!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Miata και μπαμπάδες... κοινώς, να το πουλήσω;

<< < (14/17) > >>

topetwrx:
Δύσκολες αποφάσεις! Εύχομαι να το αντικαταστήσεις σύντομα! Όσο για τον γιο σου σε καταλαβαίνω απόλυτα, μια και ο δικός μου 11χρονος, μόνο με την σκέψη ότι μπορεί να πουλήσω το impreza για τους ίδιους λόγους, φρικάρει!! Πες του ότι το πουλήσατε για να βρεις άλλο καλύτερο, σιγά-σιγά!

Με προβληματίζει ιδιαίτερα και εμένα η επόμενη μέρα, που έρχεται μετά από αυτόν τον κ@λοιό, η οποία δυστυχώς θα έχει πολλές αρνητικές (λίαν επιεικώς) συνέπειες στην οικονομία και φυσικά σε όλους μας!! Ας ευχηθούμε να είναι αντιμετωπίσιμη η κατάσταση!

jSkyline:
Θα μπορούσες πάντως να σκεφτείς και το σενάριο να έχεις ένα μόνο για την Ελλάδα... Βέβαια δεν θα το χαίρεσαι συνεχώς.

Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

iliasfyntanidis:
Δεν το περίμενα από σένα!

Αλλά κάτι θα έχεις στο μυαλό σου...

matt21:
Ω ρε φίλε το πράσινο brg ΝΑ για μένα είναι το ομορφότερο μιατα εβερ  :'( Από την άλλη πάντα μα πάντα family goes first.

Oτι σκέψεις και να γίνονται τώρα δεν επηρρεάζουν το παρελθόν παρά μόνο το μέλλον. Και στα επόμενα! Να μυριζόμαστε ND;  :angel:

Y.Γ. Το χαρντοπ τι χρώμα είναι είπαμε; Έτσι κι αλλιώς δεν θα κάνει στο ND  :tease:

kantetom:
Ηλία ούτε εγώ το περίμενα...  Μέχρι πριν ένα μήνα, το πλάνο ήταν έρχομαι Ελλάδα και μόλις γυρίσω το χρησιμοποιώ όπου βρίσκω ευκαιρία. Σκέψου ότι μέχρι και 3.000 είχα βάλει στην άκρη για σινεμπλόκ και ohlins το οποίο θα το έκανα αρχες του 21 αν έβλεπα ότι το χρησιμοποιώ αρκετά και το κρατάω.

Βασικά δεν περίμενα να πουληθεί μέσω πανδημίας σε 36 ώρες.

Τώρα η φάση πάει, τα βάζω στην άκρη και ελπίζω να μην τα χρειαστώ επειδή δεν θα έχω δουλειά και ψάχνω τι θα πάρω μετά.

Για αντικαταστάτη κοιτάζω ότι να ναι αρκεί να προσφέρει οδηγική απόλαυση.
Αν πουλήσω το xc-60, ίσως πάω για κανένα gulia veloce, bmw 330-340 ή κανένα Tesla 3 στο οποίο με ψήνει ότι είναι αθόρυβο και δεν σε παίρνει κανείς χαμπάρι σε hooning αλλά με χαλάει η ποιότητα κατασκευής.
Αν κρατήσω το Volvo και πουλήσω το aygo, κοιτάζω για gt86, Megane rs, Clio rs, 208/308 gti, fiesta st, abarth 500, bmw i3s/Honda e/ mini electric για αθόρυβο hooning.
Η γυναίκα μου ψήνεται να πάρουμε ένα nd και να κρατήσουμε το xc-60 και το aygo, εγώ κοιτάω και τα nc με τα recaro, μετά σκέφτομαι αν είναι για τρίτο ας πάω για καμία μηχανή και κοιτάζω mv agusta, κάποια ducati, triumph, ktm/husqvarna. Μετά θυμάμαι τα κρύα που έχω φάει εδώ με μηχανές και κοιτάω πιο παλιά elise, παλιές 911 και παλιά alfa και lancia και μετά παρεκτρέπομαι και κοιτάζω παλιά mg και europa, asprit, elan. Μετά ξανά γυρνάω στα nc-nd και gt86.

Γιάννη Ελλάδα κατεβαίνω 5 εβδομαδες τον χρόνο όποτε δεν υπάρχει λογος. Άλλο που φέτος έχω paterniy leave και θα είναι το τελευταίο. Εκτός και άν πάρω κάτι για να το εκτελωνίσω Δανία.

Mat21 το χαρντοπ είναι μαύρο του 04. Το αγόρασα το 08 και είναι το μοναδικό πράγμα που κράτησα όταν πούλησα το nb-fl το 13. Επίσης είναι στην κοπενχαγη όποτε εδώ θα πουληθεί όσο το αγόρασα (600 €).

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version