!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#3]

<< < (153/299) > >>

leonidas11b:

--- Quote from: nmwisima on November 20, 2009, 12:08:30 PM ---Και σύντομα χαμήλωμα, μην ξεχνάς!

--- End quote ---

Σωστός!! :good:
Για καμιά Coilover λέω αλλά να έχω μαζέψει κάνα €υρώπουλο γιατί μαζί με την ανάρτηση θέλει κοντές αντιστρεπτηκές και και και ..... ;)

GENERAL:

--- Quote from: saldale on November 20, 2009, 11:55:19 AM ---Γκρι NC σήμερα το πρωί στον Στέλιο (NS Racing ) στο Μοσχάτο για εξάτμιση ….κανένας από εδω?

--- End quote ---

Ειναι ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ μου φιλε που περιμενει αν μπει το χταποδακι του!!! Λογικα εκτος απροοπτου μεσα στην βδομαδα που θα μπει θα ειναι ετοιμο για ....χιλιομετρα!!!

saldale:

--- Quote from: GENERAL on November 20, 2009, 05:32:32 PM ---
--- Quote from: saldale on November 20, 2009, 11:55:19 AM ---Γκρι NC σήμερα το πρωί στον Στέλιο (NS Racing ) στο Μοσχάτο για εξάτμιση ….κανένας από εδω?

--- End quote ---

Ειναι ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ μου φιλε που περιμενει αν μπει το χταποδακι του!!! Λογικα εκτος απροοπτου μεσα στην βδομαδα που θα μπει θα ειναι ετοιμο για ....χιλιομετρα!!!

--- End quote ---

Καλορίζικο!  ;)

GENERAL:
Εχω βαλει ηδη την υπολοιπη εξατμιση και απλα τωρα "φτιαχνετε" το χταποδι ωστε να κουμπωσει στον κινητηρα!!! Πιστευω οτι θα γινει καλη δουλεια!!! :gl: Εαν ξαναπερασεις απο εκει δωσε χαιρετισματα στον ΣΤΡΑΤΗΓΟ και πες του οτι εχουμε και ....συνεχεια!!!! :oops: :exaclty: :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X

nmwisima:

--- Quote from: Liakos on November 20, 2009, 11:28:46 PM ---Με κρανος κεβλαρ πεζοναυτικο θα με δεχτειτε? :please:

--- End quote ---

Έλα μωρή, ήβγες??? Ειδοποία να ρθούμε να σε δούμε ρεεεε!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version