!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#5]
Ξάδελφος:
--- Quote from: lok502 on March 10, 2010, 10:39:11 AM ---Θυμάμαι αρκετά παλιά στα Λιμανάκια και το Μαρκόπουλο που έλεγε κάποιος με ένα δυνατό μπλε Civic ότι τον πληρώνουν από περιοδικά βελτίωσης για να παρουσιάσουν το αμάξι του αλλά δεν ήθελε.
Αρκετά χρόνια πίσω.
Για το Drive δεν έχω αμφιβολία, αλλά για λοιπά άλλα περιοδικά είμαι αρκετά καχύποπτος. Ίσως οι εποχές να έχουν αλλάξει αλλά παραείμαι γεροξεκούτης για να αλλάξω γνώμη 8)
--- End quote ---
Κατι φιλαρακια παλιοι γνωριμοι γραφαν σε περιοδικο βελτιωσης ,ηταν ουσιαστικα το περιοδικο βελτιωσης και με περναν μαζι σε κατι τεστ παρουσιασεις... Δε μπορειτε να φανταστειτε ποσοι ματαιοδοξοι,αλλοτε με φτιαγμενα σωστα(σπανια) αλλοτε με καγκουρεμενα εκτρωματα(συχνα)..αμαξια,μηχανες,παπια μεχρι BMX...παρακαλουσαν να "λαδωσουν" τους συντακτες μπας και βαλουν τ αμαξι τους σε καποια σελιδα και αποκτησουν λιγο υστεροφημια πρεστιζ....
Τρωγαν χυλοπιτα και μετα που αρχιζε το δουλεμα λεγαν..."Να μωρε το στρωνω και δε θελω να μου το ξεσκισουν και ειπα οχι..οσο και να με παρακαλουσαν..." :llol:
xenos:
--- Quote from: simkoz on March 09, 2010, 09:44:28 PM ---
--- Quote from: xenos on March 09, 2010, 11:29:09 AM ---
--- Quote from: nmwisima on March 09, 2010, 11:27:54 AM ---
--- Quote from: xenos on March 09, 2010, 11:18:24 AM ---
--- Quote from: nmwisima on March 09, 2010, 09:59:22 AM ---Είναι μπλε το αυτοκίνητο του Στέλιου, Μκ1 89-93.
--- End quote ---
Δλδ το πρωί είναι '89 και το απόγευμα γίνεται '93? :tease:
--- End quote ---
Ωραίο αστείο :moutza:
--- End quote ---
Εμένα μου άρεσε! Το βρήκα πνευματώδες! :P
--- End quote ---
Κι εγώ!
--- End quote ---
Σίμο συγχαρητήρια για την άψογη αίσθηση του χούμορ που διαθέτεις! :clap: :clap: :clap: :angel:
xenos:
--- Quote from: option-D on March 10, 2010, 09:01:25 AM ---
--- Quote from: dimsabas on March 09, 2010, 11:11:00 PM ---3) Χτες αγοράστηκε συρματόπλεγμα για να αντικασταθούν οι υπόλοιποι δύο κρίκοι συγκράτησης. Μιλάμε για τρελή πατέντα, τσάμπα κι ένα κιλάκι κάτω.
--- End quote ---
Σιγά μη σηκώσεις και φράχτη γύρω γύρω :llol:
--- End quote ---
Το πάει για κοτέτσι σιγά σιγά... :llol:
http://www.zoupatzis.gr/customer/home.php?cat=374
nmwisima:
Ναι, το αμάξι του Σάμπα έχει περάσει διάφορα στάδια βελτίωσης!
Όλα με στόχο να γίνει το υπέρτατο...
Ξάδελφος:
--- Quote from: nmwisima on March 10, 2010, 10:10:28 AM ---
--- Quote from: nmwisima on March 09, 2010, 11:03:06 PM ---Βρες Recaro από EVO7 ή 8
--- End quote ---
--- End quote ---
ΚΑΘΙΣΜΑΤΑΡΕΣ !!!.Τα χω δει σε ΝΒFL και ηταν αριστα απ ολες τις αποψεις...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version