!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#5]

<< < (96/302) > >>

dimsabas:
Μαζί σου Ηλία! Είναι τα λεγόμενα Q-cars, τα οποία αφήνουν question στους υπόλοιπους για το πώς πηγαίνουν έτσι. Μαζί σου, κάν΄το! :good:

dimsabas:
Μία καρδιακή ευχαριστία στην κυβέρνηση και τους βενζινοπώλες, οι οποίοι φαίνεται ότι διαβάζουν το MyMx5 και κυρίως το θέμα για τη μείωση βάρους. Τα πρόσφατα μέτρα είναι ευεργετικά για όσους ελαφρωμένους, αφού (ως γνωστόν) οι συγκεκριμένοι βάζουν βενζίνη ένα 20άρικο κι όχι παραπάνω, για λόγους βάρους. Με την πρόσφατη αύξηση της τιμής, με ένα 20άρικο γλιτώνουμε χοντρικά 2 κιλά βάρος. Γιωργάκη, αλλά κι εσένα ανώνυμε βενζινά, σε ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου! :llol: :llol: :llol: :llol:

leonidas11b:
Ηλια κοιτα τι ωρα εγραψα το ποστ και θα με δικαιολογησεις.... ;) ενταξει ηταν περιπου εξι ωρες. :P
Ευχαριστω και παλι.
.
.
.
Δημητρη ποτε θες το κανονιζουμε και τα φτιαχνουμε!
Τωρα θα ειναι πολυ πιο ευκολο και πολυ πιο γρηγορα αφου ξερουμε τα ''βηματα''.....το κακο ειναι οτι δεν μπορουμε να κανουμε αμοβολη...αλλα δε πειραζει θα τριψουμε.

dimsabas:
Μέσα Λεώ, μου αρέσουν πολύ. Θα σε πάρω τηλέφωνο να κανονίσουμε... αφού περάσει το ΣΚΔ. Να δεις και συ ενδεχόμενες ατέλειες, ώστε να βελτιώσουμε κάτι. Αν χρειαστεί... ;)

leonidas11b:

--- Quote from: dimsabas on February 13, 2010, 03:39:50 PM ---Μέσα Λεώ, μου αρέσουν πολύ. Θα σε πάρω τηλέφωνο να κανονίσουμε... αφού περάσει το ΣΚΔ. Να δεις και συ ενδεχόμενες ατέλειες, ώστε να βελτιώσουμε κάτι. Αν χρειαστεί... ;)

--- End quote ---

Εγινε περιμενω. ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version