!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#5]
simkoz:
+100 με Αχιλλέα και Μάνο. Σαφώς και το αυτοκολλητάκι είναι για να σε ρεζιλέψει και να το σκεφτείς ούτε χαλάει κάτι ούτε τπτ.
Εγώ κάποιες φορές έχω παρκάρει σε μαλακία μέρος, έ ούτε περήφανος αισθάνθηκα και αν μου κόλλαγαν σηματάκι θα το σκεφτόμουν περισσότερο την επόμενη φορά.
Μακάρι να κόλλαγαν όλοι οι πεζοί
Basilmx5:
--- Quote from: Ξάδελφος on March 04, 2010, 05:41:40 PM ---
--- Quote from: plokamhs on March 04, 2010, 04:02:32 PM ---αυτο με το αυτοκολλητο ειναι λυση που θα χηρσιμοποιουσε ενας homo erectus.Αν ο αλλος δειχνει ποσο Ελληναρας ειναι παρκαροντας οπου και οπως θελει,παρε τηλ. την τροχαια να ερθει να τον μαζεψει.Οταν παιρνεις το νομο στα χερια σου και αγγιζεις εστω ξενη ιδιοκτησια,πρεπει να εισαι ετοιμος να φας τις μπουφλες σου και να το κανεις και γαργαρα...Σε καμμια περιπτωση δεν δικαιολογω τους καταστηματαρχες και τον φραπεδομαγκα που εδειραν τον wannabe ακτιβιστη,αλλα δεν ειχε κανενα δικαιωμα να κολλησει το αυτοκολλητο στο αυτοκινητο του αλλου. Οταν ερχεται ο Πακιστανος και σου κανει Μ@%Ν1 το αυτοκινητο δεν νευριαζεις?Οχι τοσο γιατι σε γεμισε σαπουναδες και λασπες,αλλα γιατι ειναι ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΣΟΥ το αυτοκινητο και αν δεν θες εσυ δεν το αγγιζει ΚΑΝΕΝΑΣ.
--- End quote ---
To να κολλησεις ενα αυτοκολλητο στο τζαμι του αθλιου που με τροπο φασιστικο στερει απο μενα και τους συνανθρωπους μου το απλο δικαιωμα του να περπατω στο πεζοδρομιο και να περνω τη διαβαση μ ασφαλεια,πιστευω ειναι το λιγοτερο που μπορεις να κανεις..
O wanabe ακτιβιστης oπως τον αποκαλεις ειχε τα καμπανελια να κολλησει το αυτοκολλητο,στου wanabe μαγκα με τ αμαξι αγορασμενο απ τη μαμα τυπα.
Ηοmo erectus ειναι ο μαλακας που επειδη εχει μικρο πουλι και δε μπορει να ριξει γκομενα παρκαρει τ αμαξι διπλα στο φραπε του ακομη κι αν εκει ειναι η ραμπα του αναπηρου.Homo erectus ειναι το εκαστοτε μ@λ@κισμενο που συμπασχει το γελοιο τυπα που μαζι με αλλους 10 δειραν ενα παλικαρακι επειδη του κολλησε αυτοκολλητακι στο ηλιθια παρκαρισμενο τουτουνι του.
Δε μουκανει ο μαυρος μεταναστης στο φαναρι, ισως ειναι κι απ το Μπαγκλαντες,μουνι τ αμαξι γιατι απλα,ευγενικα του αρνουμαι την υπηρεσια και φευγει...
Την επομενη φορα ο ακτιβιστης που ειχε τα καμπανελια να κολλησει τ αυτοκολλητο,ας μαζεψει παρακατω καμια δεκαρια αλλους ακτιβιστες,εγω προσφερομαι,κι ας κουνηθει ο καθε μαγκακος απ τη φραπετερια να τον δειρει.
19χρονε Μανο,με δικαιωμα ψηφου,χαιρομαι που οι σκαρτες ιδεες μου ειναι διαφορετικες απ τις δικες σου. :clap:
--- End quote ---
+πολλα
Dionisis:
--- Quote from: nmwisima on March 04, 2010, 04:49:25 PM ---
--- Quote from: plokamhs on March 04, 2010, 04:02:32 PM ---αυτο με το αυτοκολλητο ειναι λυση που θα χηρσιμοποιουσε ενας homo erectus.Αν ο αλλος δειχνει ποσο Ελληναρας ειναι παρκαροντας οπου και οπως θελει,παρε τηλ. την τροχαια να ερθει να τον μαζεψει.Οταν παιρνεις το νομο στα χερια σου και αγγιζεις εστω ξενη ιδιοκτησια,πρεπει να εισαι ετοιμος να φας τις μπουφλες σου και να το κανεις και γαργαρα...Σε καμμια περιπτωση δεν δικαιολογω τους καταστηματαρχες και τον φραπεδομαγκα που εδειραν τον wannabe ακτιβιστη,αλλα δεν ειχε κανενα δικαιωμα να κολλησει το αυτοκολλητο στο αυτοκινητο του αλλου. Οταν ερχεται ο Πακιστανος και σου κανει Μ@%Ν1 το αυτοκινητο δεν νευριαζεις?Οχι τοσο γιατι σε γεμισε σαπουναδες και λασπες,αλλα γιατι ειναι ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΣΟΥ το αυτοκινητο και αν δεν θες εσυ δεν το αγγιζει ΚΑΝΕΝΑΣ.
--- End quote ---
Δεν βγαίνω όμως να τον κάνω τόπι στο ξύλο τον Πακιστανό...
Το ΕΙΜΑΙ ΓΑΙΔΑΡΟΣ είναι μια πολύ καλή λύση, με χιούμορ, για να πάρεις θέση. ΔΕΝ καταστρέφει ΚΑΜΙΑ περιουρία (στις οδηγίες του σάιτ λέει ρητά να μην το κολάμε σε επιφάνειες με χρώμα, αλλά μόνο σε τζάμι) και ταλαιπωρεί τον σταρχιδιστή για να το βγάλει όπως του αξίζει.
Επ ουδενί δεν δικαιολογεί χειροδικία.
Δηλαδή 19χρονε Μάνο είσαι υπερ του να παίρνουμε το νόμο στα χέρια μας; Διότι αναφέρεις ότι αφού του άγγιξε την περιουσία δικαιολογημένα τον έδειρε. Κι αν ήμουν εγώ που κόλλησα το αυτοκόλλητο και εσύ ο ιδιοκτήτης και έτρωγες και ξύλο δεν θα έπρεπε να πάω δικαστήριο;;; Θα ήμουν δικαιολογημένος να σε στείλω στο νοσοκομείο????
Ειναι και κάτι άλλο, κάποιοι δεν θέλουμε να γινόμαστε με το παραμικρό ρουφιάνοι και να φωνάζουμε τα μπατσάκια (που τις άλλες ώρες τους βρίζουμε).
Καταλαβαίνεις τι λέω; Δεν μπορεί τη Δευτέρα να τους πετάω μολότοφ και την Τρίτη να τους φωνάζω να γράψουν κάποιον. Ρουφιανιλίκι άλλωστε χορτάσαμε στην κατοχή, πότισε το χώμα, δεν χρειάζεται άλλο.
--- End quote ---
To να κολλήσεις ένα αυτοκόλλητο στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου κάποιου, ίσως να μη μπορεί να χαρακτηριστεί φθορά ξένης ιδιοκτησίας (είναι βέβαια κυρίως θέμα απόδειξης το αν προκαλείς πραγματικά φθορά). Το να κολλάς όμως ένα αυτοκόλλητο που αναγράφει "είμαι γάιδαρος" είναι τουλάχιστον παράνομο διότι εξυβρίζεις τον άλλο.
Φυσικά και συμφωνούμε πιστεύω, ότι το να παίρνεις το νόμο στα χέρια σου δεν είναι λύση. Όσο παράνομο είναι να παραβιάζεις τον ΚΟΚ τόσο παράνομο επίσης είναι να διαπράττεις το έγκλημα της εξύβρισης. Δυστυχώς ή ευτυχώς υπάρχουν νόμοι.
Επίσης δε μπορώ να καταλάβω γιατί είναι ρουφιανιλίκι να καλεί κάποιος πολίτης την αστυνομία και να καταγγέλλει μια παράνομη πράξη;;; Δηλάδή είναι προτιμότερο να παίρνει το νόμο στα χέρια του και να σπάει τον άλλον στον ξύλο ή να τον εξυβρίζει κλπ κλπ.... Και ο μπάτσος όπως θέλεις να τον αποκαλείς (επίτρεψε μου να διαφωνώ) κάνει μια συγκεκριμένη δουλειά. Είναι υπεύθυνος για τη τήρηση της τάξης,όπως και ο γιατρός για να γιατρεύει, ο μανάβης για να πουλάει ζαρζαβατικά, ο δημοσιογράφος για να ενημερώνει, ο έμπορος για να πουλάει τη πραμάτεια του κλπ.......
plokamhs:
@nmwisima Οσοι βγαινουν να δειρουν τον Πακιστανο εχουν προβλημα,δεδομενου οτι δουλευει ολη μερα για να του τα παρει αλλος το βραδυ και να του δωσει ενα κομματι ψωμι.
Ρουφιανιλικι ΔΕΝ υφισταται,οταν ο αλλος κανει κατι ΠΑΡΑΝΟΜΟ.Το να καλεσεις την τροχαια να του μαζεψει το αυτοκινητο ΔΕΝ ειναι ρουφιανιλικι.Αλλωστε εσυ κι εγω και ολοι μας τους πληρωνουμε,ας χρησιμευσουν σε κατι.
@Ξαδελφος για αλλη μια φορα δεχομαι επιθεση απο 'σενα,επειδη πολυ απλα ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ να μου ακουμπησει κανενας το αυτοκινητο.ΔΕΝ δικαιολογω τους ψευτομαγκες που εδειραν τον τυπο επειδη κολλησε ενα αυτοκολλητο,αλλα ποιος θα διαφωνησει ( με επιχειρηματα ) οτι το να ασχοληθεις με την περιουσια του αλλου ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ και ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ?Το να φερεσαι σαν γαιδαρος απεναντι σε καποιον που φερεται επισης σαν γαιδαρος(εστω και 10x περισσοτερο) δε νομιζω να οφελει κανεναν.
edit. ΠΡΟΦΑΝΩΣ δε μενεις σε περιοχη που οι Πακιστανοι/Αλβανοι/Συριοι/οτιδηποτε/αλλα ΚΑΙ Ελληνες εχουν δημιουργησει γκετο.Δεν εχεις πεσει θυμα αυτων(με οποια εννοια θες παρ'το το "θυμα") οποτε δεν μπορεις να εκφερεις αποψη.
simkoz:
Με με να τον λες γάιδαρο δεν τον βρίζεις. Γιατί είναι όντως.
Και πιο σοβαρά δεν είναι το ίδιο να τον πεις γάιδαρο με το να πλακωθείς στο ξύλο. Και στο συγκεκριμένο συμβάν ποιος από τους 2 ήταν ο ΜΑΛΑΚΑΣ φάνηκε νομίζω ξεκάθαρα
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version