!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#5]

<< < (176/302) > >>

plokamhs:
Ενεπλακησαν γιατι πολυ απλα ειδαν τον εαυτο τους στον τυπο που ειχε παρκαρει ετσι...

nmwisima:
Διονύση, το "μπάτσος" είναι απλά μια λέξη της καθομιλουμένης, έχεις δίκιο ότι το αστυνομικός ειναι το σωστό. Όπως έχεις δίκιο ότι το έχουν λόγο ύπαρξης. :)
Υπάρχει όμως ένα ολόκληρο πλέγμα γεγονότων γύρω από τη χρησιμότητά τους.
Τι δύναμη έχει το κάθε τμήμα και ως εκ τούτου με ποια πράγματα μπορουν να ασχοληθούν.
Έλα να πάμε μια βόλτα εδώ στη γειτονιά μου ή στη γειτονιά σου και να καλούμε την αστυνομία για κάθε έναν παράνομα παρκαρισμένο.
Είναι πρακτικά αδύνατο να το κάνουμε αυτό. Υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα πάντα σε αναλογία με τη διαθεσιμότητα της αστυνομίας.

Επειδή λοιπόν ειναι κάτι ανέφικτο, από το να κάνεις μια τρύπα στο νερό, προσωπικά προτιμώ την πράξη.
Αυτοκόλλητάκι λοιπόν στο παρμπρίζ και αν θέλει κάποιος θιγμένος γάιδαρος να το συζητήσουμε, συζητάω καλά (με απόψεις, με επιχειρήματα, με το δεξί, με το αριστερό...)

Ο γάιδαρος από την άλλη είναι απλά ένα ζώο, δεν ειναι βρισιά. Αν παρόλα αυτά ο γάιδαρος θιχτεί, ας μου κάνει μύνηση. :nod:

Τέλος, ο Μάνος, κατά τη γνώμη μου είναι ένα πολύ ΕΞΥΠΝΟ παιδί και αρκετά ώριμο για την ηλικία του και ΑΠΟΛΥΤΑ ΙΚΑΝΟΣ για full scale συζήτηση και έχω καταλάβει ότι προτιμά να τον αντιμετωπίζουμε ως ίσο (εμείς οι 30άρηδες γέροι :tanevramou:)

Ξάδελφος:

--- Quote from: nmwisima on March 04, 2010, 06:44:27 PM ---
Τέλος, ο Μάνος, κατά τη γνώμη μου είναι ένα πολύ ΕΞΥΠΝΟ παιδί και αρκετά ώριμο για την ηλικία του και ΑΠΟΛΥΤΑ ΙΚΑΝΟΣ για full scale συζήτηση και έχω καταλάβει ότι προτιμά να τον αντιμετωπίζουμε ως ίσο (εμείς οι 30άρηδες γέροι :tanevramou:)

--- End quote ---

+1
Αρκει αυτο να το καταλαβει ο Μανος και να μη στεναχωριεται η αρπαζεται,αν τον υποτιμουσα ή περιφρονουσα δε θα ασχολιομουν καν.Εγω του μιλω ως ισο ή και σαν ανωτερο,δεν εχω τετοια κολληματα και οχι σαν σε χαζοπιτσιρικι.

jSkyline:
To να λες ενα ανθρωπο γαιδαρο ειτε και το αντιθετο ακομα ειναι βρισια. Καθε ζωντανος οργανισμος εχει ενα ειδος που τον χαρακτηριζει και δεν καταλαβαινω γιατι τα μπερδευουμε.
Αν αφησουμε την συγκεκριμενη περιπτωση στην ακρη γιατι εδω υπαρχει και χρηση βιας, τοτε πολυ απλα αν υπαρχει καποια πραξη που χαρακτηριζεται ως παρανομη τοτε ναι μπορουμε να καλεσουμε την αστυνομια και να μαζεψει το αυτοκινητο η να κοψει το αναλογο προστιμο. Αυτα τα αυτοκολητακια οσο και αν εχουν πλακα σιγουρα δεν δινουν καμια λυση.
Εχω παρκαρει παρανομα ελαχιστες φορες και οπως και ο Σιμος δεν ειμαι περηφανος για αυτο (και οταν λεω παρανομα εννοω να εχω κλεισει ενα γκαραζ) εχω ομως και πολλες φορες να γρατσουνισω η να αφησω υβριστικο σημειωμα σε καποιον που μου εμποδιζει το δρομο η μου εχει κλεισει το γκαραζ, δεν το εκανα ποτε ως τωρα, αλλα αν το ειχα κανει σιγουρα δεν θα το εκανα με υπερηφανεια.
Καλα οσον αφορα την αποψη του Μανου για σπασιματα υαλοκαθαριστηρων κτλ θα ηθελα καποια στιγμη να αναγκαστεις να παρκαρεις παρανομα (γιατι κανενας εως τωρα δεν εχει αναφερει το αναγκαστικο παρανομο παρκαρισμα) και να βρεις το αμαξι σου στην κατασταση που αναφερεις μετα θα ηθελα να δω εκτενεστερα την αποψη σου στο συγκεκριμενο θεμα.
Ξεχνατε οτι ολα τα νομισματα εχουν δυο οψεις...Οσο για αυτο που αναφερει καπου ο Γιωργος για αμαξια της μαμας κτλ εγω το χαρακτηριζω ως κομπλεξισμο, που καποιες φορες εχω και εγω οταν βλεπω κατι μαλακισμενα με τα τζιπακια των γονιων τους να σκαρφαλωνουν σε πεζοδρομια ομως και αυτο ειναι καλυτερο απο το να το παραταγε για 5 λεπτα κλεινοντας ενα δρομο...

Dionisis:
Σαφώς και είναι μια λέξη της καθομιλουμένης, όπως και τόσες άλλες που αποτελούν όμως παράλληλα προσβολή  ;)

Όπως επίσης και ο γάιδαρος (το κατά τα άλλα συμπαθέστατο ζωάκι) λέξη της καθομιλουμένης είναι, αλλά το να αποκαλείς έναν άνθρωπο έτσι (αναίσθητος είναι,πιστεύω ταιριάζει περισσότερο στο νόημα της πράξης του οδηγού εν προκειμένω) είναι επίσης προσβλητικό και υβριστικό.

Τώρα μη θίγουμε το θέμα της κατανομής της αστυνομικής δύναμης όταν ένα μεγάλο μέρος της  βρίσκεται σε θέσεις που δε χρειάζεται (βλέπε φύλαξη δήθεν σημαντικών προσώπων λες και οι υπόλοιποι είμαστε παιδιά κατώτερου Θεού και δεν έχουμε δικαίωμα προστασίας) γιατί δε θα βγάλουμε άκρη και θα οδηγηθούμε σε κουβέντα με πολιτική χροιά. Απλά θεωρώ ότι το να καλέσεις την αστυνομία για κάτι που είναι η δουλειά της είναι αναφαίρετο δικαίωμα κάθε έλληνα πολίτη. Εγώ προσωπικά δε λύνω τις διαφορές μου με ξύλο. Ευτυχώς υπάρχουν και άλλοι νόμιμοι τρόποι αλλιώς θα είχαμε καταντήσει άγρια δύση  :llol: :llol:

Και αφού τέλος θεωρείς τόσο έξυπνο και ικανό το Μάνο (που είναι αλλιώς δε θα συζητάγαμε ένα τέτοιου είδους θέμα) θα παρακαλούσα να μην αναφέρεται η ηλικία του ως προσφώνηση διότι δεν έχει κανένα νόημα. Στο λέω διότι είμαι στη μέση περίπου ηλικιακά και μπορώ να καταλάβω και σένα και αυτόν πιστεύω.

Μετά από τόση κουβέντα θα ήταν παράλειψη να μην  αφιερώσουμε και ένα κομμάτι του post στο ζωάκι που τόσες φορές αναφέραμε στις υγιείς διαφωνίες μας. :P :P :P

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pSnnbgjSql4[/youtube]

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version