!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#5]
haris_nc:
--- Quote from: pib on March 17, 2010, 09:27:18 PM ---ισως δεν το διατυπωσα σωστα... για καμπριο roadster ηταν οτι πιο προσιτο απο θεμα τιμης κυβικων και ευκολιας οδηγησης... ειδικα τοτε που δεν εβγαιναν και στυλ cc βλεπε peugeot
τωρα dimsaba αυτο με τις τιμες που λες ειναι λογικο ναι δεν διαφωνω αλλα βρες μου ελληνα και ειδικα γηναικα που αγοραζει αμαξι αναλογα με το πορτοφολι του... το αμαξι να ειναι καλο ακριβο και πενα κι ας μενουν και σε τζαντιρι. επισης μην κολλατε μονο στα καινουρια αγοραζαν και τοτε μεταχειρισμενα...
το 306 cabrio ισως ξαδερδε τα αλλα που λες οι γηναικες τα αγνοουσαν... μιλαω παντα για την πλειοψηφια..
καλα μη νομιζετε οτι ταυτιζομαι με την αποψη αυτη και την υποστηριζω απλα λεω τι εχω δει και εχω ακουσει με τα δικα μου ματια και αυτια..
--- End quote ---
Οπως και τωρα ειναι!!!!!
Αν θελεις roadster ειναι οτι πιο φθηνο μπορεις να αγορασεις,για αν ειχαμε παραπανω θα αγοραζαμε s2k,boxster,350z κτλ!!!
Ξάδελφος:
Τα 1600 κυβικα τοτε δεν ηταν προσιτα κυβικα λογω τεκμηριων
το 306 το ειχα ενα διαστημα, βγηκε πολυ πιο μετα απ αυτα...ωραιο ηταν.Νομιζω και ο Νεκο ειχε ενα.
το ροβερ ηταν πολυ καλυτερο
το 205 στις κοπελες και στους gay εκανε θραυση,ειχε βγει και το punto σε καμπριο.
το μιατα παλι δε το δεχομαι σα "hairdresser΄s"car γιατι η διθεσια καμπινα του απομακρυνε συνηθως τετοιους αγοραστες.
Το hairdresser (κομμωτρια) εχει μεταφορικη εννοια και εννοει το φλωρο,το φλουφλι κλπ κλπ
dimsabas:
--- Quote from: lok502 on March 17, 2010, 09:33:20 PM ---Θυμάμαι είχα διαβάσει και από Τσάδαρη ένα άρθρο, δεν θυμάμαι τότε που έγραφε αυτός.
Αν είναι ΣΧ μπορώ να αναγνωρίσω το άρθρο από τον τρόπο γραφής, 4Τ κλάσικ!
Δημήτρη, για το θρυλικό RX7 θυμάσαι εκείνη την εποχή την επική διαμάχη "241-245" :llol:
--- End quote ---
Ο Τσάδαρης ήταν στο Car And Driver... αυτό που θυμάμαι από εκείνη την εποχή είναι να κόβεις φωτογραφίες από περιοδικά του σχολείου και γω να σε κράζω :llol:! Και να έκοβες και τίποτα σοβαρό... όλο κάτι Τογιότα Τσέλιγκα έκοβες... :llol:
pib:
--- Quote from: Ξάδελφος on March 17, 2010, 09:33:55 PM ---Τα 1600 κυβικα τοτε δεν ηταν προσιτα κυβικα λογω τεκμηριων
το 306 το ειχα ενα διαστημα, βγηκε πολυ πιο μετα απ αυτα...ωραιο ηταν.Νομιζω και ο Νεκο ειχε ενα.
το ροβερ ηταν πολυ καλυτερο
το 205 στις κοπελες και στους gay εκανε θραυση,ειχε βγει και το punto σε καμπριο.
το μιατα παλι δε το δεχομαι σα "hairdresser΄s"car γιατι η διθεσια καμπινα του απομακρυνε συνηθως τετοιους αγοραστες.
Το hairdresser (κομμωτρια) εχει μεταφορικη εννοια και εννοει το φλωρο,το φλουφλι κλπ κλπ
--- End quote ---
και τωρα τα 3000 κυβικα δεν ειναι προσιτα αλλα εχει η μιση Ελλαδα
το ροβερ αν εξαιρεσεις το honda μοτερ που ειχε ηταν ... δεν σχολιαζω καν... ομορφο ομως για τοτε..
για τα αλλα 2 που λες απλα εχουμε διαφορετικα παραδειγματα... 3 απο τα μιατα που ειχα βρει παλια για να παρω τα ειχαν κομμωτριες (κυριολεκτικα οχι φλωροι φλουφλιδες) η διθεσια καμπινα αποτρεπει γηναικες να το αγορασουν?? τα μισα slk τα εχουν γηναικες... τα 8 στα 10 σμαρτ επισης.. peugeot 206cc 207cc το ιδιο και μη μου πεις εχουν θεσεις πισω γιατι μονο ποκεμον χωρανε να μπουν αχαχαχχαχαχ και πολλα ακομα αυστηρα διθεσια
τεσπα δεν ειναι τωρα σοβαρο θεμα να το αναλυουμε απλα το μιατα και στην Ελλαδα το θεωρουσαν καποτε γηναικειο αμαξι.. μετα ηρθε η μοδα με τα drift κτλ και ξαφνικα τα ειδαν με αλλο ματι... εμενα παντα μου αρεσαι και το θεωρουσα παρα πολυ καλο αμαξι... δεν θα διαφωνησω αλλο μαζι σου μπας και με βοηθησεις και με το σποιλερ αχαχαχαχαχαχαχ :llol:
Ξάδελφος:
Το SLK αγοραστηκε απο γυναικες φανατικα για δυο λογους...εντελως αλλη εποχη
1)χρηματιστηριο....(γιναν τρελα ξεπλυματα)
2)τρανσφορμερ οροφη- CC
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version