!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#5]
mx5mk1:
--- Quote from: option-D on March 04, 2010, 12:43:47 PM ---
--- Quote from: jSkyline on March 04, 2010, 12:39:42 PM ---....Τεσπα παντως θα μπορουσε να ειναι BMW συμβαδιζει και με μ@λ@κ@ οδηγο αλλωστε...
--- End quote ---
:moutza:
Τώρα τα θες.. Όλοι οι οδηγοί/κάτοχοι το ίδιο είναι;
--- End quote ---
+1
και από εμένα :moutza:
jSkyline:
Φυσικα και δεν ειναι ολοι οι ιδιοι, το σχολιο μου ηταν για πλακα, αλλα η αληθεια ειναι οτι παιζει μεγαλο ποσοστο σε κατοχους BMW, περα απο την πλακα επειδη εχουν παλιωσει οι Ε30 εχουν περασει σε καλυτερα χερια απο τους αρχικους τους ιδιοκτητες... Το Ε36 ειναι παντως το Νο1 αμαξι με μαλακες ιδιοκτητες. Αυτο βεβαια εχει να κανει και με προσωπικες μου αντιπαθειες...
Εχω παρα πολλους φιλους και συγγενεις κατοχους BMW και για καποιους απο αυτους πρεπει να πω οτι εχουν ενα τουπε κατα την οδηγηση της Μπεμπας τους.
Τεσπα ας μην το συνεχισουμε αλλο γιατι θα ξεφυγει η κουβεντα για ενα αστειο σχολιο και θα καταντησουμε να τσακωνομαστε οπως τοτε με τα μηχανακια vs αμαξια !
Konstantinos:
--- Quote from: nmwisima on March 04, 2010, 12:53:09 PM ---Mήπως έχει κανείς κάτι πιο σκοτεινό που να φαίνεται λιγότερο και να έχει λίγες περισσότερες ανταναλάσεις παρακαλω??? :moutza: :moutza: :moutza:
--- End quote ---
Την ανταναλάσεις με μία δική μου? :P Θα στη στείλω σε ΠουΜου
dimsabas:
--- Quote from: nmwisima on March 04, 2010, 12:32:29 PM ---Ας δούμε τώρα ένα μάθημα συντακτικού:
--- Quote from: dimsabas on March 03, 2010, 11:20:28 PM ---Πολύ ωραία οδήγηση από τον Αιμίλιο, στη μόλις πρώτη του επίσκεψη στην πίστα
--- End quote ---
--- End quote ---
Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις; Στείλε pm για περαιτέρω διευκρινήσεις. Δε θα σε χρεώσω... :exaclty: :exaclty: :exaclty:
nmwisima:
--- Quote from: dimsabas on March 04, 2010, 02:03:16 PM ---
--- Quote from: nmwisima on March 04, 2010, 12:32:29 PM ---Ας δούμε τώρα ένα μάθημα συντακτικού:
--- Quote from: dimsabas on March 03, 2010, 11:20:28 PM ---Πολύ ωραία οδήγηση από τον Αιμίλιο, στη μόλις πρώτη του επίσκεψη στην πίστα
--- End quote ---
--- End quote ---
Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις; Στείλε pm για περαιτέρω διευκρινήσεις. Δε θα σε χρεώσω... :exaclty: :exaclty: :exaclty:
--- End quote ---
To ότι βγάζει νόημα δεν συνεπάγεται σωστή σύνταξη.
Αντιλαμβάνεσαι ότι σωστή διατύπωση είναι "μόλις στην πρώτη του επίσκεψη".
Αν δεν το αντιλαμβάνεσαι, το πρόβλημα είναι ακόμα μεγαλύτερο.
Γενικά πάντως θα επιθυμούσα να μην το συζητήσουμε άλλο, συγγνώμη που το έθιξα το θέμα.
Ήθελα να κάνω πλάκα, αλλά αφορά την εργασία σου και δεν θα έπρεπε να έχω σχολιάσει.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version