!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#4]
Ξάδελφος:
Τις τα πα...καταλαβε οτι ειμαστε πολυπολιτισμικη παρεα χωρις ταμπου... Μπουλου φιλε!!! τρελη TV personna.(σκηνοθετης,θεατρανθρωπος και ντοκιμαντερist).
jSkyline:
Ειδα κιτρινο NC η NCFL, ειμαι σιγουρος οτι δεν ηταν ΝΒ! Δεν μου αρεσε το ΤΑΧΙ !!!
Επισης ειδα το αμαξι του Αχιλλεα οταν εψαχνα απεγνωσμενα να παρκαρω το Σαββατο!!!
option-D:
--- Quote from: dimsabas on December 28, 2009, 08:56:37 AM ---
--- Quote from: option-D on December 28, 2009, 12:14:39 AM ---Εδώ τώρα ψιχαλίζει κι εγώ κάθομαι μέσα αντί να είμαι έξω να κανιβαλίσω.. :tanevramou:
--- End quote ---
Όταν έφυγα από το Γαλάτσι κατά τις 12 παρά, ανεβαίνω τη Γαλατσίου για να πάω για Τουρκοβούνια. Στο τέλος του δρόμου στρίβω στη δεξιά ανηφορική, τρώω το πρώτο σοκ με τα ατελείωτα μούτρα, δεν περίμενα να γλιστράει τόσο πολύ και στη συνέχεια, αρχίζει το πανηγύρι. Εκεί θα πρέπει να ντριφτάρει και παπί 50άρι... :excited: Σε όλη την ανηφόρα, μιλάμε για κάνα χιλιόμετρο απόσταση.
--- End quote ---
Αυτή η συγκεκριμένη είναι η αγαπημένη μου.. Το drift ξεκινάει απο τη στιγμή που στρίβεις αριστερά κάτω- κάτω.. Κάνω όλη την ευθεία πάνω, τη δεξιά, συνεχίζω με το πλάι, κάνω και την αριστερή μέχρι εκεί που ξεκινάει ο κατήφορος για Π. Ψυχικό.. Καμια φορά βγαίνουν άμα ακούσουν το σαματά να ανεβαίνει απο το συνεργείο της citroen και κοιτάνε.. Τρομακτική είναι η κατάβαση, στην οποία δεν σε παίρνει για λάθος γιατι έχεις μπει μέσα στο συνεργείο με σβούρες.. Δεν είναι και λίγοι που το έχουν καταφέρει (εγώ ευτυχώς όχι ακόμα)..
xenos:
Ψιλόβροχο κ advan = :coolio: Σε εκνευριστικό βαθμό μερικές φορές που ξεκινάω χαλαρά σε φανάρια και δεν πάω πουθενά. >:a
--- Quote from: option-D on December 28, 2009, 10:06:46 AM ---Μάλλον.. Γιατί, στα φώτα τί χρησιμότητα έχει;
Άχρηστα και κακάσχημα είναι..
--- End quote ---
Με αυτή τη λογική Μάνο όλα τα οπτικά αξεσουάρ είναι άχρηστα. (προφυλακτήρες, αεροτομές, μην σου πω κ ζάντες) :nod:
simkoz:
--- Quote from: option-D on December 28, 2009, 10:04:42 AM ---
--- Quote from: dimsabas on December 28, 2009, 08:56:37 AM ---
--- Quote from: option-D on December 28, 2009, 12:14:39 AM ---Εδώ τώρα ψιχαλίζει κι εγώ κάθομαι μέσα αντί να είμαι έξω να κανιβαλίσω.. :tanevramou:
--- End quote ---
Όταν έφυγα από το Γαλάτσι κατά τις 12 παρά, ανεβαίνω τη Γαλατσίου για να πάω για Τουρκοβούνια. Στο τέλος του δρόμου στρίβω στη δεξιά ανηφορική, τρώω το πρώτο σοκ με τα ατελείωτα μούτρα, δεν περίμενα να γλιστράει τόσο πολύ και στη συνέχεια, αρχίζει το πανηγύρι. Εκεί θα πρέπει να ντριφτάρει και παπί 50άρι... :excited: Σε όλη την ανηφόρα, μιλάμε για κάνα χιλιόμετρο απόσταση.
--- End quote ---
Αυτή η συγκεκριμένη είναι η αγαπημένη μου.. Το drift ξεκινάει απο τη στιγμή που στρίβεις αριστερά κάτω- κάτω.. Κάνω όλη την ευθεία πάνω, τη δεξιά, συνεχίζω με το πλάι, κάνω και την αριστερή μέχρι εκεί που ξεκινάει ο κατήφορος για Π. Ψυχικό.. Καμια φορά βγαίνουν άμα ακούσουν το σαματά να ανεβαίνει απο το συνεργείο της citroen και κοιτάνε.. Τρομακτική είναι η κατάβαση, στην οποία δεν σε παίρνει για λάθος γιατι έχεις μπει μέσα στο συνεργείο με σβούρες.. Δεν είναι και λίγοι που το έχουν καταφέρει (εγώ ευτυχώς όχι ακόμα)..
--- End quote ---
Μιας κι έχω αλλάξει περιοχές δεν την έχω κάνει με το ΜΧ την ανάβαση, έχεις δίκιο πρέπει να έχει πολύ πλάκα. Η κατάβαση πάντως ήταν κι εμένα από τις αγαπημένες μου.
Με Fiat Tipo 1.1 (τι είπα τώρα!) πέρναγα τα πάντα σε αυτήν την αριστερή. Πλάκα, πλάκα αυτό το Fiatάκι με είχε εντυπωσιάσει (και σώσει) αρκετές φορές.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version