!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#3]
vagmann:
--- Quote from: george 1323 on October 10, 2009, 11:43:45 PM ---Εισαι πολυ λαθος σε αυτο,εγω υπηρετησα αλεξιπτωτα κ σε πληροφορω ειναι εμπειρια που θα την ξεχασεις μολις πεθανεις,συν οτι εκεινη την εποχη-1996-πληρωθηκα κ 1.000.000 δραχμες φυσικα.Το να τα ξυνεις ομως δεν το λες κ εμπειρια... :police:
--- End quote ---
Μπραβο σου!
Προσωπικα δε με ενδιέφερε ουτε το 1,000,000,ουτε να αποκτησω εμπειριες απο τον ΕΣ,ουτε να φοραω πρασινους μαυρους κοκκινους μπερεδες,φιλε μου,απεδειξα τις αξιες μου εκτος ΕΣ...
Παρολα αυτα εφαγα 1 χρονο στην Αλεξανδρουπολη (ασχετα αν περασα super...).
george 1323:
--- Quote from: vagmann on October 12, 2009, 12:12:14 PM ---
--- Quote from: george 1323 on October 10, 2009, 11:43:45 PM ---Εισαι πολυ λαθος σε αυτο,εγω υπηρετησα αλεξιπτωτα κ σε πληροφορω ειναι εμπειρια που θα την ξεχασεις μολις πεθανεις,συν οτι εκεινη την εποχη-1996-πληρωθηκα κ 1.000.000 δραχμες φυσικα.Το να τα ξυνεις ομως δεν το λες κ εμπειρια... :police:
--- End quote ---
Μπραβο σου!
Προσωπικα δε με ενδιέφερε ουτε το 1,000,000,ουτε να αποκτησω εμπειριες απο τον ΕΣ,ουτε να φοραω πρασινους μαυρους κοκκινους μπερεδες,φιλε μου,απεδειξα τις αξιες μου εκτος ΕΣ...
Παρολα αυτα εφαγα 1 χρονο στην Αλεξανδρουπολη (ασχετα αν περασα super...).
--- End quote ---
Μα δεν παει να αποδειξη κανεις κατι,απλα ειναι κ καποιοι ανθρωποι που νιωθουν χρεος να ιδρωσουν κ να βουτηξουν κ στα σκατα μηπως κ αλαξει κατι σε αυτο το τοπο.Ο εθελοντισμος ειναι δυσκολο πραγμα...δεν μπορουμε να παμε ολοι καβουρι για υπηρεσια.κ προτεινω στον Ηλια να παει με τα χιλια.Καποιες στιγμες θα με βριζει αλλα οταν απολυθει θα με ευγνωμωνει..... :police:
xenos:
--- Quote from: george 1323 on October 12, 2009, 01:05:44 PM ---απλα ειναι κ καποιοι ανθρωποι που νιωθουν χρεος να ιδρωσουν κ να βουτηξουν κ στα σκατα
--- End quote ---
Στον ΕΣ αυτό είναι το πιο εύκολο πράγμα! :llol:
Λιάκο βάλε τρελό βύσμα, θα το μετανιώσεις... :exaclty:
vagmann:
--- Quote from: george 1323 on October 12, 2009, 01:05:44 PM ---Μα δεν παει να αποδειξη κανεις κατι,απλα ειναι κ καποιοι ανθρωποι που νιωθουν χρεος να ιδρωσουν κ να βουτηξουν κ στα σκατα μηπως κ αλαξει κατι σε αυτο το τοπο.Ο εθελοντισμος ειναι δυσκολο πραγμα..
--- End quote ---
Μα...εδω ολοκληρος ο ΕΣ ειναι μεσα στα σκατα,και στους κουραδες (μιας και πιασαμε σκατοκουβεντα),πως μπορει να αλλαξει καποιος κατι μεσω του στρατου σε αυτο τον τοπο? (αν πραγματικα το θες αυτο δλδ,ιδρωνεις να εισαι σωστος στην πολιτικη σου ζωη).
Ο εθελοντισμος που αναφερεις ειναι ασχετος με την υποχρεωτικη θητεια. ;)
σσ:Ηλια φιλε μου κανε αυτο πραγματικα θελεις,απλα να ξερεις οτι,οτι και να κανεις δε θα γυρισει κανενας να σου πει ευχαριστω.
Καντο για παρτη σου αν σε εκφραζει αυτο. :punish:
philosopher:
--- Quote from: vagmann on October 12, 2009, 01:27:29 PM ---σσ:Ηλια φιλε μου κανε αυτο πραγματικα θελεις,απλα να ξερεις οτι,οτι και να κανεις δε θα γυρισει κανενας να σου πει ευχαριστω.
Καντο για παρτη σου αν σε εκφραζει αυτο. :punish:
--- End quote ---
Δεν ισχύει απόλυτα αυτό εξαρτάται απο που θα πέσεις (άνθρωποι υπάρχουν πολλοί), τουλάχιστον σε μένα δεν ίσχυσε ;)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version