!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#4]

<< < (32/298) > >>

emilmx:

--- Quote from: XrhstosZ on December 28, 2009, 03:52:12 AM ---Εγω κανιβαλισα λιγο στην πλατεια Νταβαρη μεχρι που βρεθηκα απειλιτικα κοντα στα κολονακια στην 5η μου γυρα που το παρα εκανα !

:hello: :hello: :hello: ψιχαλα

--- End quote ---

πρόσεχε την Ναβαρη εχει καμερες και βγάζουν φοτο!!!!!!

XrhstosZ:
Νταβαρη στο παλαιο φαληρο βρε :)

dimsabas:

--- Quote from: option-D on December 28, 2009, 12:14:39 AM ---Εδώ τώρα ψιχαλίζει κι εγώ κάθομαι μέσα αντί να είμαι έξω να κανιβαλίσω..  :tanevramou:

--- End quote ---

Όταν έφυγα από το Γαλάτσι κατά τις 12 παρά, ανεβαίνω τη Γαλατσίου για να πάω για Τουρκοβούνια. Στο τέλος του δρόμου στρίβω στη δεξιά ανηφορική, τρώω το πρώτο σοκ με τα ατελείωτα μούτρα, δεν περίμενα να γλιστράει τόσο πολύ και στη συνέχεια, αρχίζει το πανηγύρι. Εκεί θα πρέπει να ντριφτάρει και παπί 50άρι... :excited: Σε όλη την ανηφόρα, μιλάμε για κάνα χιλιόμετρο απόσταση.

Ξάδελφος:
Xθες... 18.37 μμ    κατορθωσα και  ημουν στις αφιξεις και περιμενα...  gentleman...εεε???

dimsabas:
Ναι αλλά δεν πιστεύω να είπες στο κορίτσι με τι διασημότητες ήσουν πριν μαζί... Μπουλού και ξερό ψωμί! :hello: :hello:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version