-Hawk HP+, Stoptech SS lines

September 11, 2009, 04:09:14 PMReply #898

Offline jSkyline

• light speed
  • Total likes: 1716
  • Mess with the best, now get lost like the rest
« Reply #898 on: September 11, 2009, 04:09:14 PM »
Τα εχουμε ισοπεδωσει ολα...Για την υστεροφημια τους ενδιαφερονταν μονο οι Αρχαιοι Ελληνες.Οι αυτοκινητοβιομηχανιες εχουν ως κυριο μελημα τους τα εσοδα κ αυτο ειναι το φυσιολογικο. Ας ειχα μια 911 κ ας εβγαινε απο την ιδια γραμμη παραγωγης με ενα αυτοκινητο πολης...

:) :) :)
Eισαι τραγικος ομως, γιατι οταν λεμε για το GT-R εχεις πει απειρες φορες οτι σε χαλαει που ειναι Nissan... :P
Ειμαι σιγουρος παντως οτι αν το GT-R εβγαινε με το σηματακι της Infinity και στοιχιζε καμια 50Κ παραπανω κανενα δεν θα τον χαλαγε. Αλλα τωρα ολοι εχουν στο μυαλο τους το Tiida οταν ακουνε Nissan.
ΜyMX5
Type :
NB (FL 2001-2003)
Engine Size : 1600cc
Color : Brilliant Black
Engine Modifications : Completely Stock and nothing to expect for :)
Exterior - Interior :High Tan Interior, Il Motorsport Clear Side Repeaters , StyleBar, MS Look , Mazda Unplugged 16" Wheels, Pioneer 2DIN Audio

September 11, 2009, 04:18:21 PMReply #899

emilmx

• Guest
« Reply #899 on: September 11, 2009, 04:18:21 PM »
ρε δεν τρέπεστε να ισοπεδώνετε μια εταιρία σαν τη Nissan...... :moutza: :moutza:
που εχει βγάλει κάτι R32-R33 και τώρα το G-TR....
με τα silvia και τα Ζ από το 250 του 70++ και το 350 του σήμερα
και αν δεν κάνω λάθος κάπου είχα διαβάσει ότι ήταν η πρώτη εταιρία που κατασκεύασε ρουλεμάν στροφάλου να μπορούν να στροφαρουν πάνω από της 8000 στ/λπτ....
αν δεν κάνω πάλη λάθος (Γιάννη διορθώσαμε) το S13 240 έχει κοφτή από μαμά στης 8,000 μοντέλο του 90