!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#3]

<< < (151/299) > >>

Basilmx5:

--- Quote from: georgep800 on November 19, 2009, 08:19:57 PM ---Εγώ στην θέση σου θα προβληματιζόμουν αρκετά! Μην ξεχνάς και τα σπασμένα μοτέρ... ::-

--- End quote ---

Γιατι τρομοκρατειστε ρε παιδες.. τα μοτερ σπανε λογο κακης χρησης...
Τωρα αν εννοεις οτι η τιμη ειναι χαμηλη για ενα 2λιτρο LE.. εγω θα απαντησω οτι αν θελει να πουληθει (αμεσως), μια χαρα ειναι...

spoumi:

--- Quote from: georgep800 on November 19, 2009, 08:19:57 PM ---
--- Quote from: spoumi on November 19, 2009, 04:34:43 PM ---Βασίλη όταν είχα ρωτήσει την mazda για το νίκελ τελάρο μου είπε ότι το χρεώνει 1400 ευρώ.. από αυτό και μόνο αν προσθέσεις και κάποια άλλα το βάψιμο οικονομικά συμφέρει αν και δν θα το έκανα με τίποτα..
Απο το νετ βεβαια έρχεται πιο οικονομικα το τελαρο (γυρω στα 500) όπως καί όλα τα υπόλοιπα parts.

--- End quote ---

Σε ΑΥΤΟ δεν αναφέρεσαι; Ο mx5parts το έχει πολύ φθηνότερα... ;)

--- End quote ---

τιμή κομματιού..κάντην επι τρία και θα σου βγει περίπου στο 500ικο.

jSkyline:

--- Quote from: Basilmx5 on November 19, 2009, 06:15:59 PM ---Παιδια το αρθρο διαβαστε... ειναι σοβαρο ιατρικο θεμα...
Το αρθρο ναι?

--- End quote ---

Nαι, αυτο θελω και εγω να κρατησω τον "γιατρο" μακρια !!! Γι' αυτο θα ακολουθησω πιστα τις οδηγιες του αρθρου που ακομα δεν εχω διαβασει !!!

*inside Joke: ρε mods μπορω να κανω και μονος μου την δουλεια μου δεν χρειαζεται να μετακινειτε τα δικα μου ποστ  :P

termi:
Το στυλό πάνω στο χαρτί τον παρατήρησε κανείς;;;;  :yeah:

simkoz:

--- Quote from: termi on November 19, 2009, 11:54:38 PM ---Το στυλό πάνω στο χαρτί τον παρατήρησε κανείς;;;;  :yeah:

--- End quote ---
Φυσικά ! Και να μην θες να το δεις πέφτει το μάτι μόνο του εκεί ...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version