!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#5]

<< < (95/302) > >>

mx5mk1:

--- Quote from: Liakos on February 13, 2010, 01:19:09 PM ---
--- Quote from: dogits on February 12, 2010, 10:08:32 PM ---το δικο μου το miata απεβίωσε στις 10/2/2010!ξανα με κοντα μας με την ανάσταση! :nod:

--- End quote ---
Oχι ρε...  :'( :'( Μοτερ?

Υ.Γ: μολις ειδα τα παραπανω post.Περαστικα ρε.Ε ενταξει για ενα στοκ μοτερ μονο ευχαριστημενος μπορεις να δηλωνεις με τοσα turboed χιλιομετρα που ειχε στην πλατη του.Αντε με το καλο το νεο,ενισχυμενο φανταζομαι, μοτερι... :yeah:

--- End quote ---

Dogits,  σε τι πίεση το δούλευες?

-Γεια σου Ηλία ! - ελπίζω να περνάς καλά(όσο καλύτερα γίνεται)   !-

Liakos:

--- Quote from: mx5mk1 on February 13, 2010, 01:27:46 PM ----Γεια σου Ηλία ! - ελπίζω να περνάς καλά(όσο καλύτερα γίνεται)   !-

--- End quote ---
:hello: :hello: Μια χαρα περναω ρε boy!Ολα καλα!

Ο Dogits αν δεν κανω λαθος εχει ρυθμιστη πιεσης, οποτε κ δε δουλευε μια σταθερη τιμη. ;)

dimsabas:

--- Quote from: mx5mk1 on February 13, 2010, 12:58:46 PM ---Βρε που φτάσαμε, 500ράκι να κοιτάει στα μάτια NC!
--- End quote ---

Και το δίλιτρο μάλιστα. Κοίτα, είναι απλώς θέμα αναλογίας κιλών ανά ίππο. Απλά πράγματα...

--- Quote from: mx5mk1 on February 13, 2010, 12:58:46 PM ---Μέσα στη βδομάδα σκέφτομαι να παραγγείλω αυτοκόλητο 1.4 65ps για το πίσω μέρος.
--- End quote ---

Μπα, βγάζει μάτι ότι είναι Ραλί, εκτός αν αφαιρέσεις τα αυτοκόλλητα και αλλάξεις τις ζάντες. :zalistika:

spoumi:
Αν διάβασα καλά είπε abarth και όχι απλό 500άκι..
Γιατί αν το πάμε έτσι κι εμένα κάποια στιγμή με πέρασε ένα κόρσα...  :zalistika: :zalistika: βέβαια ήταν μπλε και είχε μια τριγωνική εξάτμιση στο κέντρο αλλά corsa ήτανε..

όσο για το ραλί σου Ηλία για ποιο λόγο να το κάνεις?Για να ψαρώνεις άσχετους στο δρόμο?

Δημήτρη θα μπορούσε να είναι 1.4 65ps με look ραλί :P

mx5mk1:

--- Quote from: spoumi on February 13, 2010, 02:46:43 PM ---Αν διάβασα καλά είπε abarth και όχι απλό 500άκι..
Γιατί αν το πάμε έτσι κι εμένα κάποια στιγμή με πέρασε ένα κόρσα...  :zalistika: :zalistika: βέβαια ήταν μπλε και είχε μια τριγωνική εξάτμιση στο κέντρο αλλά corsa ήτανε..

όσο για το ραλί σου Ηλία για ποιο λόγο να το κάνεις?Για να ψαρώνεις άσχετους στο δρόμο?

Δημήτρη θα μπορούσε να είναι 1.4 65ps με look ραλί :P

--- End quote ---

Τα αυτοκόλητα ¨rallye¨τα έχω βγάλει ήδη !  Θέλω να μην φαίνομαι αλλά να είμαι  (μου αρέσει γενικότερα σαν φιλοσοφία αυτό)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version