!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#5]

<< < (171/302) > >>

dimsabas:

--- Quote from: leonidas11b on March 04, 2010, 11:41:41 AM ---Για να σας βγαλω απο τη θλιψη του μελλοντος!( :moutza:)Πως σας φαινεται το κοκκινακι?

Εχω κατι ανορθοδοξες και χαζες σκεψεις γι'αυτο ρωταω!
Για πειτε!Για πειτε!???!

--- End quote ---

Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις; Να πουλήσεις το δικό σου και να πάρεις αυτό; Γιατί;

dimsabas:
Αχιλλέα, μη μου στενοχωριέσαι. Και μεις σχολιάζουμε την εργασία σου, remember; :llol: :llol:

XrhstosZ:
Το συγκεκριμενο ειναι πολυ ωραιο λεω , αμα ειναι 1800 και μπορεσεις και σπρωξεις το δικο σου καντο κατα την αποψη μου!Και εγω αυτο ηθελα να κανω εδω και καιρο αλλα επειδη ειναι επαρχια το χω αφησει..

leonidas11b:

--- Quote from: dimsabas on March 04, 2010, 02:32:18 PM ---
--- Quote from: leonidas11b on March 04, 2010, 11:41:41 AM ---Για να σας βγαλω απο τη θλιψη του μελλοντος!( :moutza:)Πως σας φαινεται το κοκκινακι?
[imgttp://i6.photos.scar.gr/580/580109_a_n.jpg[/img]http://[imgttp://www.car.gr/classifieds/cars/view/580109/[/img]
Εχω κατι ανορθοδοξες και χαζες σκεψεις γι'αυτο ρωταω!
Για πειτε!Για πειτε!???!

--- End quote ---

Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις; Να πουλήσεις το δικό σου και να πάρεις αυτό; Γιατί;

--- End quote ---

Να σου πω την αληθεια μου αρεσει πολυ το κοκκινο ΜΧ5 και ειδικα στην mazdaspeed εκδοση, που τυχη να δεις οχι να παρεις mazdaspeed miata στην Ελλαδα >:-! :coolio:

--- Quote from: XrhstosZ on March 04, 2010, 02:47:28 PM ---Το συγκεκριμενο ειναι πολυ ωραιο λεω , αμα ειναι 1800 και μπορεσεις και σπρωξεις το δικο σου καντο κατα την αποψη μου!Και εγω αυτο ηθελα να κανω εδω και καιρο αλλα επειδη ειναι επαρχια το χω αφησει..

--- End quote ---

Δεν ειναι 1800cc δυστυχως αλλα μου αρεσει το κοκκινο ΜΧ5!
Πεστε με γυφτο ομως γουστα ειναι αυτα! :finger:

simkoz:
Λεώ εμένα μου αρέσει. Με το μπλοκέ όμως τι θα κάνεις;

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version