!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#3]

<< < (20/299) > >>

Basilmx5:
Μολις ειδα ενα ΝΒ ασημι παρκαρισμενο στη Καλλιθεα πισω απτη Θησεως..χαμηλωμενο με ΒΒS ζαντες ειναι κανενος απο εδω? σε 86 η πινακιδα...τελειωνε.

lathreos:
Τελος πάντων και για να μην μαλώνετε, αλλιώς βλεπει κάποιος τον στρατο οταν εχει υπηρετήσει σε λουφαδορικα σωματα και αλλιώς σαν καταδρομέας. Πρέπει να εχεις μια πώρωση για να πας καταδρομεας και καταλαβαίνω απόλυτα τον george 1323. Πιάσαμε στα χερια μας και χρησιμοποιησαμε οπλα,διόπτρες και αλλα πολεμικα υλικά που δεν πρόκειται να τα ξαναχειριστουμε ουτε στα όνειρα μας, πήραμε γνώσεις προσανατολισμού και αρκετές τεχνικές. Αν δεν ηταν αυτη δυνατή εμπειρία τοτε πια ειναι.
Οπιος εχει μαθει ομως να ειναι με ενα καφε και ενα τσιγαρο στο χερι  με το δίκιο του να ειναι κατα του στρατου.
Μην παρεξηγηθώ, δεν απευθύνομαι προσωπικά σε κανενα

xenos:

--- Quote from: lathreos on October 12, 2009, 02:34:43 PM ---Τελος πάντων και για να μην μαλώνετε, αλλιώς βλεπει κάποιος τον στρατο οταν εχει υπηρετήσει σε λουφαδορικα σωματα και αλλιώς σαν καταδρομέας.
...
Οπιος εχει μαθει ομως να ειναι με ενα καφε και ενα τσιγαρο στο χερι  με το δίκιο του να ειναι κατα του στρατου.

--- End quote ---

Συνήθως αυτοί που πέρασαν ζωή και κότα είναι εκείνοι που λένε "Εγώ ξαναπήγαινα αύριο το πρωί". Εμ φυσικά, αν έβαζε η μαμά να πάρει τηλ. ο εκάστοτε και έλειπες το μισό χρονο και τον υπόλοιπο μιλούσες στο τηλ. λογικό.  :-X

αυτά από μένα, το λήγω εδώ...  :)

lathreos:
Χθες ειπα να μπω και εγω στην πίστα και κατάφερα να κάψω τον δίσκο απο τον τρίτο γύρο. Ένιωσα ολα τα συμπτώματα, μυρωδιά πατινάρισμα, αλλα δεν ειχα χορτάσει και έλεγα στον εαυτό μου λιγο ακομα μεχρι που το αυτοκίνητο έμεινε απο δίσκο στην μέση της πίστας.
Το μονο που με νοιάζει τωρα ειναι να επισκευαστεί συντομα για να προλάβω την εκδρομη του forum οποτε θα αναγκαστώ να πάρω δισκο απο Ελλαδα και να πληρώσω τον κούκο αηδόνι  :(

george 1323:

--- Quote from: lathreos on October 12, 2009, 02:34:43 PM ---Τελος πάντων και για να μην μαλώνετε, αλλιώς βλεπει κάποιος τον στρατο οταν εχει υπηρετήσει σε λουφαδορικα σωματα και αλλιώς σαν καταδρομέας. Πρέπει να εχεις μια πώρωση για να πας καταδρομεας και καταλαβαίνω απόλυτα τον george 1323. Πιάσαμε στα χερια μας και χρησιμοποιησαμε οπλα,διόπτρες και αλλα πολεμικα υλικά που δεν πρόκειται να τα ξαναχειριστουμε ουτε στα όνειρα μας, πήραμε γνώσεις προσανατολισμού και αρκετές τεχνικές. Αν δεν ηταν αυτη δυνατή εμπειρία τοτε πια ειναι.

--- End quote ---
Eγω ενα εχω να πω...O TOΛΜΩΝ ΝΙΚΑ...σε ολα τα θεματα... :good:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version