!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#3]
Liakos:
Σημερα μετα το μεσημεριανο κυριακατικο καφεδακι, ειπα να ασχοληθω λιγακι με το χρεπι που...Καιρο ηθελα να φτιαξω το κλασικο τριγμο που εμφανιζουν καποια NC του '06 κ οποιος προερχεται απο το μεσαιο ντουλαπακι, κατω απο το κλειστρο.Το "προβλημα" ειναι οτι οι βιδες που σταθεροποιουν το "αγκιστρο" που ασφαλιζει το ντουλαπακι δεν ειναι επαρκως σφιγμενες με αποτελεσμα να χαλαρωνουν με τον καιρο κ να αρχιζουν τα τριξιματα(αργοτερα,μετα απο παραπονα πελατων, αυτο διορθωθηκε στη γραμμη παραγωγης). Εμενα δεν το εμφανισε παρα στα 40Κ χλμ.Ετσι εριξα μια ματια στο service bulletin που ειναι αναρτημενο στο forum και κατεβηκα στο γκαραζ.Ομως το "αγκιστρο" στο αμαξι μου δεν ειχε κανενα προβλημα.Οπως κ να εχει αποφασισα να λυσω το πισω panel γτ ο τριγμος σιγουρα προερχοταν απο εκει.Για κακη μου τυχη το Bulletin δεν περιεχει πληροφοριες για την αφαιρεση του καλλυματος του κεντρικου τουνελ, κ ετσι δεν μπορεσα να αφαιρεσω το πισω καλλυμα, αλλα καταφερα να κανω λιγο χωρο τραβοντας το κ να εχω προσβαση στα "ενδοτερα" του μουχου μου. Δεν ειδα καμια βιδα ή καποιο εξαρτημα να ειναι χαλαρο...επανατοποθετησα απογοητευμενος τα κομματια κ πηγα μια βολτα "μπας και"....
Ε λοιπον το ποντικι που μασουλουσε τσιπς μεσα στο miata μου ψοφησε...Μαλλον καποια επαφη γινοταν πριν που με το βαλε/βγαλε επαψε να υφισταται.Οπως κ να'χει το miata μου πλεον δεν πασχει απο κανενα θορυβο κ αυτο με εκανε πολυ χαρουμενο γτ τους σιχαινομαι.
Υ.Γ1: Αφαιρωντας ενα κλιπ, μου εφυγε κ επεσε απο το κενο που κανει η κατεβασμενη κουκουλα μεσα στην "αποχετευση".Δεν υπαρχει ορατοτητα εκει, ουτε ευκολη προσβαση...Τα δαχτυλα μου οριακα χωρανε, αλλα δεν μπορεσα με τπτ να το βγαλω...ελπιζω να μη δημιουργησει κανα θεμα μελλοντικα.
Υ.Γ2: Τωρα που ανακαλλυψα(για μια ακομη φορα) ποσο ευκολα αφαιρουνται τα πλαστικα απο την καμπινα, σκεφτομαι να τα αφαιρεσω ολα κ να τα περιποιηθω/καθαρισω με καταλληλη αλοιφη για πλαστικα.Θα λαμψουν κ θα επαναφερουν τη φρεσκαδα στο εσωτερικο του 3χρονου πλεον μουχου μου...
xenos:
Kαλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα... :)
--- Quote from: Liakos on October 11, 2009, 06:48:13 PM ---Αφαιρωντας ενα κλιπ, μου εφυγε κ επεσε απο το κενο που κανει η κατεβασμενη κουκουλα μεσα στην "αποχετευση".Δεν υπαρχει ορατοτητα εκει, ουτε ευκολη προσβαση...Τα δαχτυλα μου οριακα χωρανε, αλλα δεν μπορεσα με τπτ να το βγαλω...ελπιζω να μη δημιουργησει κανα θεμα μελλοντικα.
--- End quote ---
Με καμμιά ηλεκτρική σκούπα δοκίμασες?
(έχουν και προεκτάσεις)
nmwisima:
--- Quote from: Liakos on October 11, 2009, 06:48:13 PM ---Σημερα μετα το μεσημεριανο κυριακατικο καφεδακι, ειπα να ασχοληθω λιγακι με το χρεπι που...Καιρο ηθελα να φτιαξω το κλασικο τριγμο που εμφανιζουν καποια NC του '06 κ οποιος προερχεται απο το μεσαιο ντουλαπακι, κατω απο το κλειστρο.Το "προβλημα" ειναι οτι οι βιδες που σταθεροποιουν το "αγκιστρο" που ασφαλιζει το ντουλαπακι δεν ειναι επαρκως σφιγμενες με αποτελεσμα να χαλαρωνουν με τον καιρο κ να αρχιζουν τα τριξιματα(αργοτερα,μετα απο παραπονα πελατων, αυτο διορθωθηκε στη γραμμη παραγωγης). Εμενα δεν το εμφανισε παρα στα 40Κ χλμ.Ετσι εριξα μια ματια στο service bulletin που ειναι αναρτημενο στο forum και κατεβηκα στο γκαραζ.Ομως το "αγκιστρο" στο αμαξι μου δεν ειχε κανενα προβλημα.Οπως κ να εχει αποφασισα να λυσω το πισω panel γτ ο τριγμος σιγουρα προερχοταν απο εκει.Για κακη μου τυχη το Bulletin δεν περιεχει πληροφοριες για την αφαιρεση του καλλυματος του κεντρικου τουνελ, κ ετσι δεν μπορεσα να αφαιρεσω το πισω καλλυμα, αλλα καταφερα να κανω λιγο χωρο τραβοντας το κ να εχω προσβαση στα "ενδοτερα" του μουχου μου. Δεν ειδα καμια βιδα ή καποιο εξαρτημα να ειναι χαλαρο...επανατοποθετησα απογοητευμενος τα κομματια κ πηγα μια βολτα "μπας και"....
Ε λοιπον το ποντικι που μασουλουσε τσιπς μεσα στο miata μου ψοφησε...Μαλλον καποια επαφη γινοταν πριν που με το βαλε/βγαλε επαψε να υφισταται.Οπως κ να'χει το miata μου πλεον δεν πασχει απο κανενα θορυβο κ αυτο με εκανε πολυ χαρουμενο γτ τους σιχαινομαι.
Υ.Γ1: Αφαιρωντας ενα κλιπ, μου εφυγε κ επεσε απο το κενο που κανει η κατεβασμενη κουκουλα μεσα στην "αποχετευση".Δεν υπαρχει ορατοτητα εκει, ουτε ευκολη προσβαση...Τα δαχτυλα μου οριακα χωρανε, αλλα δεν μπορεσα με τπτ να το βγαλω...ελπιζω να μη δημιουργησει κανα θεμα μελλοντικα.
Υ.Γ2: Τωρα που ανακαλλυψα(για μια ακομη φορα) ποσο ευκολα αφαιρουνται τα πλαστικα απο την καμπινα, σκεφτομαι να τα αφαιρεσω ολα κ να τα περιποιηθω/καθαρισω με καταλληλη αλοιφη για πλαστικα.Θα λαμψουν κ θα επαναφερουν τη φρεσκαδα στο εσωτερικο του 3χρονου πλεον μουχου μου...
--- End quote ---
--- Quote from: jSkyline on October 08, 2009, 08:36:59 AM ---Παιδια θα παρακαλουσα λιγο να προσεχουμε τι γραφουμε, που το γραφουμε και φυσικα το περιεχομενο των γραφομενων μας να εχει ουσια και νοημα. Τις τελευταιες μερες εχουμε ταλαιπωρηθει αρκετα με τα πολυπληθη ποστ, γιατι οχι μονο πρεπει να τα διαβαζουμε, αλλα να επιλεγουμε και ποια απο αυτα αξιζει να μεινουν. Σκοπος τον admin/mod ειναι να επιβλεπουν τις συζητησεις ωστε να μη ξεφυγουν και οχι να μαζευουν τα μωρα απο τον παιδικο σταθμο.
--- End quote ---
Παρακαλώ τον χρήστη Liakos, να σεβαστεί τις υποδείξεις των Mods και να μην γεμίζει το μπλα-μπλα με συγκεκριμένα και σοβαρά θέματα.
xenos:
--- Quote from: nmwisima on October 12, 2009, 10:09:57 AM ---
--- Quote from: jSkyline on October 08, 2009, 08:36:59 AM ---Παιδια θα παρακαλουσα λιγο να προσεχουμε τι γραφουμε, που το γραφουμε και φυσικα το περιεχομενο των γραφομενων μας να εχει ουσια και νοημα. Τις τελευταιες μερες εχουμε ταλαιπωρηθει αρκετα με τα πολυπληθη ποστ, γιατι οχι μονο πρεπει να τα διαβαζουμε, αλλα να επιλεγουμε και ποια απο αυτα αξιζει να μεινουν. Σκοπος τον admin/mod ειναι να επιβλεπουν τις συζητησεις ωστε να μη ξεφυγουν και οχι να μαζευουν τα μωρα απο τον παιδικο σταθμο.
--- End quote ---
Παρακαλώ τον χρήστη Liakos, να σεβαστεί τις υποδείξεις των Mods και να μην γεμίζει το μπλα-μπλα με συγκεκριμένα και σοβαρά θέματα.
--- End quote ---
+1 στον Αχιλλέα. :good: Προτείνω ban για ένα μήνα και μετά θα banιαριστεί μόνιμα... :exaclty:
(λιάκο κανόνισε να κλαίγεσαι σαν ένα γνωστό μου που έλεγε "δεν έχω βύσμα κλαψ κλαψ" και πήγε 1 μήνα 3πολη και 11 στο καβούρι :punish: )
george 1323:
Λιακο,αν εχεις βισμα διαβεναι,αν εχεις κ@λο στησε,κ αν δεν εχεις τιποτα την τελαμονα σκισε.... :llol:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version