!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#5]

<< < (210/302) > >>

plokamhs:
Συνονοματε θα συμφωνησω με το Βασιλη στο :

--- Quote from: Basilmx5 on March 10, 2010, 02:50:12 AM ---Για μενα δεν εχει νοημα αυτο να γινει...
--- End quote ---
Και αυτο γιατι απο ωριμα ατομα που αποτελουν στην ουσια παρεα και οχι απλους συνομιλητες,περιμενεις να δεχτουν μια απλη παρατηρηση και απλως να την εφαρμοζουν...Επικροτω το γεγονος του "μη ποσταρισματος +1 κτλ" αλλα διαφωνω κατα μια εννοια με την απαγορευση τους δια "νομου"...
Επομενως ειμαι σιγουρος πως παρομοια ποστς απο 'δω και περα θα ειναι λιγοστα και με τον καιρο θα εκλειψουν,ειτε υπαρχει ο κανονισμος ειτε οχι...Απλα και μονο το οτι αναφερθηκε φτανει!  :good:

option-D:

--- Quote from: dimsabas on March 09, 2010, 11:11:00 PM ---3) Χτες αγοράστηκε συρματόπλεγμα για να αντικασταθούν οι υπόλοιποι δύο κρίκοι συγκράτησης. Μιλάμε για τρελή πατέντα, τσάμπα κι ένα κιλάκι κάτω.

--- End quote ---

Σιγά μη σηκώσεις και φράχτη γύρω γύρω  :llol:

george 1323:

--- Quote from: simkoz on March 09, 2010, 10:37:02 PM ---
--- Quote from: philosopher on March 09, 2010, 10:18:33 PM ---Φίλε Σίμο ίσως Sparco:

Ίσως Recaro:

--- End quote ---

Πως τα βρίσκετε έτσι στο τσακ μπαμ βρε?

Λοιπόν έχω στον νου μου ένα πρόβλημα για πολύ δυνατούς λύτες:
1) Να χωράει στο NC
2) Να χωράει εμένα (έστω και με το ζόρι)
3) Να χαμηλώνει την θέση οδήγησης περί τους 5-8 πόντους (για να χωράω με κράνος κλειστός)
4) Να μην είναι πολύ σκληροπυρηνικό γιατί κάνω 100 χλμ κάθε μέρα και με αρκετά μπες βγες
5) Να μην κάνει πάνω από 300-400 max

Υπάρχει λύση σε πρόβλημα με 5 περιορισμούς σαν κι αυτούς?

--- End quote ---
Θα σου λυσω καποιες αποριες για τα recaro επηδει τυχαινει κ τα φοραω σε ενα ρενω f1.Ειναι αρκετα ψηλα κ δεν νoμιζω να καθονται καλα στο mx.Προβλημα στην καθημερινοτητα δεν θα εχεις ειναι αρκετα ανετα.Η τιμη τους ειναι πολυ υψηλη θα ελεγα,αλλα κ η ποιοτητα τους το ιδιο.Αλλα σε γενικες γραμμες δεν νομιζω οτι κολλαει το καθισμα αυτο σε mx.... :gl:

Ξάδελφος:
Σιμο ,καλυτερα δοκιμασε πρωτα με τα αφρολεξ απο μεσα μπας και χαμηλωσεις και μετα ψαξε για μπακετ...Εχω καταληξει οτι αν  δε βαλεις κουβα βιδωμενο στο πατωμα(που σημαινει δυσκολο μπες-βγες και χιλια αλλα μειονεκτηματα) ολα τ αλλα θα ναι ημιμετρα.
Κανεις πολλα χιλιομετρα με τ αμαξι και πολλα μπες-βγες και δυσκολα θα σε βολεψει κατι.Αν καταφερεις να μεταποιησεις το καθισμα σου.. και δε θα κανεις συμβιβασμους και τα χρηματα θα σου μεινουν για αλλα πραγματα. 

nmwisima:

--- Quote from: nmwisima on March 09, 2010, 11:03:06 PM ---Βρες Recaro από EVO7 ή 8

--- End quote ---

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version