!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#5]

<< < (108/302) > >>

nmwisima:

--- Quote from: leonidas11b on February 17, 2010, 05:20:50 PM ---
--- Quote from: nmwisima on February 17, 2010, 11:10:06 AM ---Θεωρώ ότι θα ήταν καλό να μην διαπραγματεύεστε δημοσίως παράνομους αγώνες που δεν συνάδουν με το πνεύμα μιας αυτοκινητιστικής λέσχης σαν της δική μας, για ευνόητους λόγους. ;)

--- End quote ---

 :moutza:
Πλακα εκανα και εσυ το εκανες ολοκληρο ζητημα και συνεχιζεις  :axe:!
--- End quote ---

Δεν αντιλήφθηκα το αστείο. Ζητώ συγγνώμη για την ένταση που δημιουργήθηκε άνευ λόγου.

nmwisima:
Σχετικά με τις απορίες που (λανθασμένα) εκφραστηκαν στο τόπικ παρουσίασης του αυτοκινήτου μου,
και όπως πολύ σωστά τόνισε ο Σπύρος (Spoumi) στο κείμενο που επισυνάπτω:


--- Quote from: spoumi on February 17, 2010, 07:27:26 PM ---
--- Quote from: Kotsovolos on February 17, 2010, 07:25:36 PM ---μονο για na διαθετει το καταστημα?  :angel:

--- End quote ---
Πολλές αεροτομές που κάνουν σε mk1 κάνουν και σε mk3....οπότε ίιιιισως και να σου κάνει.

Αλλά εδώ είναι το θέμα παρουσίασης του mk1 του Αχιλλέα και όχι κάποια αγγελία οπότε :btp:

--- End quote ---

θα ήθελα να συμπληρώσω τα εξής:
-Oι αεροτομές "Ντακ-Τέιλ" (καθότι σχετικώς αυθέραιτα θεωρείται ότι ομοιάζουν με ουράς παπιας) κατασκευάστηκαν από ανεξάρτητο κατασκευαστη στο Ηνωμένο Βασίλειο, κατόπιν δικής μου στήριξης και προτροπής και είναι μοναδικές σε σχέδιο μη ομοιάζουσες με άλλα προιόντα της αγοράς.
-Αγοράστηκαν σε μορφή "Γκρουπ Μπάι", στην προνομιακή τιμή των 170 ευρώ με τα μεταφορικά. Η ομαδική αγορά ανακοινώθηκε από το προσωπικό μου σάιτ (συμβουλευτικό αγορών και χαβαλέ για όσους δεν γνωρίζουν) και δυστυχώς ακολουθήθηκε μόνο από τον φίλο μου το Νίκο (με το υπέροχο ΝΑ) που κατά κανόνα με εμπιστεύεται (και με αντιγράφει), αλλά και από ένα άλλο παιδί άγνωστο σε εμέ.
-Οι αεροτομαί προσφέρονται με επένδυση μαύρου gelcoat, κάμει δουλειά σε μαύρο αυτοκίνητο, αλλά εγώ προσωπικά θα την βάψω.
-Δυστυχώς, αν πρέπει να παραγγελθεί ένα κομμάτι θα επιβαρυνθεί με το πλήρες ποσό μεταφορικών και η τιμή θα είναι υψηλότερη.
-Δεν ταιριάζει σε Μκ2, πλην όμως κατόπιν προτροπής μου και πάλι, θα κατασκευαστεί κάποια στιγμή τέτοια. Θα πάρει λίγο χρόνο καθώς είναι ιδιωτική προσπάθεια και γίνεται σε αργους ρυθμούς (λάου-λάου) και ευλελπιστώ να το έχουμε σε εύλογο διάστημα (και όχι ταιπουτς).
-Δεν γνωρίζω σε καμία περίπτωση αν ταιριάζει (κατσουμπώνεται) σε Μκ3 (ή άλλως, NC σύμφωνα με τον κωδικό του σασί του) και δεν φαντάζομαι πως μπορεί να γίνεται κάτι τέτοιο, αλλά εάν κάποιος κάτοχος επιθυμεί να δομικάσουμε να του την ακουμπήσουμε (την αεροτομή στο καπό), κανένα πρόβλημα. :)

simkoz:
Α. παρότι μονοπωλείς την παρούσα σελίδα του τόπικ, θα συνεχίσω με μια αναφορά προς εσένα.
ΒΡΕ ΧΑΜΕΝΕ τόσο καιρό ψάχνω για ανάρτηση για το κουκλί μου και μόλις βάζω τα ελατήρια (+ τα ΑΡΕΧ που μου περισσεύουν) πας βάζεις αυτό:
http://www.jdmbits.com/2010/02/bc-racing-br-coilovers-for-mx5-miata-nc.html

E, τι να σου πω τώρα...
Παίδια όσοι με NC σπεύσατε...
Liako, αυτές δεν κοίταγες?
Σούπερ τιμή και φαίνεται και καλή ποιότητα.

Τι να πω.... παρά μόνο:  :moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza:

Theo:
Ενας που τις εχει βαλει παντως..δεν ειχε ξετρελαθει κιολας..

philosopher:

--- Quote from: Theo on February 17, 2010, 09:50:05 PM ---Ενας που τις εχει βαλει παντως..δεν ειχε ξετρελαθει κιολας..

--- End quote ---

Ίσως φταίει το 12/6 στα ελατήρια για δώσε κι άλλες ινφο.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version