!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Miata και μπαμπάδες... κοινώς, να το πουλήσω;

(1/17) > >>

psych0:
Χαιρετω την παρεα, ειμαι κατοχος ενος MK2.5 απο το 2004. Μ αρεσει παρα πολυ και εχω ζησει ωραιες στιγμες, αλλα εδω και καποια χρονια το εχω και καθεται.
Ο λογος ειναι πολλαπλος:
1. Εχω γινει μπαμπας, οποτε χρειαζομαστε πλεον ενα αμαξι που να μας χωραει ολους + τα πραγματα της μικρης για διακοπες κλπ.
2. Εχω εδω και 2 χρονια εταιρικο αυτοκινητο, toyota auris diesel. ΟΚ δεν τρελλαινομαι αλλα ειναι πρακτικο, οικονομικο κ με πληρωμενα καυσιμα.
3. Κοστος. Για να το εχω σε κυκλοφορια εστω και για 2 μηνες το καλοκαιρι για την φαση μου, χρειαζεται ενα ποσο, το οποιο θα προτιμουσα να το βαλω στον λογο 4
4. Μηχανή. Ειμαι λατρης των μοτο, προτιμω την μια γρηγορη solo βολτα να την παω με μηχανη στον λιγοστο πλεον ελευθερο χρονο.

Απο την αλλη, ακομα δεν μου παει να το δωσω... Ακομα και που καθεται, το πηγαινω για σερβις...
Αλλα μου φαινεται και κριμα να καθεται.

Εχει κανενας καμια αντιστοιχη εμπειρια; Για πειτε καμια ιδεα.

spoumi:
Καλώς ήρθες στην παρέα.
Ό,τι και να σου πει ο καθένας στο τέλος της ημέρας είναι πώς νιώθεις εσύ.
Κανείς δεν ξέρει καλύτερα από σένα τις ανάγκες σου και τα θέλω σου.

Οπότε κάτσε σκέψου τα ζύγισέ τα και αποφάσισε τι θέλεις να κάνεις.

Reverant:
Αφού είσαι μπαμπάς πλέον, καλύτερα δώσε την μηχανή. Ο λόγος ευνόητος.

Manolis:

--- Quote from: psych0 on February 27, 2019, 05:08:43 PM ---Χαιρετω την παρεα, ειμαι κατοχος ενος MK2.5 απο το 2004. Μ αρεσει παρα πολυ και εχω ζησει ωραιες στιγμες, αλλα εδω και καποια χρονια το εχω και καθεται.
Ο λογος ειναι πολλαπλος:
1. Εχω γινει μπαμπας, οποτε χρειαζομαστε πλεον ενα αμαξι που να μας χωραει ολους + τα πραγματα της μικρης για διακοπες κλπ.
2. Εχω εδω και 2 χρονια εταιρικο αυτοκινητο, toyota auris diesel. ΟΚ δεν τρελλαινομαι αλλα ειναι πρακτικο, οικονομικο κ με πληρωμενα καυσιμα.
3. Κοστος. Για να το εχω σε κυκλοφορια εστω και για 2 μηνες το καλοκαιρι για την φαση μου, χρειαζεται ενα ποσο, το οποιο θα προτιμουσα να το βαλω στον λογο 4
4. Μηχανή. Ειμαι λατρης των μοτο, προτιμω την μια γρηγορη solo βολτα να την παω με μηχανη στον λιγοστο πλεον ελευθερο χρονο.

Απο την αλλη, ακομα δεν μου παει να το δωσω... Ακομα και που καθεται, το πηγαινω για σερβις...
Αλλα μου φαινεται και κριμα να καθεται.

Εχει κανενας καμια αντιστοιχη εμπειρια; Για πειτε καμια ιδεα.

--- End quote ---

Οδηγώ ΜΧ5 από το 92.Πούλησα το τελευταίο δικό μου σχεδόν 3 χρόνια πριν λόγω του ότι έγινα και εγώ μπαμπάς (δις).
Τα τελευταία χρόνια το NC μου έκανε 500-1000 χλμ το χρόνο ενώ με ασφάλειες,σήμα και ένα ετήσιο σέρβις μου έβγαινε
κάνα 100άρικο η βόλτα.Η αλήθεια είναι ότι μου λείπει πολύ και όταν πηγαίνω στις εκδηλώσεις του φόρουμ βράζω από τη
ζήλια μου.Θα ήθελα πολύ να έχω ένα,έστω για μια βόλτα μια εκδρομή ή απλά για μία δύσκολη μέρα που ο αέρας σε μια
παραθαλάσσια διαδρομή θα ήταν το φάρμακο για να μου φτιάξει το κέφι.

Δυστυχώς με δύο παιδιά που οι ανάγκες τους προέχουν,δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να ικανοποιήσω αυτή μου την
επιθυμία.Αν εσύ μπορείς και αντέχεις οικονομικά να το κάνεις.Αν είναι να μην την παλεύεις όμως δεν έχει νόημα.Το πουλάς
και ιεραρχείς τις ανάγκες σου.Τις μηχανές τις λατρεύω επίσης,αλλά όσο μεγαλώνεις κάτι το ένστικτο της αυτοσυντήρησης
κάτι ο φόβος που σιγά σιγά μπαίνει στην εξίσωση,σε κάνουν να μην κάνεις αυτά που έκανες παλιά.Αν κάτι πρέπει πρώτα να
φύγει αυτό είναι η μηχανή.Και στο λέει κάποιος που οδηγεί 30 χρόνια και τις λατρεύει.Πλέον οδηγώ μόνο για την δουλειά και
μόνο όταν δεν μπορώ να πάρω το οικογενειακό αυτοκίνητο.Το επόμενο βήμα θα είναι να μην τις βλέπω ούτε από απόσταση
διότι όσο οξύμωρο και αν ακούγεται δεν θα ήθελα ποτέ ο γιος μου να αποκτήσει μία.

kostasmito:
Είμαστε αρκετοί οι μπαμπάδες, αλλά την απάντηση σε αυτό που ρωτάς την ξέρεις μόνο εσύ!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version