!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Miata και μπαμπάδες... κοινώς, να το πουλήσω;

<< < (15/17) > >>

iliasfyntanidis:
Έχεις γούστο και μυαλό , οπότε ότι και αν πάρεις θα είναι  :giveheart:

Καλή συνέχεια και μην χάνεσαι.

kantetom:
Όχι δεν παίζει αυτό και το 'κακό' με τα mx5 είναι ότι σε καλομαθαίνουν με ποιοτικά community και πληροφορία να κάτσεις να διαβάσεις όσο έχεις όρεξη. Δυστυχώς αυτό δύσκολα το βρίσκεις σε αλλά αμάξια.

Ευχαριστώ πολύ  :yeah:

jSkyline:
Αν θυμάμαι καλά η από κοντά η κάπου μέσα στο φόρουμ, είχες πει ότι ο εκτελωνισμος από Ελλάδα δεν συμφέρει... Αν μπορείς προφανώς οι τιμές εδώ είναι σαφώς χαμηλότερες.

Από αυτά που έχεις γράψει παραπάνω ενδιαφέρον φαίνεται το Tesla, το τέλειο Hondaki και οι παλιές 911, τα υπόλοιπα είναι ίσως καλά, αλλά οχι κάτι το ιδιαίτερο (τελείως υποκειμενικό βέβαια). Άντε να πω και το 86αρι?! Καλά τα Pegeuot φαντάζομαι λόγο της ιστορίας που έχεις με τη μάρκα τα βάζεις στη λίστα, γιατί δε νομίζω πως έχουν σχέση με τα άλλα!

Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

kantetom:
Σε μια βόλτα τα λέγαμε. Ο εκτελωνισμός είναι περίπου το 60% της αξίας του εδώ. Και πραγματικά είναι ανάλογα το αμάξι. Σε κάποια συμφέρει, σε αλλά όχι. Τα nc εδώ ξεκινάνε από τα 13.000 οπότε ο εκτελωνισμός πάει 8.000 και δεν συμφέρει.

Άνω των 35 ετών ο εκτελωνισμός σαν ιστορικό που το οδηγάς από Μάρτη μέχρι Νοέμβρη είναι πολύ πιο φθηνός και για τα ηλεκτρικά οι φόροι είναι πολλοί λίγοι οπότε ένα tesla 3 καινούργιο κάνει 49 όταν το 1.5 nd ξεκινάει από 59.

Τα peugeot είναι vfm μεταχειρισμένα. Το rallye είναι πλέον το daily της μάνας μου. Μοντέλο 98 το πήρα το 02 με 37.000 χλμ και πλέον πλησιάζει 350.000 (και πριν πει κανείς κάτι  :llol: με το εργοστασιακό μοτέρ και σασμαν είναι ακόμα). Τα καλύτερα 7.000 που έχω δώσει.

Το 308 με alcon φρένα, torsen, 1280 κιλά και 270 άλογα δεν βλέπω γιατί να είναι κακό. το 208 είναι 1160 κιλά και τα δύο είναι χειροκίνητα. Το gr yaris είναι πανάκριβο αλλά και αυτό 1.270 κιλά με 4κίνηση και 270 άλογα. Το gulia και τα bmw είναι βαριά και οδηγική απόλαυση και βάρος και αυτόματο δεν είναι αυτό που ψάχνω αλλά είναι πολλά τα άλογα και σε πισωκίνητο. Τα alfa και τα peugeot είναι φθηνά για αυτό που αγοράζεις.

Βέβαια δεν έχω οδηγήσει και κανένα προς το παρόν. Κουβέντα κάνουμε. Το σημαντικό είναι να σε ψήνει να το κανείς βόλτα χωρίς λόγο.

Nitroking:
Αλλωστε απο οτι καταλαβα θελεις χωρους.. Αν πουλησεις το XC60 δε θα βρεις αυτους τους χωρους ουτε στις bmw ουτε στο tesla.. Μαλλον το καλυτερο ειναι να αντικαταστησεις το παιχνιδι με παιχνιδι η να πας σε κατι με χωρους αλλα και πολλη δυναμη κτλ (Χ5Μ και τετοια)..

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version