!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#5]

<< < (97/302) > >>

mx5mk1:

--- Quote from: dimsabas on February 13, 2010, 02:57:05 PM ---Μαζί σου Ηλία! Είναι τα λεγόμενα Q-cars, τα οποία αφήνουν question στους υπόλοιπους για το πώς πηγαίνουν έτσι. Μαζί σου, κάν΄το! :good:

--- End quote ---

Σ΄ευχαριστώ Δημήτρη ! (άλλωστε και το δικό σου με το ελάφρωμα είναι γρηγορότερο από ένα άλλο sporty αν και εξωτερικά φαίνονται ίδια!)

dimsabas:

--- Quote from: leonidas11b on February 13, 2010, 04:29:57 PM ---Και αυτο γινετε.
Θα δω το δικο σου και μετα θα αποφασισω. ;)

--- End quote ---

Βρε ξεφτίλα, γιατί τις έβαλα τις φωτογραφίες; Τι παραπάνω νομίζεις ότι θα δεις στην πράξη; :P :P :P :P :P :P :P :P

Λοιπόν, μανάρια μου, σας εύχομαι καλό τριήμερο, καλή Καθαρή Δευτέρα, καλή Σαρακοστή. Φεύγω για Κύμη, τα λέμε (πρώτα ο Θεός) το βραδάκι της Δευτέρας. :hello: :hello: :hello:

Αν αργήσω, φάτε! :llol:

leonidas11b:

--- Quote from: dimsabas on February 13, 2010, 05:41:21 PM ---
--- Quote from: leonidas11b on February 13, 2010, 04:29:57 PM ---Και αυτο γινετε.
Θα δω το δικο σου και μετα θα αποφασισω. ;)

--- End quote ---

Βρε ξεφτίλα, γιατί τις έβαλα τις φωτογραφίες; Τι παραπάνω νομίζεις ότι θα δεις στην πράξη; :P :P :P :P :P :P :P :P

Λοιπόν, μανάρια μου, σας εύχομαι καλό τριήμερο, καλή Καθαρή Δευτέρα, καλή Σαρακοστή. Φεύγω για Κύμη, τα λέμε (πρώτα ο Θεός) το βραδάκι της Δευτέρας. :hello: :hello: :hello:

Αν αργήσω, φάτε! :llol:

--- End quote ---

Καλο ταξιδι και καλα να περασεις.

simkoz:
και καλά στριψίματα... ως γνωστόν ο δρόμος για νότιο Εύβοια τα σπάει...

vagmann:

--- Quote from: simkoz on February 13, 2010, 08:07:34 PM ---και καλά στριψίματα... ως γνωστόν ο δρόμος για νότιο Εύβοια τα σπάει...

--- End quote ---

Για την ακριβεια Βαθεια-Αλιβερι μονο...
Ο υπολοιπος ακρως επικινδυνος,χωρις ενδιαφερον... :exaclty:
Εγω παντως αναψα ενα κερακι στον Αγιο το μεσημερι... :yeah:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version