!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#5]
option-D:
Άντε, ξεκολλάτε.. Πολλή ανάλυση έγινε κι όλοι καταλάβαμε ποιός ήταν εντάξει, ποιός είναι ο μάγκας και ποιός ο ψευτόμαγκας...
--- Quote from: saldale on March 04, 2010, 05:59:49 PM ---Πάντως τον φίλο Kakwkei τον βλέπω για "πίτα" ::-
--- End quote ---
Καλή σου όρεξη!
(οι πατάτες πού είναι; >:a )
simkoz:
Σε 3-4 ωρίτσες θα χτυπάμε τέτοια στον Ζάχο!
Dionisis:
--- Quote from: simkoz on March 04, 2010, 05:57:06 PM ---Με με να τον λες γάιδαρο δεν τον βρίζεις. Γιατί είναι όντως.
Και πιο σοβαρά δεν είναι το ίδιο να τον πεις γάιδαρο με το να πλακωθείς στο ξύλο. Και στο συγκεκριμένο συμβάν ποιος από τους 2 ήταν ο ΜΑΛΑΚΑΣ φάνηκε νομίζω ξεκάθαρα
--- End quote ---
Ok! Αν πιστεύεις βρε Σίμο ότι το να αποκαλείς κάποιον γάιδαρο (ακόμη και αν η πράξη του είναι αυτή που είναι) είναι νόμιμο τότε θα σου έλεγα να μη το δοκιμάσεις, γιατί αν σε μηνύσει τότε δε θα βρεις άκρη. Πως να του κάνουμε, το να αποκαλείς τον άλλον γάιδαρο κολλώντας του αυτοκόλλητο είναι έργω εξύβριση και τιμωρείται. Και ο gay έχει κάθε δικαίωμα να κάνει ότι θέλει στη ζωή του αλλά αν τον αποκαλέσεις π*στη πάλι είναι παράνομο ακόμη και αν λές αλήθεια!
Τώρα αν θέλουμε να μπούμε στη διαδικασία να mh κατανοούμε τα αυτονόητα οκ. ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ. Το αν ή μια απο τις δύο πράξεις είναι περισσότερο κατακριτέα είναι άλλο ζήτημα. Και για να έρθω στα λόγια σου, ναι αυτός που παρκάρει παράνομα όπου να 'ναι είναι περισσότερο κατακριτέος από κάποιον που τον έβρισε. Απλά και οι δύο παρανομούν. Είναι απλό!
ΥΓ: Το να αποκαλείται το Μάνο 19χρονο είναι κατά τη γνώμη μου πολύ ειρωνικό και προσβλητικό. Δε θυμάμαι σ' αυτό το φορουμ η γνώμη κάποιου να πρέπει να κρίνεται ανάλογα με την ηλικία του.
Ξάδελφος:
--- Quote from: plokamhs on March 04, 2010, 05:54:35 PM ---@Ξαδελφος για αλλη μια φορα δεχομαι επιθεση απο 'σενα,επειδη πολυ απλα ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ να μου ακουμπησει κανενας το αυτοκινητο.ΔΕΝ δικαιολογω τους ψευτομαγκες που εδειραν τον τυπο επειδη κολλησε ενα αυτοκολλητο,αλλα ποιος θα διαφωνησει ( με επιχειρηματα ) οτι το να ασχοληθεις με την περιουσια του αλλου ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ και ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ?Το να φερεσαι σαν γαιδαρος απεναντι σε καποιον που φερεται επισης σαν γαιδαρος(εστω και 10x περισσοτερο) δε νομιζω να οφελει κανεναν.
edit. ΠΡΟΦΑΝΩΣ δε μενεις σε περιοχη που οι Πακιστανοι/Αλβανοι/Συριοι/οτιδηποτε/αλλα ΚΑΙ Ελληνες εχουν δημιουργησει γκετο.Δεν εχεις πεσει θυμα αυτων(με οποια εννοια θες παρ'το το "θυμα") οποτε δεν μπορεις να εκφερεις αποψη.
--- End quote ---
Ξάδελφος:
@Πλοκαμη .Δε σου κανω επιθεση ουτε τωρα ουτε αλλοτε και στη γυαλα να βαλει τ αμαξι σου ,δε μ αφορα.
Αν πεταξω εγω σκατα στο μπαλκονι σου σου μη με πεις μ@λ@κα και μου ριξεις κλωτσιες,φωναξε την αστυνομια και κανε μου μηνυση.
Στην περιοχη που μενω δεν εχουμε γκετο ουτε απο ξενους ουτε απο Ελληνες κι αν υπαρχει γκετο δεν το ξερω.
Επιμενω,στα φαναρια εργαζονται λαθρομεταναστες απο το Μπαγκλαντεζ.Δεν εχω προβλημα αν αυτος που με πειραξει ειναι Ελληνας ,Συριος,Πακιστανος ή Εσκιμωος..τις ιδιες κλωτσιες θα φάι.
Ασχετο..ο μαγαζατορας και οι λοιποι γιατι ενεπλακησαν?κολλησε και σ αυτους αυτοκολλητο?.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version