!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορα mx-5 ND RF 1.5

<< < (6/19) > >>

dim-mx5:

--- Quote from: FilipposE36 on July 03, 2019, 04:20:21 PM ---Συμφωνα με τον ιδιοκτητη του συγκεκριμενου ND ηταν προβλημα παραγωγης και μετα το RF διορθωθηκε. Ο ιδιος εχει γραψει σε σχολιο πως μετα το 3ο κιβωτιο που αλλαχτηκε το 2018 δεν εχει ξαναεμφανιστει το προβλημα με το κουρεμα της 2ας. Δεν πιστευω οτι θα πρεπε να σε προβληματιζει ιδιαιτερα εφ' οσον ολα οσα ειχαν το προβλημα αλλαξαν κιβωτιο δωρεαν εντος εγγυησης. Αν πας για μεταχειρησμενο ρωτα αν εχει αλλαχτει το κιβωτιο.

--- End quote ---
Oποτε με λιγα λογια αλλαξε 3 κιβωτια μεσα σε 2-3 χρονια, και μαλλον σταματησε το προβλημα απο ενα σημειο και μετα καπου στο 2018 που η mazda to ελυσε
Αντε τωρα να εχεις σκασει 33κ και να σου συμβει κατι τετοιο και αντε να κρατηθεις να μην μπουκαρεις με το αμαξι μεσα στην aytoone

dim-mx5:

--- Quote from: topetwrx on July 03, 2019, 07:58:40 AM ---
Επίσης το άλλο τραγικό από ότι διάβασα είναι ότι δεν απενεργοποιείται το σύστημα ευστάθειας!!! Είναι δυνατόν;;;

--- End quote ---
Aπενεργοποιειται αλλα οχι πληρως συμφωνα με την Autoone οταν ειχα ρωτησει προσφατα αλλα και με την δοκιμη του 4 τροχοι Ιουλιου
https://prnt.sc/oa29c1

Alex:
Μου φαίνεται παντελώς απίθανο κάτι τέτοιο

Sent from my Nokia 3310

jSkyline:

--- Quote from: dim-mx5 on July 03, 2019, 04:16:02 PM ---Nαι οντως ηταν πολυ καλες οι τιμες του Μπουτση αλλα νομιζω δεν εφερε ποτε το 20th anniversary.Αν καποιος παντως ειχε δει εκει στο καταστρημα anniversary δεν επιμενω, ισως εχω κανει λαθος.
Οταν λες οτι ισως υπαρχουν ακομα και σημερα καποια αταξινομητα? Μπορουμε να μαθουμε πιο πολλες λεπτομερειες? Ποιος τα εχει τιμες κτλ? Αν και μονο αν μαθω ποιος τα εχει (αν υπαρχουν,) μου αρκει για να μπορεσω να μαθω περισσοτερα.

--- End quote ---
Oχι δεν ειπα οτι ο Μπουτσης ειχε φέρει Anniversary, δεν ξερω αν ειχε προλάβει καν να φέρει FL.

Αυτή τη στιγμή δεν βλέπω κάποιο αταξινόμητο, είναι οντως δύσκολο να μην έχουν πουληθεί ακόμα, αλλα το 2017 θυμάμαι πολλά Μ2, Μ6 και κάποια ΜΧ να πωλουνται χωρίς να έχουν καν βγάλει πινακίδες.

Δεν ξερω με αυτό εδώ τι παίζει : https://www.car.gr/9198831-mazda-mx-5-20th-anniversary-facelift αλλα και παλι δεν αξίζει τα λεφτά του.

dim-mx5:

--- Quote from: jSkyline on July 03, 2019, 06:04:29 PM ---Oχι δεν ειπα οτι ο Μπουτσης ειχε φέρει Anniversary, δεν ξερω αν ειχε προλάβει καν να φέρει FL.

Αυτή τη στιγμή δεν βλέπω κάποιο αταξινόμητο, είναι οντως δύσκολο να μην έχουν πουληθεί ακόμα, αλλα το 2017 θυμάμαι πολλά Μ2, Μ6 και κάποια ΜΧ να πωλουνται χωρίς να έχουν καν βγάλει πινακίδες.

Δεν ξερω με αυτό εδώ τι παίζει : https://www.car.gr/9198831-mazda-mx-5-20th-anniversary-facelift αλλα και παλι δεν αξίζει τα λεφτά του.

--- End quote ---

Eιχε φερει ο Μπουτσης και facelift.Θυμαμαι καπου στο 2011 η 2012 αρχες ειχα σταματησει να (ξανα) ρωτησω τιμες κτλ και ειχε τοτε ενα απιστευτο facelift διλιτρο μπλε σκουρο (λιγο πιο σκουρο απο το anniversary)  roadster coupe καινουργιο.Επισης ειχε 2-3 ακομα καινουργια.

Tωρα για αυτο που ανεβασες στην συγκεκριμενη αγγελια, ειχα παρει τηλ.πριν κανα τριμηνο. Αυτο εννοουσα στα προηγουμενα σχολια μου(υποτιθεται 0 km αλλα εχει 3000) αυτο ηταν το ενα απο τα 2 anniversary του car.
Βεβαια δεν το εχω δει απο κοντα αυτο, αν εμενα Αθηνα σιγουρα θα το ειχα δει και αυτο, απλα με χαλασε αρκετα η συνομιλια στο τηλ.Η αγγελια γραφει απολυτως καινουργιο και αμεταχειριστο, (οταν ειχα τηλ αναφερε 0 km) και στο τηλεφωνο μου ειπε οτι εχει κανει 3000..Επισης οταν ρωτησα για το βιβλιο σερβις μου ειπε οτι το εχει αλλα ειναι κενο.Οποτε τωρα αν και δεν ειχα ρωτησει αυτος μαλλον θελει να πει οτι πηρε καινουργιο αμαξι για συλλογη,κανει που και που καμια βολτα αλλα στα 1000 km δεν εκανε σερβις.Αστεια πραγματα δηλαδη, και εγω εχω σκοπο να τα σκασω μπαμ σε κατι,  που να αξιζει ομως και σε τιμη λογοκη, κ οχι στον καθε εναν που ψαχνει να πεισει κοροιδα.
Επισης η αγγελια ειναι στο car καπου 4 χρονια απο το 2015.Πριν κανα 2 χρονια ειχε και πραγματικες φωτο του αυτοκινητου.Τωρα ενδεικτικες απο την παρουσιαση της mazda.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version