!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Νέα που αφορούν το mx5

Αγορά καινούργιου mx-5 με έκπτωση

<< < (14/29) > >>

J053F:
Πες τα ρε Ηλία!
Serial-σαπουνόπερα το κάναμε το θέμα.
Παίδες η ενότητα αφορά τη δυνατότητα αγοράς mx5 με μια καλή έκπτωση, όχι "miata με πόσο;"!

Στη σημερινή εποχή με δεδομένη την κρίση που υπάρχει κανένα αυτοκίνητο δε κρατά ψηλά μεταπωλητική αξία.
Χάρη, αν απορείς για τα 9Κ € κάτω που σου λένε για το NC σου, αναλογίσου πως η αξία ενός οποιουδήποτε μεταχειρισμένου οχήματος στην υπόλοιπη Ευρώπη πέφτει στο 50% με την παράδοση του κλειδιού στον καινούριο ιδιοκτήτη κι ας έχει ακόμη μέσα το αμάξι τα νάυλον. Δυστυχώς για τη δική σου περίπτωση, καθοριστικό ρόλο παίζει η απουσία a/c.
Επειδή το είχα ψάξει κι εγώ αναζητώντας αγοραστή για το προηγούμενό μου αμάξι, οι ερωτήσεις που δεχόμουν απ' όλους ανεξαρτήτως (ιδιώτες και μαντράδες) δεν ήταν ούτε για το χρώμα, ούτε για τα Kms, παρά μόνον 1) αν είναι ατρακάριστο και 2) αν έχει a/c.
Ο σχετικά καλός εργοστασιακός εξοπλισμός (ηλεκτρονικές ευκολίες που κάνουν τη ζωή του οδηγού πιο άνετη) καθώς και τα σχετικά λίγα kms, οι αγρατζούνιστες OZ Superturismo, το χαμήλωμα με ρυθμιζόμενα κόκκινα Koni και H&R, χταπόδι Supersprint, ελεύθερος καταλύτης/τελικό, καθώς και το ηχοσύστημα (πηγή hi-end Alpine, ενισχυτής και 12" sub της Boston Acoustics, ηχεία Rockford Fosgate) είτε υπήρχαν, είτε όχι, το ίδιο και το αυτό... Η "καλύτερη" τιμή που πήρα για όλο το αμάξι (σε εργοστασιακή πραγματικά κατάσταση), με "όλα" αυτά δεν αγγίζει τα χρήματα που είχα δώσει μόνο για τα παραπάνω που ανέφερα, και σημείωσε πως το αμάξι, είχε a/c...

Αν θέλεις τη γνώμη μου, κάνε ταμείο, δες τι σου κοστίζει το να κάνεις όσα θέλεις στο αμάξι σου, και αν σου έρχεται μια ή άλλη με την αγορά καινούριου mx5 ξέρεις ποια είναι η επιλογή. Σε διαφορετική περίπτωση, σωστά πράτεις, δεδομένου ότι σκέφτεσαι να κρατήσεις το αμάξι.

ziraf:
Να συνεχίσω και γω στο θεμα.

Πριν μερικους μήνες χαλβάδιαζα το mid. Τιμή αντιπροσωπείας 23990. Επειδή αυτή τη στιγμή έχω άλλα δυο αυτοκίνητα, ένα εταιρικό και ένα διάολο, καθώς και μια μοτοσυκλέτα, το πήγαινα λάου λάου το θέμα...χειμώνας ήταν, βροχές συνέχεια, ακούγοντας και για την επερχόμενη κρίση λέω κάλμα.... Ένα βράδυ βλέπω διαφήμιση - MX-5 με 19285. Δε δίνω σημασία, κάτι με έτρωγε όμως. Μπαίνω στο νετ, και βλέπω, μετά από δυο μέρες, ότι η τιμή του Base επεσε στα 18185, ενώ το mid με το base έχουν διαφορά περίπου 800 ευρώ πλέον. Δηλαδή με +800 παίρνεις ζάντες, οροφή υφασμάτινη, δερμάτινα χειριστήρια, A/C και κάτι άλλα ψιλά!!! Μ. Τρίτη Βράδυ δεν κοιμήθηκα. Μ. Τετάρτη πρωί το είχα ήδη κλείσει στις 09.00!!! Με λίγα λόγια με τέλη ταξινόμησης κλπ μου περί τα 4880 ευρώ φθηνότερο!!

Φαντάζεστε να το έπαιρνα πριν κανένα τρίμηνο?

Εν τω μεταξύ, σε επίσκεψη που έκανα στην αντιπροσωπεία πριν λίγες μέρες, μου είπαν ότι 18άρια mid softtop έμειναν πλέον 4 στην Ελλάδα...

Δ.Γ.

spoumi:
Βασικά έχουν ρίξει τις τιμές για να ξεπουλήσουν τα NC και να έρθει το FL και λογικά είχαν πολλά 1.8 mid να δώσουν.
Φαντάσου ότι εγώ καθώς και πολλοί άλλοι αν παίρναμε τώρα το μιατάκι μας θα παίρναμε δίλιτρο ίσως και το sport αλλά δν πειράζει.Οι χαρές που μας έχει δώσει στον καθένα μας τόσο καιρό που το έχουμε είναι πάνω από κάθε αξία.

ziraf:
Εννοείται! :)

spoumi:
καλοτάξιδο να είναι φίλε μου θα τρελαθείς με το αμάξι και σε περιμένουμε να σε δούμε και από κοντά σε καμιά βολτούλα. :btp:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version