!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#5]

<< < (172/302) > >>

dimsabas:
Βάψε το δικό σου κόκκινο. ;)

option-D:
Θα πηγαίνει και με το πνεύμα των επόμενων ημερών

plokamhs:
Σας ευχαριστω για τις ευχες!Μεγαλωσα ενα χρονο αλλα εξακολουθω να ειμαι μακραν ο μικροτερος (19)  :yeah:
Παντως Μανο  (option-D) ,αυτο με το αυτοκολλητο ειναι λυση που θα χηρσιμοποιουσε ενας homo erectus.Αν ο αλλος δειχνει ποσο Ελληναρας ειναι παρκαροντας οπου και οπως θελει,παρε τηλ. την τροχαια να ερθει να τον μαζεψει.Οταν παιρνεις το νομο στα χερια σου και αγγιζεις εστω ξενη ιδιοκτησια,πρεπει να εισαι ετοιμος να φας τις μπουφλες σου και να το κανεις και γαργαρα...Σε καμμια περιπτωση δεν δικαιολογω τους καταστηματαρχες και τον φραπεδομαγκα που εδειραν τον wannabe ακτιβιστη,αλλα δεν ειχε κανενα δικαιωμα να κολλησει το αυτοκολλητο στο αυτοκινητο του αλλου.
Οταν ερχεται ο Πακιστανος και σου κανει Μ@%Ν1 το αυτοκινητο δεν νευριαζεις?Οχι τοσο γιατι σε γεμισε σαπουναδες και λασπες,αλλα γιατι ειναι ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΣΟΥ το αυτοκινητο και αν δεν θες εσυ δεν το αγγιζει ΚΑΝΕΝΑΣ.
Τελος παντων το ποστ του Μανου ειναι απ'το στριτπάνθερς.τζιαρ

option-D:
1ον δεν είπα οτι το έγραψα εγώ
2ον κανονικά έπρεπε να του σπάσει τον καθρέφτη και τους γυαλοκαθαριστήρες, όχι να του κολλήσει αυτοκόλλητο
3ον έχει παραγίνει το κακό κι η αστυνομία ούτε που ενδιαφέρεται

Είναι τυχαίο λες που εγώ δεν έχω παρκάρει ποτέ σε πεζοδιάβαση ενώ δεν με έχουν γράψει ποτέ για να φοβάμαι πλέον κάτι τέτοιο..;
Ο εκφοβισμός δεν είναι τρόπος.. Ούτε πρέπει να σε πιάσει κανείς από το χεράκι για να σου δείξει τα αυτονόητα..

nmwisima:

--- Quote from: leonidas11b on March 04, 2010, 02:51:22 PM ---Πεστε με γυφτο ομως γουστα ειναι αυτα! :finger:

--- End quote ---

Γυφτο.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version