!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#5]

<< < (274/302) > >>

dimsabas:

--- Quote from: pib on March 17, 2010, 07:55:41 PM ---γιατι ρε παιδια στην Ελλαδα οταν πρωτοβγηκε το μιατα ποιος το ειχε?? ολες οι κομμωτριες ειχαν μιατα.. λογικο ομως αφου ειναι καμπριο φτηνο και ευκολοδηγητο..

υγ: το κομμωτριες δεν το λεω υποτιμητικα ειναι γεγονος..

--- End quote ---

Το 1990, το Μκ1 κόστιζε περίπου 7.5 εκατομμύρια δραχμές (ένα 22άρι δηλαδή), τη στιγμή που ένας πρωτοδιοριζόμενος δημόσιος υπάλληλος έπαιρνε 100.000 δρχ, 300 ευρώ δηλαδή. Σκεφτείτε 1) πως οι κομμώτριες προφανώς δεν είχαν χρήματα για κάτι τέτοιο 2) πόσο έχουν φθηνήνει τα αυτοκίνητα σε σχέση με το εισόδημα 3) ότι το Μκ1 απευθυνόταν στη γενιά 35-45 που είχε πιαστεί, αυτούς δηλαδή που σήμερα δεν κοιτούν το Μiata αλλά μια 3άρα κουπέ ή μια CLK.

Ξάδελφος:
Το καμπριο της εποχης,ας πουμε για κομμμωτριες  ,οταν βγηκε το μιατα ,ηταν το 205.Μετα βγηκε το Ροβερ και το εσκορτ...το μιατα ηταν βομβα οταν εμφανιστηκε...ακομη το θυμαμαι στην εκθεση καινουργιο το 1991 διπλα σ ενα RX7,που χαμε παει να δουμε ενα 626... Οταν πηρα το μιατα του 1996  τον οκτωβρη του 2000... το χαζευαν οπου το πηγαινα,δεν υπηρχαν πολλα   και γενικα ηταν θεμα...Δεν ειχε ερθει ακομη η εποχη των ευκολων και 120 δοσεων δανειων,τις καταργησης των τεκμηριων και των παχιων αγελαδων.Ακομη και σα μεταχειρισμενο ηταν πανακριβο.Ουσιαστικα το πρωτο σχετικα φθηνο μιατα ειναι το Νc κατι που το βρισκω καλο.Το sporty αν θυμαμαι καλα εφτανε πανω απο  30 χιλιαδες ευρω

dimsabas:
Και με AC (που ήταν έξτρα) και μεταλλικό χρώμα, άγγιζε τις 32Κ... :o

pib:
ισως δεν το διατυπωσα σωστα... για καμπριο roadster ηταν οτι πιο προσιτο απο θεμα τιμης κυβικων και ευκολιας οδηγησης... ειδικα τοτε που δεν εβγαιναν και στυλ cc βλεπε peugeot

τωρα dimsaba αυτο με τις τιμες που λες ειναι λογικο ναι δεν διαφωνω αλλα βρες μου ελληνα και ειδικα γηναικα που αγοραζει αμαξι αναλογα με το πορτοφολι του... το αμαξι να ειναι καλο ακριβο και πενα κι ας μενουν και σε τζαντιρι. επισης μην κολλατε μονο στα καινουρια αγοραζαν και τοτε μεταχειρισμενα...

το 306 cabrio ισως ξαδερδε τα αλλα που λες οι γηναικες τα αγνοουσαν... μιλαω παντα για την πλειοψηφια..

καλα μη νομιζετε οτι ταυτιζομαι με την αποψη αυτη και την υποστηριζω απλα λεω τι εχω δει και εχω ακουσει με τα δικα μου ματια και αυτια..

dimsabas:

--- Quote from: Ξάδελφος on March 17, 2010, 09:23:19 PM ---Επισης και παλι εβαλες ενα σχετικα μακρυ σωληνα...αν ειχες βαλει την υπαρχουσα σωληνωση να τραβα αερα απ εξω...ξερεις πως θα πηγαινε?.
Επισης εσενα ειναι πιο ελαφρυ τ αμαξι και πολυ πιο δυνατο,στα 16 αρια η οποια απωλεια στις χαμηλες ειναι αισθητη...
Επειδη το τραβαμε.. εν ολιγοις...το στροφομετρο στ αμαξι του Μανου γεμιζει αισθητα πιο γρηγορα απ την πατεντα που χε πριν...
Τελος χαιρομαι που εχεις καλο αποτελεσμα  οπως εφτιαξες την στην εισαγωγη σου και δε θες πισω τους σωληνες σου ,γιατι θα τους επερνες πισω μονο μετα απο μαχη μεχρι τελικης πτωσεως. :llol:

--- End quote ---

Δε διαφωνώ σε όσα λέτε για του Μάνου, άλλωστε ποιος μπορεί να διαφωνίσει από τη στιγμή που τα είδατε στην πράξη;
Και πολύ χαίρομαι που δε χρειάζεται να τον κυνηγήσω με την καστάνια για να μου δώσει την εισαγωγή μου πίσω...  :llol:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version