!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#5]
kakwkei:
Παιδια, δυστηχως το ΜΧ στο γκαραζ δεν βρισκει το μπροστινο του μερος (η πλαστικη ποδια), αλλα απο κατω, στην μεση του αυτοκινητου (η 'κοιλια').. οποτε δυστηχως το βλεπω δυσκολο για χαμηλωμα ρε γμτ. Κ δν μαφηνουν να χτυσω με τσιμεντο λιγο το γκαραζ για να περιορισω την κλιση :'(... Any ideas?
spoumi:
Μπορείς αντί να χύσεις τσιμέντο να ξύσεις την γωνία ώστε να το κάνεις πιο ομαλό.Αλλά και πάλι.
Δοκιμάσατε να μπει με το πλάι?Εγώ σε πολλά σημεία όπου θα έβρισκα πηγαίνοντας διαγώνια δεν βρίσκω.
Ίσως να έβρισκες έναν συγκεκριμένο τρόπο με τον οποίο δν θα βρίσκεις..Πάντως μπορείς να χαμηλώσεις και λίγο με τα ελατήρια του Βασίλη όπου κι αυτός είχε θέμα με τα γκαραζ.
Δυστυχώς δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα...
ΥΓ: μία άλλη λύση είναι να αλλάξεις σπίτι ή γκαράζ :P
Basilmx5:
--- Quote from: spoumi on March 18, 2010, 12:02:27 AM ---Μπορείς αντί να χύσεις τσιμέντο να ξύσεις την γωνία ώστε να το κάνεις πιο ομαλό.Αλλά και πάλι.
Δοκιμάσατε να μπει με το πλάι?Εγώ σε πολλά σημεία όπου θα έβρισκα πηγαίνοντας διαγώνια δεν βρίσκω.
Ίσως να έβρισκες έναν συγκεκριμένο τρόπο με τον οποίο δν θα βρίσκεις..Πάντως μπορείς να χαμηλώσεις και λίγο με τα ελατήρια του Βασίλη όπου κι αυτός είχε θέμα με τα γκαραζ.
Δυστυχώς δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα...
ΥΓ: μία άλλη λύση είναι να αλλάξεις σπίτι ή γκαράζ :P
--- End quote ---
Εγω στο γκαραζ του Κωνσταντινου μπηκα χωρις να ακουμπησω κ διαμαρτυρεται οτι δε μπορει ναμπει... πρεπει να βρεις τη γωνια, με λιγη προσπαθεια..
Αν οχι σου απομενουν οι αλλες 2...
XrhstosZ:
My make up technique for the dead people
Α. προλαβες να το εφαρμοσεις κατα τη διαρκεια της 2ης φωτο :-) ?
kakwkei:
Μαλλον ειναι ο Theo αμπαλος κ εβρισκε στο γκαραζ μου! Θα τον ξαναφερω να ξαναδοκιμασουμε :P:P εκτος κ αν προσφερεται καποιος απο το φορουμ να μου δωσει το γκαραζ του , περιοχη Π.Φάληρο!! :P:P:P
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version