!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#5]
nmwisima:
--- Quote from: Theo on February 17, 2010, 09:50:05 PM ---Ενας που τις εχει βαλει παντως..δεν ειχε ξετρελαθει κιολας..
--- End quote ---
Όντως ρε Τεό, είναι πολύ περιορισμένο το feedback που υπάρχει.
Αν έχεις άρθρα και εντυπώσεις καλό θα ήταν να τα μοιραστείς για να δούμε τι παίζει.
Σε ΝΑ και ΝΒ που έχω διαβάσει είναι πολύ ευχαριστημένοι από την ποιότητα και τη λειτουργία,
αλλά αυτό κατ εμέ δεν σημαίνει τίποτα. Που ξέρεις ποιος και τι είναι αυτός που γράφει τις εντυπώσεις κτλ κτλ.
Εγώ μέχρι να δοκιμάσω τα AGX είχα διαβάσει ένα κάρο πράγματα. Τα θεωρώ κορυφαία, αλλά αν μου χε κάτσει ελατωμάτικο (όπως συνέβει με κάποιες ουκ ολίγες παρτίδες) μάλλον θα είχα λίγο διαφορετική γνώμη.
Μακάρι να μπορούσαμε να έχουμε από ένα να δόκιμάζαμε, αλλά πάντα κάποιος πρέπει να κάνει την αρχή, όπως έκανε ο Αγωνιστικός με τις Raceland.
Προσωπικά για το δικό μου είμαι ανάμεσα στις BC και τις HSD. Αν μπορούσα σήμερα να αποκτήσω ένα σετ θα πήγαινα με την HSD.
Δυστυχώς δεν έχει για NC.
simkoz:
Παιδιά εγώ σε αυτήν την τιμή θα τις έπαιρνα χθες αν δεν είχα ξεκινήσει ήδη τις αλλαγές στο setup μου
simkoz:
--- Quote from: XrhstosZ on February 17, 2010, 11:15:48 PM ---Καθησες και ειδες και τα 28 λεπτα???????
--- End quote ---
ΝΑΙ! (μόνο 1-2 να έκανα skip) αισθάνομαι λίγο μαλάκας αλλά όλο έλεγα κάπου θα καταλήξει...
Καλά εγώ το είδα, αυτός που το έκανε!!!!
nmwisima:
--- Quote from: simkoz on February 17, 2010, 11:43:19 PM ---
--- Quote from: XrhstosZ on February 17, 2010, 11:15:48 PM ---Καθησες και ειδες και τα 28 λεπτα???????
--- End quote ---
ΝΑΙ! (μόνο 1-2 να έκανα skip) αισθάνομαι λίγο μαλάκας αλλά όλο έλεγα κάπου θα καταλήξει...
--- End quote ---
Για ποιο θέμα λέμε?
XrhstosZ:
--- Quote from: nmwisima on February 18, 2010, 12:15:33 AM ---
--- Quote from: simkoz on February 17, 2010, 11:43:19 PM ---
--- End quote ---
--- End quote ---
Για ποιο θέμα λέμε?
--- End quote ---
ενα βιντεο οπου ενας τυπος επι 28λεπτα εδειχνε διαφορους επιστημονικους τροπους για να πλυνει ενα μινι :-)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version