!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#5]
mx5mk1:
--- Quote from: leonidas11b on March 04, 2010, 12:12:08 PM ---Αν και λιγο καθηστερημενα.
Ευχομαι Χρονια πολλα και καλα με υγεια στον ''plokamh'' και στον ''king of the road'' που τη Δευτερα μεγαλωσαν ενα ακομη χρονο!
--- End quote ---
Λεωνίδα μου, μπορεί να ξέχασες και άλλους (για παράδειγμα εμένα, είχα γενέθλια πριν 10 μήνες περίπου)
:trelgel:
leonidas11b:
--- Quote from: mx5mk1 on March 04, 2010, 12:21:07 PM ---Λεωνίδα μου, μπορεί να ξέχασες και άλλους (για παράδειγμα εμένα, είχα γενέθλια πριν 10 μήνες περίπου)
:trelgel
--- End quote ---
Πριν 3 μερες ειχαν γεννεθλια οχι περσι, το ειδα και ειπα να ευχηθω δεν νομιζω να ενοχλησα κανεναν! ;)
Η ερωτηση μου ηταν αν σας αρεσει το κοκκινακι ΜΧ5, οχι αν θα ευχηθειτε και εσεις! :P
--- Quote from: leonidas11b on March 04, 2010, 11:41:41 AM ---Για να σας βγαλω απο τη θλιψη του μελλοντος!( :moutza:)Πως σας φαινεται το κοκκινακι?
Εχω κατι ανορθοδοξες και χαζες σκεψεις γι'αυτο ρωταω!
Για πειτε!Για πειτε!???!
--- End quote ---
nmwisima:
Το κοκκινάκι του μετανάστη. Αν ειναι 18άρι και φτηνό λόγω χρώματος, πάρτο!
Χρόνια πολλά στο Μάνο και στον Παναγιώτη (για πέρυσι, σαν εχτές).
Ας δούμε τώρα ένα μάθημα συντακτικού:
--- Quote from: dimsabas on March 03, 2010, 11:20:28 PM ---Πολύ ωραία οδήγηση από τον Αιμίλιο, στη μόλις πρώτη του επίσκεψη στην πίστα
--- End quote ---
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
mx5mk1:
--- Quote from: nmwisima on March 04, 2010, 12:32:29 PM ---Το κοκκινάκι του μετανάστη. Αν ειναι 18άρι και φτηνό λόγω χρώματος, πάρτο!
Χρόνια πολλά στο Μάνο και στον Παναγιώτη (για πέρυσι, σαν εχτές).
--- End quote ---
Μάνο, χρόνια πολλά και από εμένα !
:trelgel: :llol:
@Λεωνίδα: :P
option-D:
--- Quote from: jSkyline on March 04, 2010, 12:39:42 PM ---....Τεσπα παντως θα μπορουσε να ειναι BMW συμβαδιζει και με μ@λ@κ@ οδηγο αλλωστε...
--- End quote ---
:moutza:
Τώρα τα θες.. Όλοι οι οδηγοί/κάτοχοι το ίδιο είναι;
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version