!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#5]

<< < (287/302) > >>

george 1323:

--- Quote from: Ξάδελφος on March 18, 2010, 08:58:54 PM ---
--- Quote from: bill_viper on March 18, 2010, 06:49:09 PM ---Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τί παίζει με τα τεκμήρια τώρα;

Το ΜΧ5 είναι 1800cc, και το έχω μισό-μισό με την μητέρα μου στην άδεια κυκλοφορίας. Εγώ κάνω μηδενική φορολογική δήλωση γιατί δε δουλεύω, κι η μητέρα μου είναι δημόσιος υπάλληλος. Θα βγει να πληρώσω φόρο;

--- End quote ---

Οσον αφορα το τεκμηριο... μπορει να υπολογιστει με δυο τροπους αναλογα με το τι μπορει να  ισχυσει.
Με δεδομενο τ οτι εχετε 50-50 τ αμαξι με τη μητερα σου...
1)Αν τ αμαξι σα 1800αρι εχει τεκμηριο διαβιωσης 4.200Ε που σημαινει οτι υποθετικα για να το χεις πρεπει να εχεις αυτο το εισοδημα οποτε ,εσυ και η μητερα σου πρεπει να δικαιολογησετε απο 2100Ε εισοδημα .Αν εσυ δεν εχεις εισοδημα θα φορολογηθεις γι αυτο (2100Ε δηλ οπως ειναι μεχρι τωρα τα πραγματα δε θα προκυψει φορος για σενα)
2)Αν υπολογιστει βαση των κυβικων δηλαδη απο 900CC σε σενα και στη μητερα δεν ισχυει καθολου τεκμηριο σε σενα και τη μητερα σου(απιθανη ομως εκδοχη.
Οπως και να χει ομως δεν εχεις ν ανησυχεις.

Οσον αφορα το πως αγοραζεις αμαξι.
Για να το εχεις στο ονομα σου παει να πει οτι εχεις ΑΦΜ και συνεπως κανεις δηλωση ή αν  εχεις μηδενικο εισοδημα και σ εχει υπο την προστασια του μητερα ή πατερας (πχ αν εισαι φοιτητης) σε συμπεριλαμβανει στη δικη του δηλωση. Και στις δυο περιπτωσεις αναγραφεις το οχημα και το ποσοστο ιδιοκτησιας σου.
Συνεπως μπορεις να εχεις αμαξι χωρις να κανεις φορ. δηλωση.
Οσον αφορα το ποθεν εσχες δηλαδη που βρηκες ν αγορασεις τ αμαξι αφου δεν εχεις εισοδημα (αλλα δε θες να αποδειξειςεις οτι δεν  αποκρυπτεις εισοδημα δηλ εν δυναμη φοροδιαφευγεις) εκει μπορεις να επικαλεστεις 3 πηγες εσοδων χρηματων
1..δανειο..απο τραπεζα ή φυσικο προσωπο το δηλωνεις και βαζεις τα παραστατατικα στη δηλωση.
2..Επικαλεισαι αντληση πορων προηγουμενων ετων
3..Επικαλεισαι δωρεα(πχ απο τη μητερα σου).
Πιστευω να σε βοηθησα...

--- End quote ---
βρε ξαδελφε θα με τρελανεις,δανειο απο τραπεζα χωρις εκαθαριστικο εφορειας,-εισοδημα απο προηγουμενα ετη χωρις φορολογικη δηλωση?Μεχρι κ η δωρεα εχει ενα ορισμενο ποσο..... ;)Προτεινω να ρωτησει ενα φοροτεχνικο ο φιλος Βασιλης... :gl:

emilmx:

--- Quote from: george 1323 on March 19, 2010, 09:00:48 AM ---βρε ξαδελφε θα με τρελανεις,δανειο απο τραπεζα χωρις εκαθαριστικο εφορειας,-εισοδημα απο προηγουμενα ετη χωρις φορολογικη δηλωση?Μεχρι κ η δωρεα εχει ενα ορισμενο ποσο..... ;)Προτεινω να ρωτησει ενα φοροτεχνικο ο φιλος Βασιλης... :gl:

--- End quote ---

george 1323 καθεσε????

τα τελευτεα 5 χρόνια έχω σηκώσει από της τράπεζες περίπου 40,000€ με φορολογική δήλωσή 7,500€ :oops:

μην ρωτάς πως άλλα ήταν εύκολο μέχρι και πέρσι

υ.γ.μην ρωτάς ποσά βγάζω!!!

σωστά τα λέει ο Ξάδελφος!!

george 1323:

--- Quote from: emilmx on March 19, 2010, 09:09:51 AM ---
--- Quote from: george 1323 on March 19, 2010, 09:00:48 AM ---βρε ξαδελφε θα με τρελανεις,δανειο απο τραπεζα χωρις εκαθαριστικο εφορειας,-εισοδημα απο προηγουμενα ετη χωρις φορολογικη δηλωση?Μεχρι κ η δωρεα εχει ενα ορισμενο ποσο..... ;)Προτεινω να ρωτησει ενα φοροτεχνικο ο φιλος Βασιλης... :gl:

--- End quote ---

george 1323 καθεσε????

τα τελευτεα 5 χρόνια έχω σηκώσει από της τράπεζες περίπου 40,000€ με φορολογική δήλωσή 7,500€ :oops:

μην ρωτάς πως άλλα ήταν εύκολο μέχρι και πέρσι

υ.γ.μην ρωτάς ποσά βγάζω!!!

σωστά τα λέει ο Ξάδελφος!!

--- End quote ---
Ναι αλλα κανεις δηλωση ρε Αιμιλιε..... ;)

emilmx:
και χωρίς φ.δήλωση παίρνεις δάνειο

philosopher:
Ρε παιδιά εδώ δίνανε δάνεια και πιστωτικές μέσω τηλεφώνου και χωρίς ταυτότητα τι λέμε τώρα...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version