!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορα mx-5 ND RF 1.5

<< < (7/19) > >>

dim-mx5:

--- Quote from: Alex on July 03, 2019, 05:49:03 PM ---Μου φαίνεται παντελώς απίθανο κάτι τέτοιο

Sent from my Nokia 3310

--- End quote ---
Απιθανο να αλλαξε 3 κιβωτια η to να μην απενεργοποιειται πληρως το esp?

jSkyline:
Αρα είναι ενα απο αυτά τις ΕΛΜΑ. Μπορεί να μην είναι ιδιώτης, μπορεί να είναι μαντράς, μπορεί να του χρωστούσε η ΕΛΜΑ και να πληρώθηκε σε είδος. Είχα δει και άλλον ιδιώτη που έλεγε οτι το αμάξι δεν οδηγήθηκε ποτέ. Νομίζω κάποια αμάξια πέρασαν και βόλτα απο τον ΟΔΔΥ μαζί με κάποια μτχ που είχε τότε. Μήπως είναι κανένα απο αυτά; Κανείς δεν ξέρει. Ίσως ούτε αυτός ;)

Ξέρω κάποιον που πήρε Μαζντα 6 με 1400χλμ, αλλά αυτό ηταν το 2016, πλέον έχουν περάσει πολλά χρόνια για να κάθεται ένα αμάξι.

Εγώ πάντως δεν θα το κοιτούσα καν, δε βλέπω το λόγο της αγοράς ενός τέτοιου.

dim-mx5:

--- Quote from: jSkyline on July 03, 2019, 10:11:06 PM ---Αρα είναι ενα απο αυτά τις ΕΛΜΑ. Μπορεί να μην είναι ιδιώτης, μπορεί να είναι μαντράς, μπορεί να του χρωστούσε η ΕΛΜΑ και να πληρώθηκε σε είδος. Είχα δει και άλλον ιδιώτη που έλεγε οτι το αμάξι δεν οδηγήθηκε ποτέ. Νομίζω κάποια αμάξια πέρασαν και βόλτα απο τον ΟΔΔΥ μαζί με κάποια μτχ που είχε τότε. Μήπως είναι κανένα απο αυτά; Κανείς δεν ξέρει. Ίσως ούτε αυτός ;)

Ξέρω κάποιον που πήρε Μαζντα 6 με 1400χλμ, αλλά αυτό ηταν το 2016, πλέον έχουν περάσει πολλά χρόνια για να κάθεται ένα αμάξι.

Εγώ πάντως δεν θα το κοιτούσα καν, δε βλέπω το λόγο της αγοράς ενός τέτοιου.

--- End quote ---
Πολυ πιθανο να εχουν τα πραγματα ακριβως οπως τα περιγραφεις.Ακριβως ομως. Οταν του τηλεφωνησα δεν ειπα αρχικα οτι με ενδιαφερει το mx 5 της αγγελιας,oυτε αναφερα car.gr, απλα αναφερα αμαξι γενικα, και με ρωτησε ποιο απο ολα.Αυτος εχει ακομα και τωρα και αλλο ενα nc fl, διλιτρο.Kαι αυτο το εχει χρονια στο car. https://www.car.gr/classifieds/cars/view/14729710/.
Tζαμπα πραμα ε, τι λες? Χαχαχα.Επισης και αυτο ειναι ιδια χρονολογια με το anniversary,2010 η2011 (κατασκευη) απο οτι φαινεται απο την μουρη, στην αδεια και τα 2 αμαξια αναφερουν 1-2014 αρα πιθανον να ειναι ακριβως αυτο που λες.
Α ειχε και μια αλλη αγγελια στο car, αν θυμαμαι καλα ενα vfr 800.
Δεν θα τα κοιτουσες καν τα anniversary, εννοεις λογω των τιμων? H επειδη περα απο ζαντες χρωματα και καποια νικελ δεν εχoυν κατι αλλο επιπλεον απο τα απλα mx5?
Εγω αν εκανα κινηση δεν θα δεχομουν φυσικα αυτες τις τιμεςκαι μονο αν κατεβαινε η τιμη θα προχωρουσα,  οταν εχει 25κ κουτα νεο μοντελο και εδω προκειται για κατασκευη 10 χρονια πριν

dim-mx5:
Eν τω μεταξυ πριν απο λιγο εντελως τυχαια βρηκα ενα παλιο αρθρο που αναφερε τιμες της τοτε Ελμα οταν ειχε γραφτει το αρθρο, αν καταλαβα σωστα.
Για τα nc facelift.
1.8 mid 25.710€
1.8 20th anniversary 26.360€.
Μαλιστα αναφερει οτι υπηρχε τιμη σε προσφορα για το anniversary καπου 2κ πιο κατω, στα 24.410€.
Δεν ξερω μηπως ειχε γραφτει αυτο οταν ηδη ειχε προχωρησει η mazda σε επομενο facelift και η Eλμα ετοοιμαζοταν για φουντο.
https://www.gocar.gr/cars/MAZDA/MX-5/2009/1.8_20th_Anniversary_Softop/

Alex:

--- Quote from: dim-mx5 on July 03, 2019, 10:07:02 PM ---
--- Quote from: Alex on July 03, 2019, 05:49:03 PM ---Μου φαίνεται παντελώς απίθανο κάτι τέτοιο

Sent from my Nokia 3310

--- End quote ---
Απιθανο να αλλαξε 3 κιβωτια η to να μην απενεργοποιειται πληρως το esp?

--- End quote ---
Το δεύτερο. Συνήθως σε ένα sportscar, το πρώτο μεγάλο μειονέκτημα που αναφέρεται, είναι αυτό.
Δεν θυμάμαι να το διάβασα, άκουσα κάπου

Sent from my Nokia 3310

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version