!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#4]

<< < (31/298) > >>

leonidas11b:

--- Quote from: option-D on December 27, 2009, 09:56:14 AM ---...... Προχθές μόνο άνοιξα μετά απο δυο μήνες αποχή..

--- End quote ---

Καλά, δε ντρέπεσαι καθόλου που το αναφέρεις ιερόσυλε......στη πυρά.......... :yeah:

dimsabas:
Σαλάχι στη Σαρωνίδα

nmwisima:
Δεν ειναι σαλάχι αυτό ρε μπαμπουίνε, μουδιάστρα είναι (άντε το πολύ γλώσσα).

option-D:
Πριν κανα πεντάωρο 2 γιαγιάδες κι ένας παππούς φάγανε τρελό σοκ στην Ηρακλείου..
Ο δήμος Νέας Χαλκιδώνας έχει βάλει μια βλακεία τρενάκι και πάει ο κόσμος βόλτα.. Ε, στην τελευταία σειρά καθόντουσαν οι προαναφερθέντες κι απολάμβαναν την κατά τ' άλλα ήρεμη, ήσυχη κι αργή βόλτα τους.... μέχρι να βρεθώ εγώ πίσω απο το τραινάκι.. Οι θέσεις τους κοιτούσαν προς τα πίσω και φαντάζεστε τη συνέχεια νομίζω..
Το μιάτα πλησιάζει απειλητικά διπλωμένο το τρενάκι και ξαφνικά μάτια γουρλώνουν, τα δάχτυλα να με δείχνουν κι ο κόσμος να κοιτάζει με απορία..

Ωραία πράγματα  :P
Εδώ τώρα ψιχαλίζει κι εγώ κάθομαι μέσα αντί να είμαι έξω να κανιβαλίσω..  :tanevramou:

XrhstosZ:
Εγω κανιβαλισα λιγο στην πλατεια Νταβαρη μεχρι που βρεθηκα απειλιτικα κοντα στα κολονακια στην 5η μου γυρα που το παρα εκανα !

:hello: :hello: :hello: ψιχαλα

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version