!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Νέα που αφορούν το mx5

Αγορά καινούργιου mx-5 με έκπτωση

<< < (15/29) > >>

ziraf:
Ευχαριστώ για τις ευχές, και γω ανυπομονω!! :D

GENERAL:
Καλο ταξιδο και απο εμενα και καλα χιλιομετρα να εχεις με αυτο!!!

ΥΓ. Ο διαολος που ειπες παραπανω οτι εχεις τι ειναι??? Με εχει πιασει ...αγωνια!!! ;D ;D ;D

Alex:
Εγώ όπως ανέφερα κι αλλού έκλεισα 2λιτρο mid με 24390 κλειδί στο χέρι.Το περιμένω ή αυτή τη βδομάδα ή την άλλη.Κι εμένα όταν μπήκαν να δουν στο σύστημά τους τότε,μου είχαν πει ότι είχε μόνο 4.ένα μπλέ σκούρο,κόκκινο,μαύρο και...ένα σωστό   :P  .Σε ερώτησή μου αν ήταν κάνα στοκ που το είχανε καιρό στην Αθήνα μου είπανε ότι ήταν νέα εισαγωγή φετινή.Θα μου πούνε αύριο το vin γιατί δεν ξέρω,αλλά θα ήθελα να ξέρω αν είναι πρόσφατης κατασκευής.Ξέρω ότι κάνω τη τρίχα τριχιά αλλά έχω φοβερή αγωνία να έρθει.Μαρτύριο για την ακρίβεια.Φοβάμαι μη δω γρατζουνιές,μην είναι τίποτα επισκευασμένο όπως έχω διαβάσει ότι συνέβη με μερικές παραλαβές ή ό,τι άλλο μπορεί να υπάρξει(νομίζω δω μέσα διάβασα γι αυτό).Θα μου πείτε αν έπαιρνες μεταχειρισμένο τι θα έκανες;Υπερβολικός μάλλον αλλά...ζητούμε κατανόηση για την ταλαιπωρία σας...Απλά τα έγραψα εδώ που υπάρχουν μαζεμένα.

ziraf:
Kaloriziko! Peite mou kai mena ti einai akrivos to VIN number gia na to tsekaro kai sto diko mou. O diaolos einai ena punto sporting 2004, tromera stimeno autokinito, poly kalo gkazi (peripou 120 atmosfaira) klp...exo riksei tsagakia se kati merc kai bmw, alla to vasikotero tou einai oti strivei kyriolektika san treno.. tespa..bgaino ektos thematos, syggnomi!
Ontws i anamoni agapite General einai martyrio.... Elpizw otan lene 15 meres na ennooun 15 meres....

ziraf:
sorry, mperdema, alex ithela na po!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version