!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#5]

<< < (94/302) > >>

option-D:
WTF?  :o

Διαβάστε το!
http://www.stanceiseverything.com/wp-content/uploads/2009/11/mechaphile.jpg

dimsabas:
Λεωνίδα, θέλω και γω να κάνω κάτι αντίστοιχο. Τώρα που έχεις ήδη κάνει μια φορά την όλη διαδικασία, μπορούμε να την επαναλάβουμε οι δυο μας; Όχι τίποτα άλλο, αλλά να μην αγγαρέψουμε τον δύσμοιρο (=προσθιοκίνητο :llol:) Ηλία. Ηλία, δήλωσες για την βόλτα την επόμενη Παρασκευή; :exaclty: :exaclty:

--- Quote from: lok502 on February 13, 2010, 01:11:35 AM ---Ως οπαδός της Toyota ειδικά στο WRC...
--- End quote ---

Ακόμα θυμάμαι τον Γιώργο (με τον οποίο είμαστε συμμαθητές) να κόβει με το ψαλίδι τις Τσελιγκοφωτογραφίες από τα περιοδικά (4Τ, Car&Driver) που έφερνε η βιβλιοθήκη του σχολείου μας και εμένα να του τη λέω. :llol:

option-D:

--- Quote from: dimsabas on February 13, 2010, 09:14:49 AM ---Ακόμα θυμάμαι τον Γιώργο (με τον οποίο είμαστε συμμαθητές) να κόβει με το ψαλίδι τις Τσελιγκοφωτογραφίες από τα περιοδικά (4Τ, Car&Driver) που έφερνε η βιβλιοθήκη του σχολείου μας και εμένα να του τη λέω. :llol:

--- End quote ---

Ακοοοοοόμα να το τελειώσετε;

mx5mk1:

--- Quote from: leonidas11b on February 13, 2010, 01:11:56 AM ---
Μια κι ανεφερες οτι εργαστικες πανω στο μιατα....να πω και εγω με τη σειρα μου οτι απο σημερα πλεον το μιατα μου εχει φαναρια mazdaspeed. :yeah:
Ενα μεγαλο ευχαριστω στον φιλο Ηλια(mx5mk1) που με την πολυτιμη βοηθεια μου :P και υστερα απο 8 περιπου ωρες τα καταφεραμε  :excited: και μπορω να πω με μεγαλη μου χαρα οτι το αποτελεσμα ειναι αξιοζηλευτο.
*Φωτο και info απο αυριο για οποιον ενδιαφερεται.

--- End quote ---

--- Quote from: dimsabas on February 13, 2010, 09:14:49 AM ---Λεωνίδα, θέλω και γω να κάνω κάτι αντίστοιχο. Τώρα που έχεις ήδη κάνει μια φορά την όλη διαδικασία, μπορούμε να την επαναλάβουμε οι δυο μας; Όχι τίποτα άλλο, αλλά να μην αγγαρέψουμε τον δύσμοιρο (=προσθιοκίνητο :llol:) Ηλία. Ηλία, δήλωσες για την βόλτα την επόμενη Παρασκευή; :exaclty: :exaclty:

--- Quote from: lok502 on February 13, 2010, 01:11:35 AM ---Ως οπαδός της Toyota ειδικά στο WRC...
--- End quote ---

--- End quote ---

Δημήτρη μου ίσως να μην μπορέσω για παρασκευή

Λεωνίδα, πως είναι δυνατόν να έρχεται κανείς στις 2.30 το μεσημέρι και να φεύγει πριν τις 9.30 το βράδι και να έχει κάνει 8 ώρες να φτιάξει τα φανάρια?     :angel:  (θα μπορούσε να γίνει πολύ γρηγορότερα αν το ξανακάναμε και ξέραμε τον τρόπο. Τώρα ο Λεωνίδας για παράδειγμα θα μπορούσε να βάλει και να βάλει τα φανάρια πολύ γρήγορα- πραγματικά πιάνουν τα χέρια του)

Θα ήθελα να τονίσω ότι σε όλη αυτή την ώρα τα φανάρια του Λεωνίδα έγιναν αμμοβολή, τους αφαιρέθηκε η νίκελ επίστρωση και έμεινε μόνο το πλαστικό τους! Στην συνέχεια καθαρίστηκαν με ατμό σε υψηλή πίεση και στέγνωσαν με πίεση αέρα.
Είχαμε μια δυσκολία με την αμμοβολή, επειδή τα φανάρια δεν χωρούσαν μέσα στο μηχάνημα και κάναμε τον χώρο χάλια.Φυσικά δεν θα το ξαναέκανα με τίποτε.

Liakos:

--- Quote from: dogits on February 12, 2010, 10:08:32 PM ---το δικο μου το miata απεβίωσε στις 10/2/2010!ξανα με κοντα μας με την ανάσταση! :nod:

--- End quote ---
Oχι ρε...  :'( :'( Μοτερ?

Υ.Γ: μολις ειδα τα παραπανω post.Περαστικα ρε.Ε ενταξει για ενα στοκ μοτερ μονο ευχαριστημενος μπορεις να δηλωνεις με τοσα turboed χιλιομετρα που ειχε στην πλατη του.Αντε με το καλο το νεο,ενισχυμενο φανταζομαι, μοτερι... :yeah:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version