!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#5]
nmwisima:
Βρες Recaro από EVO7 ή 8
simkoz:
--- Quote from: dimsabas on March 09, 2010, 10:55:43 PM ---Βιδώνεις το εργοστασιακό κάθισμα στο πάτωμα. Γλιτώνεις πολύ χώρο με μηδέν κόστος, δε σε κουράζει παραπάνω, δεν ενοχλεί στο μπες-βγες. Χωράει στο NC, χωράει εσένα, δεν ενοχλεί στο μάτι. Το λύσαμε κι αυτό; :excited:
--- End quote ---
Έχει μια τραβέρσα μπροστά στο NC εκεί που βιδώνει το κάθισμα και νομίζω ότι δεν το αφήνει να χαμηλώσει πολύ. Ξέρουμε συνεργείο\μηχανικό\ πωρωμένο MX5 lover που να αναλαμβάνει τέτοια μόντα?
dimsabas:
Οι Αμερικάνοι κόβουν αυτήν την τραβέρσα και τη μεταφέρουν λίγο πιο μπροστά. Ίδια ακαμψία, έξτρα χώρος για το κάθισμα! :exaclty:
Basilmx5:
Επίσης προστέθηκε ένας ακόμα νέος κανονισμός που αφορά ποστς που δεν συνεισφέρουν στην δημόσια συζήτηση.Αφορά ποστς που περιέχουν emoticons και μόνο ή ποστς που είναι της μορφής +1,+10 κτλ.Τα συγκεκριμένα όπως είναι κατανοητό είναι ανούσια και θα διαγράφονται.
Εχω την αποψη οτι το να διαβαζεις μια ροη ενος διαλογου εχει τα κακα κ τα καλα της στοιχεια... μεσα στο ολο "χρωμα" μιας ζωντανης κουβεντας ειναι κ αυτα, τα emoticons δηλαδη κ τα +1 που ναι ειναι γρηγορα posts αλλα ειναι posts που δινουν πινελια στην ολη συζητηση κ ξεκουραζουν κ λιγο αυτον που διαβαζει τα posts του...
Για μενα δεν εχει νοημα αυτο να γινει...
Manolis:
--- Quote from: Basilmx5 on March 10, 2010, 02:50:12 AM ---Επίσης προστέθηκε ένας ακόμα νέος κανονισμός που αφορά ποστς που δεν συνεισφέρουν στην δημόσια συζήτηση.Αφορά ποστς που περιέχουν emoticons και μόνο ή ποστς που είναι της μορφής +1,+10 κτλ.Τα συγκεκριμένα όπως είναι κατανοητό είναι ανούσια και θα διαγράφονται.
Εχω την αποψη οτι το να διαβαζεις μια ροη ενος διαλογου εχει τα κακα κ τα καλα της στοιχεια... μεσα στο ολο "χρωμα" μιας ζωντανης κουβεντας ειναι κ αυτα, τα emoticons δηλαδη κ τα +1 που ναι ειναι γρηγορα posts αλλα ειναι posts που δινουν πινελια στην ολη συζητηση κ ξεκουραζουν κ λιγο αυτον που διαβαζει τα posts του...
Για μενα δεν εχει νοημα αυτο να γινει...
--- End quote ---
Βασίλη κάθε άποψη που είναι τεκμηριωμένη είναι αποδεκτή και καλά κάνεις και την λες.Από την άλλη θα σου πω και εγώ ότι βαριέμαι να διαβάζω
συνεχώς ποστς που δεν περιέχουν μία γνώμη,μία άποψη για ένα συγκεκριμένο θέμα αλλά απλά συμφωνούν ή διαφωνούν.Στο φόρουμ κάθε μέρα θα διαβάσεις 100 απόψεις/γνώμες.Με άλλες συμφωνείς και με άλλες όπως είναι λογικό διαφωνείς.Η πρόθεση δεν είναι να ανακυρύσσεται κάθε θέμα σε ανοιχτό δημοψήφισμα συμφωνίας/η διαφωνίας,αλλά να υπάρχουν απόψεις και γνώμες που να δικαιολογούν ή να επεξηγούν την θέση μας.Όπως έχεις παρατηρήσει το moderation γενικά είναι αρκετά χαλαρό και κάθε μέρα κάποια λίγα ποστς μετακινούνται προς το μπλα-μπλα,όχι για να χαλάει το παρείστικο κλίμα,αλλά για να κρατιέται το φόρουμ σε μία σχετική τάξη.Όχι ότι αυτό είναι πάντοτε εφικτό,αλλά τουλάχιστον υπάρχει η καλή,από μέρους μας,πρόθεση.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version