!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορα mx-5 ND RF 1.5

<< < (8/19) > >>

jSkyline:
Για να έχει 2, είναι όπως τα γράφω...
Όπως και να έχει ο άνθρωπος πουλάει και ζητάει αυτά που πιστεύει πως αξίζουν τα αμάξια του.
Απο εκεί και πέρα ναι η έκδοση δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο, υπάρχουν κάμποσα και τα χρήματα είναι υπερβολικά. Για να μη μακρυγορούμε, η βρίσκεις κάποιο NC σε καλή κατάσταση η κάνεις κάποια υπομονή και πας για το ND, που είναι σαφώς ομορφότερο, πιο καινούργιο και ίσως και λίγο καλύτερο (δεν είμαι και σιγουρος!). Aν φυσικά θες ΜΧ, γιατί υπάρχουν και άλλες επιλογές. Τώρα αυτά για το κιβώτιο μου φαίνονται αδιάφορα, σε ένα καινούργιο αμάξι έχεις εγγύηση και δε σε νοιάζει.

FilipposE36:

--- Quote from: Alex on July 03, 2019, 11:24:58 PM ---
--- Quote from: dim-mx5 on July 03, 2019, 10:07:02 PM ---
--- Quote from: Alex on July 03, 2019, 05:49:03 PM ---Μου φαίνεται παντελώς απίθανο κάτι τέτοιο

--- End quote ---
Απιθανο να αλλαξε 3 κιβωτια η to να μην απενεργοποιειται πληρως το esp?

--- End quote ---
Το δεύτερο. Συνήθως σε ένα sportscar, το πρώτο μεγάλο μειονέκτημα που αναφέρεται, είναι αυτό.
Δεν θυμάμαι να το διάβασα, άκουσα κάπου
--- End quote ---
Οντως μετα απο αναζητηση στο miata.net πολλοι ιδιοκτητες αναφερουν πως αν το αμαξι πιστεψει οτι βρισκεσαι σε κινδυνο και δεν χαζοπαιζεις θα ενεργοποιησει το ESP. Αναφερουν και φρεναρισμα τροχων και κοψιμο κινητηρα. Κριμα, πιστευα πως μια εταιρια σαν τη Mazda θα μας αφηνε ελευθερους να σκοτωθουμε, οπως το ESP του NC που παρ οτι δεν εχω στο δικο μου, εχει αναφερθει πως οταν το κλεινεις μενει κλειστο μεχρι να το αναψεις.
You don't have to lose control. It might happen when you stand still, push the throttle to high RPM and release the clutch, as well.

dim-mx5:

--- Quote from: jSkyline on July 03, 2019, 11:31:40 PM ---Για να έχει 2, είναι όπως τα γράφω...
Όπως και να έχει ο άνθρωπος πουλάει και ζητάει αυτά που πιστεύει πως αξίζουν τα αμάξια του.
Απο εκεί και πέρα ναι η έκδοση δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο, υπάρχουν κάμποσα και τα χρήματα είναι υπερβολικά. Για να μη μακρυγορούμε, η βρίσκεις κάποιο NC σε καλή κατάσταση η κάνεις κάποια υπομονή και πας για το ND, που είναι σαφώς ομορφότερο, πιο καινούργιο και ίσως και λίγο καλύτερο (δεν είμαι και σιγουρος!). Aν φυσικά θες ΜΧ, γιατί υπάρχουν και άλλες επιλογές. Τώρα αυτά για το κιβώτιο μου φαίνονται αδιάφορα, σε ένα καινούργιο αμάξι έχεις εγγύηση και δε σε νοιάζει.

--- End quote ---
Ενταξει οσο θελει πουλαει ο καθενας, και δεν ειπα κατι γιαυτο.Ουτε εχω απαιτηση να βρω nc anniversary σε τιμη nc 2006 στα 7κ..Ομως καποιοι (αναμεσα τους και εγω) θα εδιναν τα πολλα χρηματα που ζηταει καποιος αρκει να αξιζει τοσα.Ομως τα πιο πολλα δεν αξιζουν. Αυτο ακριβως με φρεναρε στα nc και θελω να περιμενω λιγο ακομα μηπως και αποφασισω για nd.
Για αλλες επιλογες οχι δεν νομιζω, εκτος του οτι εχω κολλημα με τα mx5,καθαρα και μονο για λογους κοστους συντηρησης  δεν θελω να παω σε 2000cc οποτε και απο αυτη την αποψη ειναι σχεδον μονοδρομος το mx5 , αφου ειναι ελαχιστες οι επιλογες σε κατω των 2000 cc. (Audi tt και slk τα μοναδικα που μπορω να σκεφτω και δεν με σιγκινει ιδιαιτερα κανενα απο τα δυο.Μαλλον για να το πω καλυτερα μου ειναι σχεδον αδιαφορα και τα δυο.

dim-mx5:

--- Quote from: FilipposE36 on July 04, 2019, 12:50:43 AM ---
Οντως μετα απο αναζητηση στο miata.net πολλοι ιδιοκτητες αναφερουν πως αν το αμαξι πιστεψει οτι βρισκεσαι σε κινδυνο και δεν χαζοπαιζεις θα ενεργοποιησει το ESP. Αναφερουν και φρεναρισμα τροχων και κοψιμο κινητηρα. Κριμα, πιστευα πως μια εταιρια σαν τη Mazda θα μας αφηνε ελευθερους να σκοτωθουμε, οπως το ESP του NC που παρ οτι δεν εχω στο δικο μου, εχει αναφερθει πως οταν το κλεινεις μενει κλειστο μεχρι να το αναψεις.
You don't have to lose control. It might happen when you stand still, push the throttle to high RPM and release the clutch, as well.

--- End quote ---
Ναι αυτο εχω διαβασει και εγω για το ESP..Επισης  ολες οι εκδοσεις, απο την βασικη των 25 κ μεχρι και το 30th anniversary εχουν συστημα προστασιας πεζων, δηλαδη αν αναγνωρισει πεζο φρεναρει μονο του. Νομιζω απο τα μοντ.του 2019 εγινε αυτο σε ολες τις εκδοσεις.Η εκδοση attraction που φερνει η Aytoone,(βασικη στο RF) εχει και συστημα αλλαγης λωριδας.Με λιγα λογια εχουν δωσει και μεγαλη σημασια στην ασφαλεια απο οτι φαινεται.

Alex:
Δηλαδή αυτός έχει esp που επεμβαίνει?
(Διάλεξα το πρώτο βίντεο στην πρώτη αναζήτηση)

https://youtu.be/eTL6CB4K-3Q

Sent from my Nokia 3310

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version