!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#5]

<< < (286/302) > >>

simkoz:

--- Quote from: saldale on March 18, 2010, 10:07:58 PM ---
--- Quote from: HOUZIK on March 18, 2010, 10:02:06 PM ---saldale ασε τα ποσοστα και ελα γιατι εχουμε να συζητησουμε για τις επομενες μοντες μας :finger:....

--- End quote ---
Προσπαθώ να αποφύγω μία οικογενειακή υποχρέωση χωρίς να πέσει η γνωστή παντόφλα :exaclty:
Και έχω και ένα πορτ-μπαγκαζ τίγκα στη μόντα να πάρεις μάτι.... ::-

--- End quote ---
και που να δείτε τι έκανα εγώ πριν μια ώρα: τα χειρότερα!
Έβαλα σχάρα για τα driftολάστιχα με την ιδέα ότι θα την βάζω μόνο πριν την πίστα.
Είναι ΧΑΛΙΑ αισθητικά και αρκετά μανίκι το βάλε βγάλει για να το κάνω συχνά.
Θα την αφήσω για αύριο και μετά ή αγγελία ή θα την φάει το υπόγειο.
Τουλάχιστον ήταν νορμάλ η τιμή (48)

simkoz:

--- Quote from: haris_nc on March 18, 2010, 03:40:18 PM ---
--- Quote from: simkoz on March 18, 2010, 03:02:21 PM ---
--- Quote from: haris_nc on March 18, 2010, 01:06:46 PM ---Σωστο και αυτο,για αυτο δεν αγοραζω αμαξι,τσαμπα λεφτα!  :trelgel:

--- End quote ---
Μα Χάρη μου αν είναι έτσι τότε τα κάνεις εντελώς λάθος. Πάρε την Elisa με 132 δόσεις και θα δώσεις μόνο τις 18-20 πρώτες...

--- End quote ---

Σωστος ο Σιμος......Λες να σου παρω και εσενα μια?Να μη ταλαιπωριεσαι αλλο με το ριμαδι ο μιατα? :llol: :llol: :llol:

--- End quote ---
μόνο για μένα; group buy για το μισό forum λέμε

saldale:

--- Quote from: simkoz on March 18, 2010, 10:28:39 PM ---και που να δείτε τι έκανα εγώ πριν μια ώρα: τα χειρότερα!
Έβαλα σχάρα για τα driftολάστιχα με την ιδέα ότι θα την βάζω μόνο πριν την πίστα.
Είναι ΧΑΛΙΑ αισθητικά και αρκετά μανίκι το βάλε βγάλει για να το κάνω συχνά.
Θα την αφήσω για αύριο και μετά ή αγγελία ή θα την φάει το υπόγειο.
Τουλάχιστον ήταν νορμάλ η τιμή (48)

--- End quote ---

Θα σου κόψει πολύ στα ανοίγματα που θα ακολουθήσουν αύριο....ΒΓΑΛΤΗ! :chainsaw:

simkoz:
Θα τα αφήσω για τον Νίκο μας τότε... Θέλω να δείτε πόσο χάλια είναι. Υπάρχει βέβεια και η λύση να την σκεπάσω με ένα μαύρο χαρτόνι και να σας πω ότι είναι jdm αεροτομή :llol:

philosopher:

--- Quote from: simkoz on March 18, 2010, 10:44:19 PM ---Θα τα αφήσω για τον Νίκο μας τότε... Θέλω να δείτε πόσο χάλια είναι. Υπάρχει βέβεια και η λύση να την σκεπάσω με ένα μαύρο χαρτόνι και να σας πω ότι είναι jdm αεροτομή :llol:

--- End quote ---

Εγώ δε κάνω τέτοια πράματα...
Ντροπή και αίσχος!!! Ouuuu 6-6-6
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ljleBvZsrns&feature=related[/youtube]

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version