!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#3]

<< < (152/299) > >>

georgep800:

--- Quote from: Basilmx5 on November 19, 2009, 08:46:03 PM ---Γιατι τρομοκρατειστε ρε παιδες.. τα μοτερ σπανε λογο κακης χρησης...
Τωρα αν εννοεις οτι η τιμη ειναι χαμηλη για ενα 2λιτρο LE.. εγω θα απαντησω οτι αν θελει να πουληθει (αμεσως), μια χαρα ειναι...

--- End quote ---

Δεν διαφωνώ με αυτό που αναφέρεις. :) Απλά επικεντρωνόμουν στο γεγονός ότι στην συγκεκριμένη περίπτωση ενδέχεται να έχει σπάσει το μοτέρ και να έχει αντικατασταθεί με νέο. Με ότι αυτό συνεπάγεται...

Konstantinos:
Ευχαριστώ βρε παίδες για την άμεση κατατόπιση! :good:

leonidas11b:
Πω πω!Έφτασε Παρασκευή και είμαι πτώμα λόγο δουλειάς παρόλα αυτά είναι η αγαπημένη μου μέρα στην έβδομα! :nod: :clap:
Έρχεται το Σάββατο και............... :hello:......................θα λιώσω στη πίστα το ΜΧ5 μου για τελευταία φορά. ;D

Τελευταία φορά λέω, διότι δεν θα είναι στοκ πλέον,καλά μη φανταστείτε κάτι τρομερό απλά εγώ εχω κατενθουσιαστεί. :exaclty:
Θα τοποθετηθεί ένα Τ2(Τόρσεν) και ένα κ/π 4.625 για να βγαίνουν ωραία γούστα!!! :yeah: :finger:
Τα υπόλοιπα θα τα γράψω στα ανάλογα τόπικ! 8)

saldale:
Γκρι NC σήμερα το πρωί στον Στέλιο (NS Racing ) στο Μοσχάτο για εξάτμιση ….κανένας από εδω?

nmwisima:

--- Quote from: leonidas11b on November 20, 2009, 11:28:46 AM ---Πω πω!Έφτασε Παρασκευή και είμαι πτώμα λόγο δουλειάς παρόλα αυτά είναι η αγαπημένη μου μέρα στην έβδομα! :nod: :clap:
Έρχεται το Σάββατο και............... :hello:......................θα λιώσω στη πίστα το ΜΧ5 μου για τελευταία φορά. ;D

Τελευταία φορά λέω, διότι δεν θα είναι στοκ πλέον,καλά μη φανταστείτε κάτι τρομερό απλά εγώ εχω κατενθουσιαστεί. :exaclty:
Θα τοποθετηθεί ένα Τ2(Τόρσεν) και ένα κ/π 4.625 για να βγαίνουν ωραία γούστα!!! :yeah: :finger:
Τα υπόλοιπα θα τα γράψω στα ανάλογα τόπικ! 8)

--- End quote ---

Και σύντομα χαμήλωμα, μην ξεχνάς!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version