!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικά περί Mx-5 > Νέα που αφορούν το mx5
Αγορά καινούργιου mx-5 με έκπτωση
Liakos:
Ναι βρε Διονυση μου...μονο που εσενα σου δωσανε το αργο 1.8 :D :D :D
Λοιπον περα απο την πλακα, ο συγκεκριμενος παραεισαγωγεας προσφερει το ιδιο προιον, με γερμανικα specs, σε καλυτερη τιμη απ'τους επισημους εμπορους.Προσωπικα αν ενδιαφερομουν να αγορασω καινουριο miata αυτη τη στιγμη και αν ξεπερνουσα τη "επιφυλαξη" μου για την πανευρωπαικη εγγυηση, σιγουρα θα του εκανα μια επισκεψη....
djkostas20:
:P :P :P :P ναι δυστυχώς του φέρανε το αργό....χαχαχαχαχαχα
Επείδη είμαι και στο φορθμ του ρχ8, όλοι λένε τα καλύτερα λόγια για τον συγκεκριμένο και κανείς δεν έχει αντιμετωπίσει πρόβλημα ούτε με την αξιοπιστία ούτε με την εγγύηση αφού έτσι κ αλλιώς την επικυρώνει και η Mazda Hellas!!! Οπότε νομίζω αξίζει σίγουρα κάτι παραπάνω από μία επίσκεψη!!!
Giorgos:
--- Quote from: Dionisis on November 20, 2008, 05:17:10 PM ---Να πω και 'γω δυο λόγια με τη σειρά μου......Απέκτησα από το συγκεκριμένο παραεισαγωγέα το μουχου μου!!!!Πρόκειται για μοντέλο του 08 1.8 σε μαύρο χρώμα και είναι το αντίστοιχο ελληνικό mid +DSC στη τιμη των 21.990 ευρώ.Δηλαδή είχα κέρδος 2000 ευρώ εαν το αγόραζα από την εδώ mazda.....
--- End quote ---
Το σημαντικότερο όλων είναι η προσθήκη των αγγέλων (DSC + TCS) που μου έχουν χρειαστεί πάρα πολλές φορές, ειδικά στο βρεγμένο. H ευρωπαϊκή ένωση από 1/1/2012 έχει υποχρεώσει όλα τα καινούργια αυτοκίνητα να βγαίνουν υποχρεωτικά με standard το esp. Η εγγύηση του αυτοκινήτου ισχύει κανονικά, η τιμή είναι 10% χαμηλότερη, τα DSC και TCS ούτε προαιρετικά μπορεί να βάλει κάποιος σε 1.8 της ελληνικής αντιπροσωπείας, οπότε για μένα η απόφαση από που θα αγόραζα πάλι, είναι προφανής.
spoumi:
--- Quote from: Giorgos on November 20, 2008, 07:05:28 PM ---
--- Quote from: Dionisis on November 20, 2008, 05:17:10 PM ---Να πω και 'γω δυο λόγια με τη σειρά μου......Απέκτησα από το συγκεκριμένο παραεισαγωγέα το μουχου μου!!!!Πρόκειται για μοντέλο του 08 1.8 σε μαύρο χρώμα και είναι το αντίστοιχο ελληνικό mid +DSC στη τιμη των 21.990 ευρώ.Δηλαδή είχα κέρδος 2000 ευρώ εαν το αγόραζα από την εδώ mazda.....
--- End quote ---
Το σημαντικότερο όλων είναι η προσθήκη των αγγέλων (DSC + TCS) που μου έχουν χρειαστεί πάρα πολλές φορές, ειδικά στο βρεγμένο. H ευρωπαϊκή ένωση από 1/1/2012 έχει υποχρεώσει όλα τα καινούργια αυτοκίνητα να βγαίνουν υποχρεωτικά με standard το esp. Η εγγύηση του αυτοκινήτου ισχύει κανονικά, η τιμή είναι 10% χαμηλότερη, τα DSC και TCS ούτε προαιρετικά μπορεί να βάλει κάποιος σε 1.8 της ελληνικής αντιπροσωπείας, οπότε για μένα η απόφαση από που θα αγόραζα πάλι, είναι προφανής.
--- End quote ---
εγω'που δν έχω dsc κτλ είχα βρει έναν τυπο (powervhips) που μου εγκαθιστούσε κάτι παρόμοιο αλλά μου ζητούσε 900 με 1200 ευρώ.
Theo:
Πολλα τα λεφτα..δεν νομιζω οτι αξιζει...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version