!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#5]

<< < (107/302) > >>

nmwisima:
Θεωρώ ότι θα ήταν καλό να μην διαπραγματεύεστε δημοσίως παράνομους αγώνες που δεν συνάδουν με το πνεύμα μιας αυτοκινητιστικής λέσχης σαν της δική μας, για ευνόητους λόγους. ;)

pib:
leonidas11b  ασε ηθελα να ερθω γιατι με βολευει κιολας η Μακρη αλλα εχω αγωνα και θα τελειωσω αργα  :tanevramou:

nmwisima  δεν εχεις αδικο σε αυτο που λες αλλα οταν μεσα εδω υπαρχουν ολοκληρα βιντεο με γρηγορα περασματα σε δρομους ο χαβαλες που εκανε ο Λεο ειναι νομιζω το λιγοτερο  :good:

pooru ni san:

--- Quote from: nmwisima on February 17, 2010, 11:10:06 AM ---Θεωρώ ότι θα ήταν καλό να μην διαπραγματεύεστε δημοσίως παράνομους αγώνες που δεν συνάδουν με το πνεύμα μιας αυτοκινητιστικής λέσχης σαν της δική μας, για ευνόητους λόγους. ;)

--- End quote ---

Το «φιλικό άνοιγμα» για να διαπιστωθούν διαφορές δε λέω πως είναι ό,τι ασφαλέστερο να γίνεται σε δημόσιο δρόμο αλλά δεν είναι απαραίτητο να επιτευχθούν μεγάλες ταχύτητες ούτε και να διαρκέσουν περισσότερο από μερικά δεύτερα. Κατά τα άλλα σε καμία περίπτωση δεν θα διαφωνούσα με τον Αχιλλέα αν υπήρχε μια κοινή γραμμή. Αλλά τότε, το «Lipton ice tea» τι είναι τότε; Άλλο φόρουμ;

Φιλικά πάντα  :angel:

nmwisima:
Θα έλεγα με πλήρη ειλικρίνεια ότι ποσώς με ενδιαφέρει αν υπάρχει τοπικ σχετικό με Παγωμένο Τέιον, καθώς αφενός δεν καταναλώνω το σχετικό αφέψημα, αφετέρου ουδέποτε με απασχόλησε το συγκεκριμένο σπορ (οι δε εκκινήσεις μου είναι τόσο καλές που ουδέποτε με ανταγωνίστηκε κανείς).

Πέραν τούτου, δεν είμαι πολέμιος της γρήγορης οδήγησης στους δημοσιους δρόμους, ασχολία που άλλωστε με έχει απασχολήσει εκτενώς, και συνεπώς δεν είμαι και ενάντια στην βιντεοσκόπηση ή εξιστόρηση αυτής.

Πλήν όμως, θεωρώ ότι μια βολτα ή εκδρομή που γίνεται κάτω από τη φτερούγα του ΜyMx5 και συνεπώς το χαρακτηρίζει, πρέπει να προστατευεται από ακραίες εκδηλώσεις προς αποφυγήν δυσάρεστον συμβάντων. Νομίζω με κατανοείς ;)

Μετά το επίσημο πέρας της εκδηλώσεως την Παρασκευή , καθείς to each own, ας κάμει ότι τον φωτίξει ο καλός θεούλης.

leonidas11b:

--- Quote from: nmwisima on February 17, 2010, 11:10:06 AM ---Θεωρώ ότι θα ήταν καλό να μην διαπραγματεύεστε δημοσίως παράνομους αγώνες που δεν συνάδουν με το πνεύμα μιας αυτοκινητιστικής λέσχης σαν της δική μας, για ευνόητους λόγους. ;)

--- End quote ---

:moutza:
Πλακα εκανα και εσυ το εκανες ολοκληρο ζητημα και συνεχιζεις  :axe:!

Υ.Σ. Α. κρατα γερα τα πραγματα οταν κλεισουν αλλον ενα μηνα θα ερθω να τα παρω. :P

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version